Într-o vară plină de culoare, tot mai multe dintre noi se întorc la marea lor dragoste, jeanșii, pentru ținutele casual de weekend și vacanță. Ești în bună companie, deoarece tendințele de catwalk favorizează acest combo comod și cool. Am profitat de începerea reducerilor la DEICHMANN pentru a-ți prezenta 3 modele de sandale estivale perfecte pentru a fi purtate cu jeanșii preferați. Toate sunt la reducere, așa că te sfătuim să te grăbești pentru a achiziționa comorile stilistice.

Comunicat de presă

Iată mai jos trei modele de sandale perfecte pentru a fi purtate cu jeanși, pe care le găsești acum la reducere în magazinele Deichmann.

Șlapii împletiți tip flatform

Îi găsești în colecțiile tuturor designerilor de top și cu siguranță te-ai întrebat cu ce anume ai putea să-i  asortezi în afară de rochii vaporoase. Ei bine, șlapii împletiți cu talpă flatform arată impecabil alături de jeanși largi cu talie înaltă.

Alege o culoare pastelată din piele ecologică, pentru a fi ușor de curățat și întreținut. Îndrăznește să îi porți cu crop tops în timpul liber și cu cămăși înnodate în talie în situații mai rezervate.

Sandalele cu 2 catarame 

Majoritatea sandalelor cu catarame le asociem cu voiajele lungi de vară, unde umblăm kilometri pentru a găsi plaja perfectă, cocktailul perfect sau obiectivele turistice pe care le avem de bifat.

șlapi cu două rânduri de catarame

Arată impecabil și în oraș alături de jeanși drepți sau largi și cu tricouri răcoroase. Adaugă ținutei un sacou XL dintr-un material natural precum inul sau bumbacul și bucură-te de un aer cool și relaxat. Mare atenție să aplici SPF pe laba piciorului pentru a nu te bronza în dungi. 😉

Sandalele tip baby

Probabil aveau barete din elastic când erai mică. Astăzi designerii recreează confortul și stilul jucăuș al copilăriei în varianta de sandale tip baby din piele ecologică și talpă de spumă. Alege o culoare statement precum roz, corai, verde lime sau turcoaz.

sandale tip baby roz

Stlizează-le cu blugi evazați tip palazzo, cu talie extra înaltă, ideal nefinisați în partea de jos. Combină cu topuri și bluze tricotate plus o pălărie de paie. 

Descoperă sandalele în tendințe perfecte pentru jeanși în magazinele DEICHMANN. Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii care e părerea ta despre el.