Cum putem întâmpina cel mai bine vremea care, sper eu, va fi una cât mai plăcută curând? Cu câteva accesorii trendy la modă în primăvara-vara 2020, pentru că ne place, indiferent de anotimp, să sfidăm vremea și temperaturile scăzute sau ridicate. Pentru că a fi trendy, la modă, face parte din rutina noastră, a femeilor.

Ești pregătită, draga mea, să faci cunoștință cu cele mai trendy accesorii la modă în primăvara-vara 2020? Iată despre ce este vorba:

Florile – accesorii pe care, de acum încolo, trebuie să le ai în vizor

Chiar dacă nu pare o idee foarte inovatoare, florile mereu vor fi un accesoriu trendy. De ce? Pentru că odată cu sosirea primăverii și în special a verii, florile sunt în vogă. Este sezonul lor, așa că de ce nu ai alege să le folosești drept accesorii?

Întâmpină și tu, draga mea, primăvara cu coronițe de flori, din lavandă, de exemplu, sau lasă-te pe mâna hairstylistului atunci când ai o nuntă sau o petrecere importantă primăvara sau vara. Alege să dai culoare și o notă personală ținutei tale prin accesorizarea cu flori sau alte obiecte florale!

Nu îți fie frică, nu ești singura care vede lucrurile așa. Nici eu nu sunt singura! Pentru aceeași variantă, a accesorizării cu flori și a ornamentelor florale, au optat și Ashish, Etham și Dolce & Gabbana.

coronițe de flori și accesorii de păr cu flori

Bijuteriile drapate și cu bijuterii pentru cap – accesoriile cu cel mai mare impact vizual

Și după cum poate te așteptai, există și designeri vestimentari care nu se dau în lături de la ideile îndrăznețe de accesorizare.

Toată lumea vorbește despre primăvara anului 2020 și în special despre accesoriile pentru cap care fac furori în rândul modelelor la prezentările de modă.

Ba mai mult, permite-mi să-ți spun că în evidență ies și bijuteriile pentru cap ale lui Khaite, care au avut la bază cristale Swarovski, accesoriu special creat după cel pe care l-a purtat Prințesa Stephanie de Monaco în 1987.

Și…ca o informație în plus, m-am gândit să amintesc și despre show-ul Mouline Rouge, realizat de The Blonds, care a inclus bijuterii uimitoare de păr, care au fost puse peste cap, atârnând până pe fruntea modelelor.

Mie-mi amintește într-un fel de stilul indian. Tu ce părere ai?

accesorii tip bijuterie de păr cu cristale și stil candelabru

Eșarfele– pot fi acestea considerate accesorii pentru păr?

Se preconizează faptul că eșarfele sunt și vor fi cele mai în trend accesorii pentru primăvara-vara anului 2020, cu atât mai mult cu cât acestea se potrivesc perfect stilurilor retro și hippie. Deferența dintre cele două stiluri este făcută doar de modul și de locul în care alegi să porți eșarfa.

Îndrăgești pălăriile? Foarte bine! Cu ajutorul unei eșarfe, poți acoperi tot părul, astfel încât eșarfa ta să devină o „pălărie” trendy, la modă, care să întoarcă multe capete.

Cine ne încântă și în primăvara-vara 2020 cu cele mai frumoase accesorii de păr? Dolce & Gabbana! Ca de fiecare dată, ne uimește cu  selecția ostentativă și diversă de accesorii de păr, eșarfele în acest sens amintind de look-ul perioadei celui de-al Doilea Război Mondial.

Cel mai bine cunoaște acest aspect Rosie The Riveter, care opta pentru eșarfe colorate, cu care își lega mai apoi părul pentru a obține un look uimitor!

Eșerfa nu a lipsit nici din părului lui Jonathan Cohen, aceasta fiind folosită mai ales în împletiturile groase. Vouă cum vă sună ideea de a vă împleti părul, nu singur, în împletitură normală, ci și cu ajutorul unei eșarfe, pentru un look diferit? Diferit de cel de zi cu zi.

eșarfe potrivite și de legat în păr

Corzile și cordoanele pentru păr – ai spune da sau ba acestor accesorii?

Aceste corzi sau panglici înguste ca niște cordoane, care arată ca niște fire de cablu răsucite pentru păr sunt puțin mai speciale, pentru că ele nu sunt purtate de către oricine.

Dacă mă întrebați pe mine, da, aș putea spune că sunt adepta lor. Cert este faptul că nu a celor groase și lungi, ci a celor minimaliste, cât mai puțin observabile.

Și, cel mai sigur, mi-ar plăcea să le folosesc când îmi strâng părul într-o coadă, pentru a da  tentă mai elegantă acesteia! Dar mai poți opta, cu același rezultat sau apropiat de acesta, să porți mai multe elastice de păr, în aceeași culoare / nuanțe ale aceleiași culori, sau diferite, dispuse unul după altul.

seturi elastice de păr pentru dispunere în model unul după altul pe coadă

De exemplu, Nina Ricci este cea care mai optează pentru minimalism, în timp ce Mary Ling și Jil Sander merg pe varianta mai evidentă a acestora!

De asemenea, mai poți încerca acest accesoriu cu sfoară și pene în stil hippie:

accesoriu de păr cu sfoară împletită și pene în stil hippie

Inclusiv accesoriul tip plasă pentru coc s-ar încadra aici:

accesoriu de păr tip plasă cu corzi pentru coc

Tu pentru ce ai opta? Cu care dintre aceste personalități te identifici cel mai bine?

Perlele – accesorii elegante de păr pentru evenimente importante

Perlele sunt, mai ales pentru perioada primăvară-vara 2020, unele dintre cele mai cotate accesorii de păr. Dar și cele mai elegante, categoric!

Celebritățile și modelele din afară știu cel mai bine ce înseamnă perlele, perlele ca accesorii pentru păr. Cele mai celebre și remarcabile look-uri au fost cu păr în coada de pește, care s-a accesorizat cu perle, dar și ornamentul din perle, pus pe cap sub formă de coroană din perle.

De asemenea, un plus de valoare a fost adus, tot prin prisma perlelor, și în cazul lui Rotarde, Simone Rocha și Khaite – modelul care a purtat cele mai frumoase accesorii din perle pentru cap și păr.

accesorii de păr cu perle

Cordeluțele – la modă și în primăvara-vara 2020

Eu le știu sub denumirea de cordeluțe și la fel s-ar putea să șe știi și tu. Mă înșel? Ei bine, dacă știi despre ce vorbesc, și ar trebui să știi, pentru că, cel puțin eu, copilă fiind, mereu le purtam și eram frustrată când rupeam vreuna care era preferata mea; vreau să-ți spun că acestea nu s-au demodat.

Ba mai mult, personalități importante precum Simone Rocha și Giambattista Valli tind să înlocuiască accesoriile obișnuite cu acestea. Simone preferă cordeluțele, preferă cordeluțele cu perle, în timp ce Valli are o afinitate pentru cele cu pene.

Cea mai bună parte în toată această situație? Cordeluțele se găsesc atât în mărimi diferite, cât și în culori variate. Astfel, în funcție de culoarea părului, poți alege una care să se camufleze perfect și cei din jur nici să nu-și dea seama că o ai pe cap.

cordeluțe și bentițe de păr

Penele în păr – a spus cineva eleganță?

Penele sunt accesoriile care fac furori!

Cele mai îndrăgite pene? Penele în pastel! Giambattista Valli, Dries Van Noten au fost însă definiția pentru penele neon, modelele având posibilitatea de a ieși în evidență prin prisma culorii penelor, ci nu prin mărimea acestora!

Rezultatul? Unul spectaculos, demn de ținut minte!

Tu ce părere ai, draga mea? Îți surâde ideea de a purta penele drept accesorii pentru cap?

accesorii de păr cu pene

Fundițele și panglicile – accesoriile de păr cel mai ușor de procurat

Fundițele de păr, în special, sunt atât de drăguțe și de feminine, astfel încât este imposibil ca acestea să nu se afle printre accesoriile trendy la modă în sezonul de primăvară-vară 2020.

La Annakiki, foarte multe dintre modele poartă fundițe și papioane negre drept accesorii pentru păr, pentru că acestea pot fi integrate foarte ușor și foarte bine în aproape orice ținută.

accesorii pentru păr cu fundiță și panglici

Accesorii de păr cu mărgele – accesorii chic care te pun în evidență

Accesoriile de păr cu mărgele sunt unele dintre cele mai frumoase accesorii de păr, mai ales pentru părul lung sau pentru persoanele care preferă să-l prindă în codițe.

Nu omite, așadar, nici aceste accesorii pentru că sunt reprezentative mai ales pentru primăvara-vara anului 2020.

Pyer Moss și Kate Spade știu cel mai bine cum este să porți accesorii pentru păr cu mărgele! Te vei lăsa și tu fermecată de acestea sau vei opta pentru alte variante de accesorizare a părului?

accesorii pentru păr cu mărgele

Nu uita să-mi spui părerea ta în comentarii, în partea de jos a paginii. Sunt foarte curioasă ce părere ai despre aceste trenduri privind accesoriile de păr la modă în primăvara-vara 2020!