Nimic nu e mai sexy decât un zâmbet frumos, așa că ocupă-te cu grijă de dințișorii și buzele tale.

E prea mare miza în misiunea aceasta: e în joc succesul tău! Iar o dantură și un zâmbet de superstar sunt baza. Iată cum poți să le obții.

1. Ai grijă de dinții tăi

Pentru dinți frumoși, sănătoși și foarte albi, trebuie să respecți cu strictețe un program zilnic de îngrijire:

  • În primul rând, trebuie să te speli pe dinți și să folosești ața dentară cel puțin o dată pe zi. Alege o pastă de dinți care să ofere o experiență mut dorită de fiecare dată, astfel îți vei dori întruna să te speli pe dinți. De pildă, pasta de dinți vegană BE YOU Pure Happiness Curaprox e minunată!
    Sau, dacă vrei una profesională, care să simți cum curăță și netezește dinții, protejând gingiile senibile și cu probleme, alege pasta de dinți Lacalut Aktiv.
  • Nu uita nici de apa de gură: clătește-te cu ea după fiecare periaj.
  • Vizitele la stomatolog sunt obligatorii de cel puțin două ori pe an pentru un control, un periaj profesional sau, dacă este necesar, un detartraj.
  • Păstrează-ți respirația proaspătă. Evită consumul de usturoi, mănâncă regulat, fără să sari peste mese, și include în igiena orală și periajul limbii.
  • Optează pentru băuturi cât mai puțin colorate, deoarece licorile precum cafeaua sau ceaiul negru pătează dinții.

2. Pump up the lips volume: mărește volumul buzelor tale natural!

Cine nu visează la buze pline? Nu s-a născut încă persoana care să nu râvnească la așa ceva. Poate doar Angelina Jolie. :))

Dar te-ai supune unor tratamente și intervenții dureroase dac-ai ști că se poate și fără? Ei bine, da, se poate!

Uite aici câteva metode naturale de mărire a buzelor.

metode naturale de mărire a buzelor

Cu astfel de efecte, cine mai are nevoie de injecții cu colagen sau cu acid hialuronic?

3. Strălucire discretă

Un look îngrijit și subtil este de multe ori mai reușit decât unul foarte evident, non-natural. Degeaba ești la curent cu ultimele tendințe în materie de machiaj, dacă nu ești în primul rând tu pusă la punct și la virgulă.

ruj roșu Guerlain La Petite Robe Noire_nuanța Poppy Cap pe buze

Un ruj frumos, spre exemplu, își pierde din valoare dacă dinții tăi nu sunt destul de albi. De aceea e bine să folosești o pastă de dinți cu efect de albire precum cele pe bază de cărbune activ. Sau poți opta pentru kituri de albire a dinților la tine acasă, dar încearcă-le numai după ce te-ai sfătuit în prealabil cu medicul tău stomatolog.

4. Clipește seducător!

Când zâmbești, ți se luminează întreaga față, deci nu trebuie să-ți concentrezi toată atenția asupra buzelor; ochii joacă și ei un rol foarte important.

Un machiaj discret cu un fard strălucitor îți poate înviora foarte frumos chipul și asta este exact ce-ți trebuie. Încearcă un fard de pleoape într-o nuanță naturală cu irizații strălucitoare întâi pe pleoape și apoi pe arcadă – fie cu aceeași culoare, fie cu o nuanță înrudită – pentru a-i accentua efectul.

Genele au și ele rostul lor, îți fac privirea mai simpatică și mai prietenoasă: arcuiește-le la maximum cu o mascara foarte lăudată – eu îți recomand Lancôme Monsieur Big.

genele după aplicarea mascara Lancome Monsieur Big

5. Machiaj, machiaj!

Aleasă bine, de exemplu, culoarea rujului ajută dinții să pară mai albi. Da, ai citit bine. Nuanța rujului tău poate influența hotărâtor strălucirea zâmbetului tău, în consecință trebuie aleasă cu mare atenție.

  • Dacă dinții tăi au o tentă de gri, ți se potrivește un rozaliu sau un gloss nesidefat.
  • Dacă dinții tăi au o tentă gălbuie, optează pentru un ruj în tonuri de mov sau măcar cu reflexe violacee; evită roșul-corai, oranjul sau nuanțele de maro; sunt preferabile texturile transparente, dar nu strălucitoare.
luciu de buze Melkior Coral Crush_cum arată pe buze_swatches

Obrăjorii fresh sunt la fel de importanți ca și zâmbetul, nu? Atunci asigură-te că ai și un blush bun pus deoparte. 😉 Iată ce trebuie să știi despre fardul de obraz.

6. Acum zâmbește!

Îți stă bine și e foarte sănătos. În timp ce tu ești bine dispusă și râzi, este stopată înmulțirea leucocitelor din sânge – celulele albe; astfel, se reduce riscul infecțiilor. Sângele irigă mai bine organismul, te îmbujorezi și capeți o sclipire veselă în ochi.

O porție bună de hohote de râs îți accelerează bătăile inimii, iar efectul său este comparabil cu 20 de minute de exercițiu fizic, doar că este mult mai amuzant. Te-am convins că merită să râzi cu poftă sau măcar să zâmbești în fiecare zi, nu-i așa?

Tu ce alte trucuri și sfaturi mai ai pentru un zâmbet de star? Scrie-ni-le în secțiunea de comentarii din josul paginii!

Sursă main photo: Pexels/KoolShooters