La fiecare nou sezon, e cazul să investești în haine noi, într-un vibe nou. Iar dintre acestea, bluzele sunt nu doar cool, dar și utile, pentru că merg în atât de multe ținute! Iar ca primăvara aceasta investiția să nu fie una prea mare, ți-am pregătit o listă de bluze faine și confortabile la niște prețuri irezistibile: sub… 30 lei, dacă poți crede!

Da, e chiar imposibil să nu-ți placă măcar una și să nu te ajute cu un astfel de preț mic, mai ales acum, la început de sezon!

Am navigat prin mai multe magazine online și am dat de aceste bluze care nu doar că m-au atras prin designul aparte, destul de modern și original, dar și prin prețul care-ți permite să nu te stresezi foarte tare în alegeri: dacă-ți plac mai multe, le iei pe toate. 😀 Și fără să spargi contul bancar.

I mean, cu prețul obișnuit al unei bluze de genul, din magazinele tradiționale de fast-fashion cum e Zara, la opțiunile de mi jos, poți să-ți iei vreo trei bluze.

Și ce-mi mai place e că, deși sunt la un preț foarte bun, irezistibil, nu trebuie să faci rabat de la originalitate. Chiar dacă sunt no brand, bluzele de mai jos, sub 30 lei fiecare, sunt foarte-foarte originale ca design. Nu o spun eu, convinge-te singură!

Bluză diafană cu umeri goi și volane

Dintr-un material fluid, lejer, tip voal, cu mâneci evazate și volane pe umeri, cu umeri goi, căzuți, bluzița această largă și lejeră va fi perfectă la vară, pe caniculă.

Culoarea bej spre kaki foarte-foarte deschis, neutră, pământie, permite combinații cu multe alte piese și culori. Inclusiv stilul ei lejer, fluid, te va ajuta să o mixezi în foarte multe ținute, de la casual la elegante și feminine, romantice. 😉

La cum arată, deloc ieftin, e chiar un câștig să pui mâna pe ea la prețul ăsta.

bluză ieftină cu umerii goi și volane mari, cu mâneci evazate

Cămașă lungă tip rochie cu corset în talie

O fi fost ea moda rochiilor tip cămașă, unde, poate, se preta să vorbim și de „corsete”, sub forma mai metaforică a termenului, dar uite că acum vedem și cămăși lungi tip rochie și care se mai laudă și cu detalii în plus precum corsetul… dar în talie.

Avem așa: o cămașă albastră cu mâneci lungi, revere, manșete – până aici nimic deosebit. Dar e mai lungă decât de fel, ca o rochiță. Și are în talie detalii de corset cu șnururi de care să poți strânge și care pot crea o zonă de fustă ușor evazată, cu pliseuri stil cloș. Grozav. Aduce astfel a un look medieval, mai vechi.

cămașă lungă albastră tip rochie cu detalii de corset cu șnururi în talie

Și încă ceva, nici 30 lei nu costă. O poți purta cu blugi, pantaloni skinny, colanți. 😉

Bluză casual-sport tip pulover street-style cu rupturi și sclipici

Dacă blugii pot fi rupți, în milioane de feluri și stiluri și combinații, de ce bluza cu care îi porți nu ar putea fi?

Uite că da, se poate! Am găsit această bluză cool, confortabilă, street-style, care are atâtea într-o piesă: rupturi, material cu sclipici, de tipul bluzelor de trening, sweater. La croială e lejeră și seamănă cu un pulover.

Te va ajuta să o porți în mai multe ținute casual-sport lejere și confortabile, încât nu vei mai vrea să renunți la ea prea curând. Apoi, croiul lărguț o face extraconfortabilă.

Și da, nu e nici 30 lei. 😉

bluză sport-casual ieftină cu rupturi și sclipici

Bluză sport street-style cu mesaj strălucitor 3D și un decupaj pe umăr

Rămânem tot în registrul sport, dar trecem și la ceva detalii glamour și inspiraționale: iată o bluză sport cool și confortabilă, cu mesaj motivațional notat în 3D, cu litere sclipitoare, să te asiguri că mesajul va fi livrat cu siguranță. 😉

În plus, la nici 30 lei, această bluză sport mai vine cu ceva detalii încântătoare: un decupaj sexy la nivelul unui umăr.

Pare foarte confortabilă și ușor de combinat datorită culorilor, dar și lookului glamour conferit de literele aurii strălucitoare.

bluză sport cu mesaj motivațional cu litere strălucitoare glamour aurii

Bluză tip cămașă bleu cu șnur în loc de nasturi

Cămășile sunt printre cele mai versatile și, dacă nu poți purta o bluză banală, ci e nevoie de ceva mai elegant, mai cu prestanță, te îndrepți spre o bluză care să le ofere pe mbele, o bluză tip cămașă.

Iar dacă bluza tip cămașă e și ieftină că nu-ți vine a crede (până în 30 lei, da, și aceasta!), nu mai stai pe gânduri. Cu siguranță te va salva din multe situații când nu știi ce să porți, dar trebuie să porți ceva elegant, cu ținută. Însă nu vrei să te simți ca-n chingi, să renunți la confort și să dai și mulți bani pentru asta.

Îmi place mult că această bluză tip cămașă e bleu, se poate îmbina cu multe alte piese și poate fi purtată în multe ținute și feluri. În plus, are un croi lejer, confortabil și… mai are și șnur negru contrastant, în loc de nasturi, la baza gâtului, pe piept.

bluză tip cămașă bleu cu șnur în loc de nasturi_ieftină

E foarte cooooool!

Tu ce spui? Ai purta aceste piese low-budget? Care bluză te atrage cel mai mult? Ce stil? Cum le-ai purta, dacă da? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii care e părerea ta. Contează mult pentru noi.