Detaliile sunt cele care adesea transformă complet o ținută. De aceea, am selectat 6 tipuri de accesorii care pot face ca stilul tău să fie unul apreciat și admirat pentru mult timp.

Când încercăm să ne facem ținuta să arate cât mai bine, tindem adesea să ne amintim detalii mici în ultimul moment sau să nu le acordăm atenție.

Cu toate acestea, detaliile sunt cele care dau de obicei aspectul unei persoane și demonstrează bunul gust.

Am selectat mai multe tipuri de accesorii cărora ar trebui să le acorzi atenție pentru a primi admirația celor din jurul tău.

Bijuteriile cu perle

Perlele reprezintă un accesoriu frumos, dar au și un dezavantaj – un colier elegant de perle de puține ori arată modern și tinde să o facă să arate mai bătrână pe cea care îl poartă. Dar există și vești bune pentru cele care admiră strălucirea tandră a sidefului.

Vezi aici propuneri de haine și încălțăminte cu perle

Designerii de accesorii continuă să facă mult mai multe opțiuni interesante și moderne. Astăzi, lucruri ca perlele retro în forme non-ideale sferice sau perlele baroce sunt din nou la modă. Accesoriile cu astfel de perle arată la modă și modern. Dacă îți dorești să experimentezi cu ele, începe cu cerceii din perle.

Ceasurile: printre cele mai purtate accesorii

Ceasul este unul dintre cele mai folosite accesorii. Sunt la modă ceasurile cu curele lungi pe care le poți prinde în jurul încheieturii de mai multe ori și ceasurile în stil bărbătesc.

Având în vedere varietatea de stiluri și numărul brandurilor de ceasuri, acest accesoriu poate fi ales pentru orice outfit și dintr-o gamă largă de prețuri.

Dacă îți cauți un ceas pe care să-l porți zi de zi și vrei să se potrivească la garderoba ta de bază, optează pentru un ceas cu puține detalii și o curea de culoare neutră.

Brățările-ceas cu modele complexe sunt bune pentru un eveniment de seară.

Eșarfa de mătase e plină de stil și rafinament

Nu e ușor să porți o eșarfă de mătase și să arăți tânără. Vestea bună este că acest accesoriu oferă luminozitate imaginii și atrage atenția asupra anumitor părți ale corpului.

Astăzi e la modă să folosești o eșarfă pentru a-ți decora talia, geanta, părul, poți să o folosești pe post de top, sau chiar ca brățară.

Dacă preferi să o legi la gât, optează pentru o culoare care îți va spori tonul pielii feței și îți va accentua nuanța ochilor și a părului.

Vezi aici cum să-ți legi eșarfa în formă de 8!

Kimonoul: un articol statement

Stilurile de croi kimono sunt încă foarte populare. Sunt faimoase pentru bogăția de printuri luminoase și pentru textura țesăturilor lor.

Acest articol poate fi folosit nu numai vara. Poți să faci o ținută bună purtând un kimono în loc de o rochie sau poți să-l adaugi la o pereche de jeanși și un top basic.

Oricum, încearcă să nu exagerezi cu prea multe detalii.

Iată sugestii de rochii-kimono de purtat cu stil!

Ochelarii: un accesoriu ce poate corecta anumite trăsături ale feței

Uneori purtăm ochelari de nevoie, alteori ca pe un accesoriu. În ambele cazuri, alegerea unei rame frumoase de ochelari este o provocare.

Ochelarii atrag atenția asupra ochilor, pot corecta trăsăturile faciale și pot face o declarație cu privire la bunul gust al celei care îi poartă. Este timpul pentru a începe experimentele!

Vezi propunerile noastre de rame de ochelari de vedere online!

Pălăriile conferă un aer sofisticat oricărei ținute

Pălăriile cu boruri largi, pălăriile pillbox, gauchos (ca cele purtate de Zorro), turbanele, beretele și multe altele sunt la modă acum.

Să nu îți fie teamă să încerci diferite tipuri de articole pentru acoperirea capului, în scopul de a afla care dintre ele ți se potrivește mai bine. Cu toate acestea, e important să-ți amintești că o pălărie ar trebui să arate bine împreună cu ținuta ta, dar să se potrivească și cu forma feței tale.

Citește aici despre cum alegi tipurile de pălării care ți se potrivesc.

De exemplu, o pălărie cu boruri largi nu arată bine la o femeie cu fața triunghiulară – mărește fața, vizual ,,mută” ochii spre centru. Aceasta îmbunătățește forma nasului, care poate să fie ușor imperfectă.

Pe care dintre aceste accesorii le preferi pentru îmbunătățirea stilului tău? Ai folosit deja toate aceste „secrete” de modă?

Sursă front page photo: picjumbo/Viktor Hanacek