De obicei, ca să ai acces la produsele duty free, precum cele din magazinele din aeroport, ai nevoie să fii călător. Adică să ai un bilet de avion valid – cu o dată a zborului în viitor. Pentru că, până la urmă, asta semnifică, în cea mai mare parte, un duty free.
Până nu demult, așa era inclusiv pe varianta online a duty free-ului românesc, BestValue: trebuia să încarci în cont un bilet de avion sau un PNR de la rezervarea de zbor, ca să poți comanda.
Dar, de când cu COVID-19, cum zborurile au fost sistate și acum sunt limitate, reduse ca număr, s-au gândit ei să simplifice, în sfârșit, treaba. Cum? Hai să vedem! 🙂

Cum spuneam, acum ai liber la cumpărături duty free, chiar dacă nu călătorești. Datorită magazinului online duty free, BestValue.eu, care oferă, pe o perioadă limitată, șansa să faci parte din comunitatea de shopping duty free online din România, fără… bilet de avion sau rezervare de zbor. Wow!

Ce trebuie să faci ca să primești acces online la produsele preferate de beauty & fashion din duty free online?

Aproape nimic acum. 🙂

Dacă ești client online deja, cu cont confirmat, și / sau membru activ în First Club (sistemul de fidelizare cu puncte din cumpărături, al BestValue), trebuie doar să îți verifici contul BestValue.eu pentru surpriză – ai deja acces.

Dacă nu, e simplu să-ți faci cont și chiar să soliciți un card First Club, ca să devii membru și să te bucuri în voie de toate beneficiile. Activează-ți contul online pe BestValue.eu, cu parolă confirmată și te poți bucura de toată experiența, de acum FĂRĂ bilet de avion încărcat în cont.

Continui astfel călătoriile tale în lumea BestValue, singura destinație de shopping dedicată exclusiv călătorilor. Exact ca în aeroport, când, atât la plecare, cât și la sosire, treci prin duty free. 😉

Cu un cont online confirmat, ai acces la toate brandurile din aeroport, fără bilet de avion. 🙂

Bucură-te de produsele preferate la cele mai Duty Free prețuri

Pe BestValue.eu, ai prețuri preferențiale la produsele de beauty preferate. Sunt prețuri duty free, exact ca în aeroport, ba adesea chiar au tot felul de acțiuni prin care aplică reduceri des, ca să te bucuri din plin de tot ce aia nevoie.

Producătorii de cosmetice și parfumuri și toți retailerii din aeroport au negociat o politică de vânzare numită Travel Retail, care nu interferează cu piața locală. Ceea ce se traduce prin prețuri excepționale la toată selecția de parfumuri, cosmetice, dulciuri, băuturi și accesorii, chiar articole fashion – îmbrăcăminte și încălțăminte.

Rezultă că tu ai astfel parte de răsfăț de la marile branduri din aeroport, pe care le dorești, la prețuri cu până la 40% mai mici decât de obicei. Ca să nu mai spun din nou de reducere. 🙂

Cumperi oricând FĂRĂ bilet, dar cu livrare gratuită indiferent de valoarea comenzii

La fel ca în aeroport, din duty free-ul online poți să comanzi oricând acum, oricât, fără restricții privind biletul.

Magazinul duty free online BestValue.eu nu mai lasă nimic în calea produselor tale preferate de înfrumusețare sau fashion. Indiferent că îți faci ție un cadou sau că vrei să surprinzi pe cineva drag în celălalt capăt al țării, online ai parte de ofertele #dutyfree 24 din 24.

Chiar dacă în această perioadă nu (mai) călătorești (atât de des) cu avionul, pentru o perioadă limitată de timp, vei putea face shopping online duty free pe BestValue.eu, fără a fi nevoie să înregistrezi un bilet de avion sau o rezervare de zbor în contul tău.

Intră și tu în First Club – clubul de fidelizare duty free al călătorilor și câștigă puncte din cumpărături!

Și mai drăguț, acum nu doar că ai acces liber în comunitatea de shopping duty free BestValue.eu, dar mai poți să și câștigi din experiențele unice în cadrul site-ului.

Dacă te înscrii în First Club, sistemul de fidelizare al clienților duty free, vei avea privilegii nenumărate. Cel mai important: câștigi puncte din cumpărăturile tale, dar și din cele ale prietenilor, dacă îi inviți în First Club, în cadrul avionului virtual pe care îl deblochezi când devii membru în club. 😉

Însă experiența nu se oprește aici. Ai și alte beneficii, însă trebuie doar să te înscrii și să soliciți cardul pentru a le descoperi. Cardul First Club se primește acasă, odată cu prima comandă de după înscriere, dacă optezi pentru el. Da, în cutia elegantă a brandului, Little Black Box. 🙂

poți comanda din duty free online bestvalue fără bilet

Toată experiența duty free online, pe BestValue.eu e de azi și mai încântătoare. Ai aeroportul mai aproape, chiar dacă nu călătorești: prețuri duty free la produsele tale preferate – fie că vorbim de cosmetice și de parfumuri, fie că te atrag accesoriile, gențile și articolele de modă de la branduri mari, adesea și la reduceri considerabile, cu livrare gratuită oricând și oriunde în România, plus cu puncte (dacă te înscrii în First Club).

Tu ce părere ai? Ai comandat de la BestValue.eu deja? Te atrage? Spune-ne părerea ta, povestește-ne despre experiențele tale cu duty free-ul online românesc, dacă poți. Contează mult pentru noi și ajută. 😉