De când cu pandemia, ți-ai dat seama cât de important e să nu depinzi de nimeni când vine vorba de procedurile de înfrumusețare. Cum ar fi inclusiv manichiura mai specială, cu unghii cu gel. Așa că iată câteva sugestii de seturi complete de aparatură și ustensile necesare ca să reușești să-ți pui singură unghii cu gel la tine acasă.

Ce trebuie să conțină un astfel de kit pentru unghii cu gel? Există mai multe variante. Ți-l poți crea chiar tu, în baza listei de mai jos sau poți să-ți iei unul gata compus, propus de magazinele online de profil.

Ce trebuie să conțină un kit de unghii cu gel?

Dar, indiferent ce-ți dorești, ideal e să ai următoarele lucruri în setul pentru crearea unghiilor cu gel:

 • lampa UV cu 4 tuburi de 9 W – este ideală pentru începători, întrucât îndeplinește toate criteriile de utilizare pentru o astfel de lampă de lucru.
 • pilă electrică pentru unghii cu 6 capete buffer detașabile, speciale (pentru curățare cuticule, netezire, înlăturare gel, eliminare piele moartă), precum și cu 6 freze pentru înlăturarea gelului. O astfel de pilă electrică îți va ușura munca: ajută atât la pregătirea unghiilor, precum și la înlăturarea și pilirea unghiilor la reconstrucție.
 • pile uzuale pentru unghii simple, obișnuite – pe lângă pila electrică, ajută și acestea la uniformizarea aspectului și touch-ul final al unghiei.
 • pensule pentru aplicarea gelului – acestea sunt indispensabile dacă vrei să-ți faci unghii cu gel, ca și lampa UV. Cea mai indicată este o pensulă cu capac, fiindcă trebuie să stea la întuneric, ferită de umezeală sau vapori de aer și, mai ales, trebuie ținută departe de lampa UV, ca să nu i se degradeze sau să i se întărească firele.
 • șabloane de construcție sau tipsuri – se fixează pentru aplicarea potrivită a gelului.
 • cleanser degresant pentru unghii – ajută în procesul de fixare a gelului, îndepărtează excesul de gel și degresează unghiile pentru aplicarea gelului. Îl poți folosi și la curățarea pensulelor de gel, a unghiilor naturale sau a suprafeței de lucru.
 • primer fără acid pentru unghii – se folosește pe unghiile sensibile care pot manifesta alergii. E indispensabil pentru a pregăti unghiile naturale, înainte de a aplica gelul, pentru a deshidrata unghiile și a fixa mai bine gelul.
 • agent de adeziune – care acționează ca un adeziv dublu, care lipește unghia naturală de straturile de gel. Se aplică în strat subțire, după deshidratarea unghiei și înainte de aplicarea gelului de bază. Nu îl vei folosi pe unghiile cu gel, doar pe unghia naturală, înainte de prima aplicare a gelului.
 • gel trifazic de construcție, de bază sau pentru finsare luciu – acesta e transparent, îți asigură o nivelare optimă și se aplică ușor.
 • gel de construcție – e transparent, rezistent și durabil. Se aplică după folosirea gelului de bază în prealabil și pentru a evita senzația de arsură la lumina UV, dar și pentru o aderență mai bună și rezistență crescută.
 • gel de camuflaj – oferă o culoare naturală, un aspect natural, în strat subțire și acoperă foarte bine imperfecțiunile. Datorită lui, nu se diferențiază unghia în gel de unghia naturală atunci când aceasta va crește.
 • gel de finisare cu luciu – de folosit la final, după nivelarea unghiilor. Oferă și luciu și rezistență noilor unghii cu gel. Îl aplici în strat subțire și se usucă și acesta în lampa UV timp de 2 minute.
 • lacuri de unghii permanente în culorile preferate – creează-ți un kit propriu de oje permanente care să fie durabile și rezistente.
 • ornamente pentru unghii tip Nail Art: cele care definesc modelul și întregesc arta unghiilor cu gel.
 • E bine să mai ai și o rolă de șervețele speciale pentru manichiură, care te vor ajuta și la curățarea pensulelor de gel și a suprafeței de lucru. Sunt utile pentru că nu lasă scame și nu se lipesc. De asemenea, ajută să ai și o perie pentru deprăfuirea unghiilor, dupa pregătirea unghiei naturale, înainte de aplicarea primului strat, dar și după netezirea și pilirea unghiei false.

Dar dacă nu vrei să-ți bați singură capul cu crearea unui astfel de set de manichiură pentru unghii cu gel, prin a lua fiecare dintre piese separat, poți să te te orientezi spre un astfel de kit gata făcut, din magazinele online de profil.

Iată mai jos câteva sugestii de astfel de seturi de creat unghii cu gel, unele mai variate și mai bogate decât altele.

Kit complet pentru unghii cu gel cu geantă Luxorise

E foarte utilă o geantă pentru cosmeticele și aparatele care te vor ajuta să îți faci unghiile cu gel.

Iar una profesională ca aceasta, de la Luxorise, plină cam cu tot ce ai nevoie ca să îți faci o astfel de manichiură, precum piesele enumerate mai sus, e cam cea mai mare bucurie pe care ți-o vei face ca începătoare într-ale unghiilor false. Ba chiar mai are și chestii pe lângă.

Kit complet pentru unghii cu gel cu geantă Luxorise

Setul are geluri UV SensoPRO Italia, lampă UV, pilă electrică, primer de unghii, top coat, cleanser, stilou cu ulei de cuticule, tipsuri, clește pentru tipsuri, adeziv de tipsuri, o grămadă de ornamente tip Nail Art, tot felul de accesorii de manichiură – muuuulte, multe. Dar te las să le descoperi tu.

Kit de unghii false cu gel UV SensoPRO și pensule de manichiură cadou

Un preț rezonabil și bun acum pentru un set de manichiură complet de unghii false cu gel… ce ți-ai mai putea dori ca să începi să îți faci singură manichiura ca la salon?

Gratuit, ai în set și un ghid de aplicare a unghiilor cu gel, precum și a ornamentelor, dar, totodată vei primi cadou și un set de pensule de manichiură, care categoric te vor ajuta în aplicarea tipsurilor.

De la aparatele electrice necesare, geluri UV, până la tipsuri, primere și altele necesare unghiilor tale făcute acasă, cu acest kit vei avea salonul de manichiură la tine acasă. 😉

Kit de unghii false cu gel UV SensoPRO și pensule de manichiură cadou

Set pentru manichiură cu unghii cu gel cu produse pentru manichiură French și 7 pensule pentru pictat unghii – cadou

Dacă tot clasicul și elegantul rămân favoritele tale, ei, bine, nu te stresa: poți să le obții și cu un astfel de kit de unghii de gel, acasă la ttine. Și vei fi și mai mândră de tine!

Set pentru manichiură cu unghii cu gel cu produse pentru manichiură French și 7 pensule pentru pictat unghii - cadou

Setul acesta are și geluri UV pentru manichiură French, dar mai primești cadou și 7 pensule pentru pictat unghii. Asta pe lângă toate cele de bază: lampa UV, lichidele adjuvante (primer, top coat, geluri UV), pile, nail art, accesorii și un ghid de aplicare a unghiilor.

Ce spui acum? Ai parcă mai mult curaj să te apuci de aplicarea unghiilor cu gel chiar la tine acasă, așa-i?