Oricât de variat ți-ar fi stilul, trebuie să te asiguri că în garderoba ta există câteva piese de bază, în jurul cărora să-ți poți crea ținute cât mai variate și pline de stil. Ține minte: calitatea, nu cantitatea, contează aici.

Uneori, aspectul mai dramatic al unei ținute trebuie pus în seama accesoriilor. Iar garderoba ta, aleasă cu cap, chiar dacă limitată ca număr de piese, să facă… totul.

Iată în ce piese de bază merită să investești, fără probleme, pentru garderoba ta!

O pereche grozavă de blugi

Să fim sinceri, avem absolut nevoie de mai mult de o pereche de blugi. Cu toate acestea, o pereche grozavă de blugi care au capacitatea de a fi îmbrăcați într-un mod mai elegant sau casual este o piesă esențială pentru orice dulap!

O pereche de blugi în care te simți uimitor și confortabil. Pentru mine, nu există nicio îndoială, acea pereche este în stil vintage, dacă nu o piesă vintage perfectă de denim.

Arată fabulos cu orice, de la papuci din piele cu toc la pantofi sport albi, de bază, de la pulovere la tricouri și tot ce este între ele. 🙂

Un tricou clasic cu dungi

Cu cât este mai moale un tricou cu dungi, cu atât mai bine. Eu personal prefer un stil crewneck, pentru că este o croială care nu se va demoda niciodată.

Alege un stil de tricou în dungi care funcționează bine sub atât de multe cămăși, pulovere și cardigane diferite.

O cămașă din denim

O cămașă din denim poate fi, la fel ca blugii, stilizată în mod mai elegant sau doar casual, simplu. Poart-o singură sau în straturi / layering peste un tricou, un top fără mâneci, un top lejer sau sub un pulover, cardigan sau jachetă.

Îți recomand o versiune de denim „medium wash” / pre-spălare medie, astfel încât să poți trece cu ușurință cămașa de la un sezon la altul.

O pereche de adidași albi

Nu poți greși niciodată cu o pereche grozavă de adidași albi! Sunt versatili, clasici și ideali, pentru zi cu zi.

Fie că mergi pe converși clasici, cu un stil tip platformă, cu o încălțăminte ușoară sau cu pantofii de sport ai momentului, cu siguranță te vei trezi că îi ai de îndată și din nou. 🙂

Asortează-i acum cu blugi și pantaloni, dar și cu fuste, rochii și pantaloni scurți pe măsură ce va reveni sezonul de primăvară.

O pălărie măgulitoare

Acum s-ar putea să mă întrebi despre asta. Dar cred că fiecare femeie are nevoie de o pălărie în dulapul său.

Alege orice stil de pălărie care arată și se simte cel mai măgulitor pentru tine! Acest accesoriu îți va salva viața absolut în zilele proaste ale părului, între zilele de duș și acele zile în care vrei doar ceva mai mult! 😉

Este cât de cât o investiție, pe moment, dar alegând ceva de calitate, este incredibilă și stilul este atât de măgulitor. 🙂

Dacă vrei să începi ușor și ești în căutarea unei opțiuni de pălărie mai prietenoase cu bugetul, pe care să o încerci mai întâi inclusiv ca formă și model potrivite ție, să știi că se găsesc stiluri diverse de pălării și mult mai ieftine, dar în modele foarte similare cu cele de firmă.

Pentru tine ce piese vestimentare sunt must have oricând? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii! Părerea ta contează mult pentru noi. 🙂

Sursa foto: Unsplash/Sarah Dorweiler