Gata, în sfârșit suntem în plin sezon estival obișnuit, acela al normalității, al călătoriilor mai îndepărtate și mai lungi, în care confortul este cel mai important lucru. Și nimic nu ne mai împiedică să mixăm piesele comode cu un stil bun, numai bun pentru vacanță.

Deși tendințele se schimbă, sunt unele articole care rămân mereu o investiție bună în această perioadă de reduceri, pentru că moda lor e mai în orice sezon estival.

Am găsit astfel cele mai bune oferte de încălțăminte și accesorii la reducere, care vor funcționa mereu bine vara. Mai jos un top de piese fashion obligatoriu de luat cu tine în vacanță și nu numai, pentru zilele toride: 

Ochelari de soare pe stilul oricui

Nu doar un element obligatoriu, indiferent de anotimp, pentru a ne feri de razele UV ale soarelui puternic, mai ales dacă purtăm lentile de contact, dar și simbol al stilului: ochelarii de soare.

Acest accesoriu practic poate fi, de asemenea, extrem de la modă dacă alegi culoarea potrivită a lentilelor sau a ramelor. Modele retro sau futuriste, ori poate atemporale și iconice, precum ochelarii de la Ray Ban? Alegerea este a ta, pe stilul tău.

Nu uita însă să urmărești nu numai estetica ochelarilor, ci și să îi alegi în funcție de forma feței. Și colecțiile Moschino, Liu Jo și Levi’s îți propun modele fresh ușor de mixat cu orice ținută. 

A drop of water coming out of a faucet

Description automatically generated with medium confidence

Flip flop flip flop ușor către plajă cu șlapii potriviți

Mai mult decât încălțăminte universală pentru plajă și piscină, care apare din ce în ce mai des și în street-style, în ținute de stradă, în zilele caniculare din oraș.

Șlapii sau flip-flops permit picioarelor să respire, sunt foarte ușori și nu ocupă mult spațiu, așa că se potrivesc în orice geantă sau valiză. Alege dintre creațiile pentru plajă tip flip-flops Tory Burch, Melissa, Adidas și Havaianas o pereche din plastic moale.

șlapi de plajă tip flip flops Melissa

Borseta – de neînlocuit în călătorii

Păi nu ține ea la un loc și la îndemână, când ești pe fugă sau în explorare, tot ce ai nevoie pentru călătorit: toate cardurile și accesoriile importante? Și chiar servește ca un loc sigur pentru stocarea documentelor.

Îți recomand și eu modele cu fermoar și modele transparente de la Dee Zee, Chiara Ferragni, Karl Lagerfeld și Levi’s, care să-ți permită să verifici rapid și ușor conținutul.

borsetă elegantă Jenny Fairy

Pălării și șepci care să te protejeze de soare

Well, dacă tot vrei să profiți la maximum de vara asta mult așteptată, atunci asigură-te că alegi și ceva de pus pe cap, care te va proteja împotriva expunerii excesive la soare și va oferi umbră.

Șepcile de baseball sunt o alegere atemporală, în timp ce vizierele reprezintă o întoarcere stilistică la moda anilor 1980.

Ca o completare a ținutelor puțin mai elegante, o pălărie – de preferință țesută sau din paie – va fi perfectă.

Atenția celor care doresc să urmeze ultimele tendințe ar trebui să fie atrasă însă și de pălăriile tip bucket, care sunt foarte populare în acest sezon. Best buy: Vans, Ralph Lauren și Reima.

Geanta de mână: practică și încăpătoare

Cel mai bine vara este să alegi un coș din răchită pentru rochii vaporoase și fuste de diferite lungimi, în timp ce atunci când confortul este cel mai important lucru, merită să apelezi la genți mari de plajă.

genți și poșete din paie împletite sau tip coșuri croșetate din rafie sau sfoară ASOS

Poți ascunde cu ușurință un prosop, carte sau gustări în ele. Descoperiți varianta preferată de la Desigual, Gioseppo și Emporio Armani.

Inspirația de vară în ce privește stilizarea ținutelor cu accesoriile obligatorii în acest sezon estival (și nu numai) te așteaptă în oferta epantofi.ro !