Anastasia Beverly Hills va lansa drept cel mai nou produs de make up al brandului în martie 2018 și va fi o pudră autobronzantă în 6 nuanțe diverse, inclusiv pentru piele foarte închisă la culoare.

Anastasia Beverly Hills este un brand de mare importanță când vine vorba de produse de make up pentru ochi, în special. Are absolut orice ai nevoie ca să obții sprâncenele mult dorite, să le pui la punct, iar paletele de farduri cu umbre sunt atât de bune că au creat chiar un cult în rândul pasionaților de machiaj.

Povestea brandului de make up Anastasia Beverly Hills, cel mai cunoscut la Hollywood, pornește din România

De fapt, chiar și Oprah este un mare fan al brandului. Ea a oferit de curând fanilor, la mic-dejunul de Thanksgiving Day, pachete cadou cu produse Anastasia Beverly Hills. Dar nu puțină lume ignoră faptul că Anastasia Soare, cea care a lansat brandul american ABH, este româncă, supranumită „Regina Sprâncenelor de la Hollywood”. E a modelat forma perfectă a sprâncenelor starurilor celebre precum Jennifer Lopez, Heidi Klum, Naomi Campbell, Madonna, Catherine Deneuve.

Românca nu s-a oprit însă la a fi doar o expertă în ale sprâncenelor marilor vedete, ci a creat un brand în make up cunoscut deja în lumea întreagă, ceea ce a propulsat-o în rândul celor mai mi de succes femei de business din America. La scurt timp de la terminarea facultatii, Anastasia Soare a parasit Romania comunista impreuna cu familia in cautarea visului american, pe care avea, de altfel, sa il traiasca incepand cu anul 1992. Fiica sa, Claudia, îi calcă pe urme în privința simțului pentru estetic și al afacerii în domeniu.

Pudra autobronzantă Anastasia Beverly Hills – cel mai nou tip de produs care va fi lansat de brand în 2018

Acum, în prezent Anastasia Beverly Hills deține un  imperiu al frumuseții, prin numeroase puncte de vânzare și saloane de înfrumusețare din lumea întreagă. Produsele sale variază cu succes nu doar de la kituri și produse speciale pentru redat forma ideală a sprâncenelor, ci și până la diverse farduri de ochi și chiar de față.

Până acum, brandul ABH s-a rezumat la farduri pentru ochi și sprâncene și cel mult pudră de obraz și iluminator (stellar blush „pudră stelară” și kit de iluminare și strălucire). Ei bine, fiica Anastasiei, acum brand president Anastasia Beverly Hills, Norvina Claudia Soare, a confirmat pe conturile de Twitter și Snapchat ale brandului zvonurile privind lansarea unui nou produs în acest an: un autobronzant, mai precis o pudră autobronzantă care va veni disponibilă în 6 nuanțe, în dimensiuni de bronzer.

Updated Caption ? . . The Packaging ? ?? @anastasiabeverlyhills Powder BRONZERS !!!!!! ?☀️ 6 diferente Shades !! All Mattes #ComingSoon ➡️ Beginning oh MARCH in stores @ultabeauty @macys @sephora @dillards / will have a small sneak peek @imatsofficial LA (January) *will keep u updated. . . Are you ready for 2018????!!!! What are your thoughts?? ?✨.XO #Trendmood #anastasiabeverlyhills #abh pic: @norvina THANK U for this fabulous !!! update: @fabiie01041989 @lovedoll_11 ? . . #makeupoftheday #mua #ilovemakeup #makeup #makeupaddict #makeuplover #makeupblogger #makeuponpoint #onpoint #makeuplook #makeuplove #makeuptalk #makeuptutorial #makeuplover #makeupaddict #makeupaddiction #makeupdolls #onpoint #onfleek

A post shared by TRENDMOOD (@trendmood1) on

Într-o discuție pe Snapchat cu fanii, Norvina Claudia Soare ar fi confirmat că produsul va fi disponibil într-o gamă utilă și variată de nuanțe, astfel încât va include și tonuri pentru pielea (foarte) închisă la culoare. Nu se știe când va fi lansat pe piață cel mai nou produs Anastasia Beverly Hills, însă presupunem, tot în baza unei discuții purtate de Soare pe Snapchat, că se va lansa prin luna martie 2018.

 

SURPRISE ?✨ #SneakPeek ?? @anastasiabeverlyhills Powder BRONZERS !!!!!! ?☀️ 6 diferente shades!!. . #ComingSoon *will keep u updated. . . we do know @anastasiabeverlyhills is working on so many!!!! New products!! Are you ready for 2018????!!!! It’s going to be lit! ?✨.XO #Trendmood #anastasiabeverlyhills #abh pic: @norvina THANK U for this AMAZING!!! update: @yamii_mua @elantobb @fabiie01041989 @kingkodaa @twistedassb @beautymemarilyn @_emmadoherty @lupedelacruz @dilanididi?❤️. . . #makeupoftheday #mua #ilovemakeup #makeup #makeupaddict #makeuplover #makeupblogger #makeuponpoint #onpoint #makeuplook #makeuplove #makeuptalk #makeuptutorial #makeuplover #makeupaddict #makeupaddiction #makeupdolls #onpoint #onfleek

A post shared by TRENDMOOD (@trendmood1) on

Ce părere aveți? Ați utiliza un bronzer Anastasia Beverly Hills, dacă ați avea ocazia?
Consultă și lista noastră de produse cosmetice votate drept cele mai bune autobronzante în prezent.