De când am revenit parțial la munca la birou, apelez constant la vechea geantă pentru laptop. Doar că e banală, simplă, neagră, clasică și complet neatractivă. Parcă vreau ceva mai feminin, mai original în aspect, să-mi aducă plăcere că merg și la birou. 🙂 Așa că, dacă și tu vrei o geantă de laptop mai feminină, mai atractivă, uită-te peste opțiunile mele.

Chiar vreau o geantă de laptop cu un design ceva mai feminin, care să-mi ridice și starea de spirit, să mă simt mai bine când îmi port laptopul în ea și sunt nevoită să merg și la birou.

Garantat, cu o geantă de laptop mai veselă sau mai plăcută ca design, oricum – nu una banală, parcă și zilele de luni sunt mai frumoase și cu chef de viață. 🙂

Eu, una, căutam de ceva vreme o geantă de laptop mai feminină, dar de când cu pandemia, nu am mai găsit necesitatea. Așa că mi-am întrerupt căutările. Până de curând, de când am început să mai merg și la birou.

Geantă de laptop cu imprimeu floral Upzz Tech Briefcase Canvaslife

Concepută ca o husă, dar cu bretele adăugate care să o transforme ușor într-o geantă de laptop de purtat peste umeri su cross-body, această opțiune de la Upzz Tech Briefcase Canvaslife este super drăgălașă datorită imprimeului floral, romantic și feminin.

Materialul exterior este textil, iar carcasa prezintă un grad de rezistență și durabilitate ridicat datorită materialelor utilizate. E căptușită cu un strat gros, protector, de material, care e plăcut la atingere. Astfel, laptopul este bine protejat.

– Dimensiuni interne: 37.5 x 26.5 x 3 cm
– Interior căptușit cu material moale
– Închidere cu fermoar

Geantă de laptop cu imprimeu floral Upzz Tech Briefcase Canvaslife

Geantă elegantă din piele cu etui interior pentru laptop AMZA Bags

Cu un etui interior pentru laptop cu o compatibilitate maximă de 16 inch, o culore maro-roșcat spre oranj, această geantă elegantă tip servietă e o „clasică” pentru o femeie de afaceri sau super ocupată, adeptă a unui stil office, în general.

Bareta e detașabilă și ajustabilă, pentru a o face potrivită mai multor circumstanțe, stiluri și înălțimi. Geanta poate fi prinsă și de un troller, adică de mânerul telescopic al unei genți de voiaj / valize. În plus, geanta mai vine cu un portmoneu stil etui.

Geanta e mare și poate fi purtată și pe umăr. Foarte practică și utilă. Și, totuși, foarte elegantă, pentru doamne.

Geantă elegantă din piele cu etui interior pentru laptop AMZA Bags

Geantă roșie pentru laptop din piele naturală moale Bouletta Apollo

Geanta din piele moale naturală premium, cu mânere și baretă de umăr, cu dimensiuni până la 13 inch, este potrivită, de exemplu, pentru un MacBook Pro 13 și pentru iPad Pro 12.9.

Culoarea sa este un superb roșu, nici prea aprins, nici prea subtil, numai potrivit pentru a fi adaptat și combinat în atâtea ținute și cu multe alte culori.

E, într-adevăr, o cu totul altă modalitate de a purta laptopul tău la birou și înapoi, într-o geantă mult mai plăcută vederii, cu un design, chiar dacă simplu, măcar colorat.

Geanta piele moale naturala premium, cu manere si bareta de umar, dimensiuni  pana la 13 inch, MacBook Pro 13, iPad Pro 12.9 - Bouletta Apollo, Rosu  Floater red - eMAG.ro

Geantă neagră pentru laptop Karl Lagerfeld cu iconicul personaj

Dacă iconicul designer și desenul-figurină reprezentativ de pe piesele brandului său mereu ți-au plăcut, cu siguranță o astfel de geantă de laptop, neagră și oricât de minimalistă ar părea, de la Karl Lagerfeld, îți va conferi bună dispoziție.

Geanta e simplă, tip servietă, cu mâner și curea detașabilă, cu piele ecologică. Îmi place că figurina Karl Lagerfeld pe partea din spate a genții reprezintă practic și partea din spate a siluetei care îl reprezintă pe Karl.

Dimensiuni: 35 x 25 x 3.5, încăpere potrivită pentru dispozitive cu
diagonala ecranului de 16-17″.

Geanta pentru laptop Karl Lagerfeld face parte chiar din colecția de primăvară-vară 2021.

Geantă neagră pentru laptop Karl Lagerfeld cu iconicul personaj

Geantă roz de laptop tip husă Upzz Tech Protect Airbag

Nu doar bomboanele și glazurile delicioase ale unor prăjituri sunt roz tentant, ci și altfel de genți pentru laptopuri, mai feminine și drăgălașe.

De pildă, această geantă roz-deschis delicat, pastel și bombonicios de drăgălașă, ca o husă de laptop cu mâner, te va ajuta să ai o altfel de geantă de laptop, oricum dar nu banală.

Dimensiunile sale o fac compatibilă cu laptop de 15 – 16 inch. Dimensiuni interne: 37 x 25.5 x 3 cm

Este fabricată din spumă de înaltă calitate – moale și durabilă și se caracterizează prin protecție ridicată si practicabilitate.
Husa menține și, în același timp, protejează dispozitivul împotriva zgârieturilor sau a șocurilor mici.

Husa Geanta Upzz Tech Protect Airbag Compatibila Cu Laptop 15 - 16 inch ,Roz

Tu ce stil de geantă pentru laptop preferi acum, pentru ridicarea moralului, că tot am început să revenim și la birou? Ce te reprezintă și se asortează și cu hainele tale, în general? Scrie-ne în secțiunea de comentarii din josul paginii. Părerea ta contează mult pentru noi.