Nu cred că există material mai nobil decât catifeaua. Elegant, sobru, misterios, regal. Dar poate fi și un material sexy, mai ales combinat în piese de îmbrăcăminte atrăgătoare precum cele de lenjerie intimă. Iar dintre toate, body-urile, combinate cu catifea, sunt cele mai sexy piese.

Body-urile sexy din catifea amintesc și de epocile trecute, cu crinoline și corsete, când da, catifeaua nu se folosea doar la cortine, draperii, tapiserii, ci și la piesele de îmbrăcăminte nobile, pălării.

Mai târziu, în piesele de cabaret și de boudoir, catifeaua a cunoscut o etapă mai întunecată, dar la fel de interesantă.

Așa a ajuns catifeaua un material nu doar nobil, de valoare câștigată de-a lungul timpului, dar și misterios, erotic.

Iată cât de bine arată în aceste body-uri cu catifea sexy!

Body-uri sexy din tulle cu inserții de catifea

Ce poate fi mai sexy decât tulle-ul semitransparent, care invită direct la a-ți dori să descoperi mai mult? Tulle-ul cu inserții de catifea misterioasă, fină, plăcută și la atingere, dar și vederii!

Așa că, într-un body din tulle / plasă semitransparentă, inserțiile de catifea seducătoare arată superb și foarte atrăgător.

body-uri din tulle negru semitransparent cu inserții de catifea

Decupajele de catifea aplicate peste tulle au diverse forme, sunt aplicate în mai multe feluri atractive și le-am găsit de culoare negru sau bordo, peste tulle negru. Se creează astfel un contrast foarte plăcut, inclusiv la nivel de forme – geometric dispuse.

Body-uri din catifea rafinată

Cu întărituri care trimit la ideea de corsete și înspre zona de boudoir sau cu decolteu în V parte pe parte, retro, ca de furou, ori, și mai sexy, cu decolteu adânc foarte uh-la-la-laaa, ai și body-uri din catifea complet.

Am mai găsit în ofertă și un body clasic tip tricou fără mâneci, cu catifea doar în partea de sus. Partea de jos e tip chilot din elastan. Foarte mișto și de purtat ca bluză elegantă la evenimente sau chiar la birou. E de la Mango.

body-uri din catifea

Toate aceste body-uri sunt de la branduri precum OW Intimates, Undress Code, Mango.

Fie că alegi să le porți acasă, ca să te simți tu fericită, ca dintr-un film aristocratic, să fii sexy, fie că vrei să le scoți și afară, la un eveniment, o ieșire în club, la o petrecere, chiar și cu un sacou peste la birou, important e să te simți tu cel mai bine, cu încredere de sine, sexy și seducătoare.