Rochiile sunt acel articol vestimentar la care nu merită să renunți pentru nimic în lume, chiar și atunci când afară se face mai frig. Cheia succesului este să alegi un model care, bine stilizat, va funcționa în toate condițiile meteo și care se va adapta perfect în trecerea de la toamna aceasta mai blândă la iarna care stă după colț.

Noi ți-am pregătit o selecție de 3 modele de rochii de toamnă care se înscriu perfect în tendințe și sunt alegerea ideală pentru zilele mai reci. Poartă-le în trecerea de la toamnă la sezonul rece!

Rochiile tip cămașă

Rochiile tip cămașă sunt un model versatil, care poate fi purtat în multe feluri în trecerea de la toamnă la iarnă.

Sunt o opțiune excelentă pentru femeile pentru care este important confortul, dar și aspectul elegant.

rochii cămașă diverse stiluri

Istoria rochiilor-cămașă datează de la Coco Chanel, care a demonstrat că și o croială atât de simplă poate fi incredibil de feminină.

Este croiala de rochie ideală pentru femeile cu o siluetă tip clepsidră. Partea inferioară evazată ascunde ușor șoldurile și coapsele mai late, în timp ce centura accentuează talia. 

Rochii din tricotaj

Rochiile din tricotaj sunt un must-have pentru sezonul de toamnă. Atunci când temperatura de afară scade, ne îndreptăm adesea spre haine care sunt practice, iar acesta este cu siguranță unul dintre multele beneficii ale acestui tip de rochie.

rochii tricotate diverse stiluri

Dacă ești o fană a hainelor confortabile și convenabile, călduroase, dar și suficient de feminine, o rochie tricotată este, fără îndoială, modelul perfect pentru tine!

Modele de rochie din piele eco

Rochiile din piele ecologică sunt permanent în tendințe. Sunt o soluție excelentă atunci când nu avem o idee pentru o ținută neconvențională; sunt atât de izbitoare și remarcabile încât nu au nevoie de niciun accesoriu.

Cele mai populare rochii din piele ecologică sunt cele păstrate în culori discrete. Sunt perfecte pentru tendințele toamnei și le poți stiliza fără prea mult efort!

rochii din piele ecologică diverse stiluri

Pentru ținutele de zi cu zi, optează pentru un palton călduros și cizme largi confortabile, în timp ce pentru serviciu, asociază-le cu cizme cu toc și o curea pentru a-ți accentua talia. 

Tu ce modele de rochii de toamnă preferi în trecerea la iarnă? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii!