Fie că știi o fashionista căreia vrei să-i faci un cadou amuzant în tema asta, fie că ești tu o pasionată de modă cu simțul umorului, cu siguranță aceste modele de tricouri, cu mesaje amuzante în legătură cu mari branduri de modă, îți vor face cu ochiul.

Poate știi și tu jocurile de cuvinte poznașe și ironiile amuzante la adresa marilor case de modă și branduri premium, cu logouri celebre. Și le înțelegi și îți plac cu atât mai mult cu cât ești o fashionistă convinsă.

Așa că iată ce tricouri cu mesaje distractive în legătură cu moda și cu marile branduri de modă îți recomand!

Would you be my Valentine sau Would you buy me Valentino?

Dap, o pasionată de modă high-end clar nu-și dorește neapărat o pereche de Valentine Day, ci, mai degrabă, o pereche de Valentino. 🙂

Iar un astfel de tricou cu mesaj în direcția aceasta va fi cu siguranță potrivit pentru o asemenea fashionistă. Și dacă îl porți la mișto, tot merită!

Sau să îl faci cadou unei pasionate de modă de lux.

tricou cu mesaj amuzant de modă Valentino

Tricouri amuzante pentru pasionate de modă, care ironizează Moschino

Mai toate tricourile cu mesaje simpatice pentru fashioniste ironizează brandul Moschino, mai ales că acesta e un brand de modă jucăuș și care lasă loc de glume drăguțe. Să nu uităm de mascota – ursulețul Moschino.

În orice caz, dacă ești fană Moschino, te va amuza sau surprinde plăcut un tricou ironic la adresa brandului simpatic. Cum ar fi un… Meschino. 🙂

Tricouri pentru pasionate de modă cu mesaje intertextuale multibrand

Moda înseamnă și opulență, și suprapuneri, și postmodern, iar intertextualitatea este în peisajul ei într-un astfel de context. Când faci o glumă, o ironie la adresa modei, în zilele noastre, aduni mai multe slogane, logouri și embleme de branduri.

Uneori, așa iei moda la mișto. Poți avea pe o singură piesă de îmbrăcăminte și Chanel, și Dior, și Givenchy.

Dacă vorbim de modă franțuzească, avem și cum să menținem ironia la nivel înalt: adaugă o fustă din tulle tip tutu unui astfel de tricou și eleganța și bunul gust sunt la ele acasă clar!

Tricou cu mesaj ironic de modă Ain’t Laurent Without Yves

Nici Yves Saint Laurent nu scapă de ironiile mesajelor de pe tricouri. Dacă îți place faimoasa casă de modă franțuzească, ar fi păcat să ratezi acest tricou cu mesaj glumeț la adresa ei.

Și tricoul cu mesaj amuzant de modă Ain’t Laurent Without Yves este numai bun de purtat cu o fustă amplă, cu crinolină sau tutu amplu.

tricou cu mesaj ironic Yves Saint Laurent

Tricou cu mesaj de modă cu referire la Dior cu fontul casei de modă

Iată că Dior are și el un tricou cu mesaj simpatic dedicat: Dior Homie, scris chiar cu fontul / stilul de tipărire al casei de modă. Nu e un tricou simplu, chiar dacă arată minimalist.

Fiind un tricou alb și cu un mesaj scurt, merge combinat în atâtea ținute faine care să eleveze orice stil. Și nici măcar nu e un Dior autentic, ci doar face ironii la adresa lui. Ha ha! 🙂

tricou cu mesaj simpatic emblemă Dior

Tricou cu mesaj de fashionistă „Eu sunt Prada, tu ești… nada”

„Eu sunt Prada, tu ești nada (adică nimic)”, cam așa se traduce mesajul de fashionistă veritabilă admiratoare a casei de modă Prada, de pe tricoul de mai jos.

Poate că era mișto ca măcar numele PRADA să fie scris după tiparul logoului casei de modă. Așa, devenea și mai mișto ironia. Dar, oricum, mesajul rămâne și ironic, și malițios puțin.

tricou cu mesaj ironic la adresa casei de modă Prada

Coco Chantel Paris? Nu, e doar un tricou cu mesaj funny de modă

Cu intertextualitate trimițând la Coco Chanel și Coca Cola în același timp, chiar pe roșu, cu scris alb, tricoul acesta trimite cumva ironic la „moda” tricourilor contrafăcute de tipul Adibas, din trecut. 🙂 Dar tocmai de aceea e și mai veritabil ca glumă.

tricou cu mesaj ironic de modă Coco Chantel

Îți trebuie puțin curaj să porți un astfel de mesaj pe tricou, dar asta arată că ești o fashionistă autentică și asumată.

Până la urmă, astfel de mesaje ironice sau amuzante cu referire la branduri premium și case de modă celebre sunt distractive și pline de curaj. Până la urmă, în ironii intră ca țintă și brandurile de modă respective.

Tu ce părere ai de astfel de tricouri cu mesaje distractive, chiar ironice, la adresa unor case de modă și branduri premium? Ai purta astfel de piese? Cum? Scrie-ne în secțiunea de comentarii din josul paginii părerea ta. Contează cel mai mult aici.