Mâna sus cine și-a propus anul acesta să se apuce serios de o activitate fizică! ? Fie că este vorba de sală, jogging, tenis sau trekking, fiecare sesiune de antrenament îți va îmbunătăți forma fizică și mentală.
Ca să te asiguri că acest obiectiv se va transforma într-un stil de viață, îți recomand să investești într-un echipament de calitate și, mai ales, frumos…

(Comunicat de presă)

Noile colecții DEICHMANN îți prezintă modelele perfecte pentru un stil de viață activ.

Pantofi tip sneakers pentru echipamentul de alergat

„Running sneakers” – ai neapărat nevoie de ei dacă ești sau vei deveni fan jogging. Este esențial să ai minimum o pereche de încălțăminte pentru alergat, care să absoarbă șocurile și să asigure susținere și confort piciorului.

Recunoști pantofii sneakers, deoarece sunt cei mai clasici dintre pantofii sport: cu material textil, inserții elastice, șireturi funcționale (nu doar decorative).

pantofi sport sneakers pentru alergat

SFAT: Amintește-ți să îi iei cu o jumătate de mărime în plus față de sneakerșii de oraș, pentru a evita bătăturile. 

Alege branduri cu experiență în crearea pantofilor de alergat precum Adidas, Nike, Asics. Acestea sunt disponibile la prețuri avantajoase în magazinele DEICHMANN.

Schimbă încălțămintea de alergat de îndată ce observi că talpa sau alte componente s-au uzat, pentru a evita accidentările.

Sporty sneakers pentru activități lejere în aer liber sau la sală

Pantofii tip sporty sneakers trebuie să fie comozi si să aibă talpa suficient de elastică pentru a-ți permite să te miști liber.

sneakerși potriviți pentru plimbări și city break

Alege din modele fluo sau dintre cele cu aplicații florale, pentru a avea un motiv în plus să îi porți și la sală. Se asortează minunat ținutelor sport în culori uni.

Nu uita să îi porți / iei cu tine inclusiv în city breaks și oriunde ai în plan plimbări lungi. 😉

Lifestyle sneakers

2023: este (din nou) anul sneakerșilor, fiind pantofii ideali de oraș  și accesoriul ce aduce un aer fresh unei ținute prea clasice sau formale.

senakerși damă pentru alergat și plimbare stil șosetă

Mie îmi plac și le găsesc fashion modelele tip „șosetă” integrată sau cu talpă groasă, care îți dăruiesc câțiva centimetri în plus. 😉

Leggings sportivi

Nu sunt un tip de încălțăminte, ce-i drept, dar e de reamintit cu orice ocazie cu care vorbim de pantofi pentru echipamentul sportiv potrivit, și de o pereche de colanți / leggings, care este cea mai bună variantă pentru sală sau la alergat.

Iar din acest an găsești leggings și la DEICHMANN, alături de tricouri și alte accesorii de îmbrăcăminte. 🙂

Sunt extrem de rezistenți, dintr-un material opac, rezistă la spălări repetate și se usucă imediat în momentul în care transpiri. În plus, pot fi stilizați cu succes și în afara orelor de gimnastică.

Descoperă tot ce ai nevoie pentru a te (re)apuca de sport cu stil în magazinele DEICHMANN și online, pe deichmann.com! Acum chiar nu mai avem scuză. 🙂 Hai, fuguța la alergat sau la sală!