Așa-i că ai momente în care îți dai seama „Ce bine era dacă știam asta atunci!”, că nu ar fi trebuit să te chinui pentru a găsi soluții de moment în ceea ce privește chestiuni de beauty? Ca să vezi mai bine despre ce vorbesc aici, vezi mai jos ce secrete de frumusețe e bine să le știi la momentul când ai nevoie de ele. 😉

E simplu uneori să aplici niște secrete și sfaturi de frumusețe, în anumite situații. Dacă le știi… Unele sunt simple, ușoare și nu te-ai fi așteptat să conteze atât de mult, dar uite că adesea tocmai lucrurile acestea pot face diferența. La nevoie. 😉

 1. Ai coatele aspre, cu pielea îngroșată? Stoarce o jumătate de lămâie și stai cu coatele în zeama ei 20-30 de minute. Apoi spală-te cu apă călduță și masează pielea cu lapte demachiant.
 2. Pentru împrospătarea tenului uscat, șterge-te o dată pe săptămână cu un tampon muiat într-un amestec din două linguri de zeamă de portocale și două linguri de apă de trandafiri.
 3. La aplicarea fardului pentru pleoape, trebuie să ții seama dacă ai ochii distanțați sau apropiați. În primul caz, fardul se va aplica în partea interioară, iar în al doilea spre extremități.
 4. Înainte de aplicarea tușului de gene, acestea se vor pudra ușor. Mascara se va așeza mai bine și va rezista mai bine definit pe gene.
 5. În timpul mersului, capul se ține îndreptat în sus, cu privirea înainte.
 6. Pudra compactă o vei folosi numai la retușuri în timpul zilei. Ea nu se recomandă dacă tenul este uscat și sensibil.
 7. Infuzia de mentă are acțiune tonică și antiseptică. Se folosește în băi de abur și comprese la tenurile grase.
 8. Pentru tenurile uscate și îmbătrânite, compresele cu infuzie de sunătoare sunt benefice.
 9. Dacă părul este des, dar firul e subțire și moale, folosește ondulatorul pentru a-l bucla. Vei obține astfel creșterea volumului. Apleacă-ți capul în jos și periază-l cu grijă.
 10. Folosește parfumurile cu tact. Dimineața notele fresh-citrice, plantele verzi, iar seara – arome inclusiv afrodisiace: mosc, lavandă, parfum de zambile, tuberoze sau trandafiri, liliac, frezii.
 11. Unghiile lungi sunt sexy, dar dacă întrec măsura, pot avea efectul contrar și pot intimida bărbații, care, de felul lor, ancestral, se tem de violența fizică, asociată cu… ghearele animalelor și unghii lungi.

Tu ce secrete de mai sus știi? Ce alte trucuri de genul cunoști? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii.

Sursa foto: Unsplash/Element5 Digital