Anii 90 si trendurile specifice anilor 90 revin in moda.

Îți mai aduci aminte când purtam jachete de blugi, fără formă și fără vreun design anume, indiferent de vârstă, când ascultam La Bouche, Mr. President, Vengaboys și alte trupe disco, căci nu mergeam în cluburi la acea vreme, ci la discotecă? Dacă da, știi despre ce-i vorba în perioada anilor ′90. Când se purtau ochelarii rotunzi gen Elton John, tipii cu maieuri, ca să-și arate brațele musculoase, la jeanși mai largi, pălăriuțele rotunde, pleoștite, tip safari… printurile military, safari și tot felul de uniforme kaki, pantalonii largi din fâș, tip trening, acele geci largi, bustierele și topurile tip corset cu buricul gol, dar și aplicațiile și accesoriile cu lanțuri metalice masive.

Ei bine, dacă știi bine cu ce se mănâncă perioada anilor ′90, anul acesta nu-ți va fi greu să fii în trend. 😛 Căci, pregătește-te, anii ′90 revin, sunt pe val din nou și fac parte dintre trendurile anului. Ca intrare masivă, zic să îți scoți gecile de blugi de la naftalină, dar și pe cele .largi cu tot felul de printuri, în culori pământii, ochelarii rotunzi, pălăriuțele rotunde, bustierele și… cine știe ce o mai urma pe la jumătatea anului, ca să fii pregătită. În plus, e bine să ai în vedere blugii cu talie înaltă, rucsacurile și cămășile, cu carouri, mai ales, legate de talie.

trendurile anii 90 revin la moda

Trendul ăsta, cu influențe din anii 90 nu e numai pentru femei, ci și pentru bărbați, deci țineți-vă bine. Dacă te-ai născut mai târziu, cam pe atunci, prin acei ani, nu mai ții minte poate cu ce se mânca moda la acea vreme, dar dacă vrei să știi, aruncă o privire înspre videoclipurile trupelor la modă la acea vreme, la Britney Spears și alte bazaconii, urmărește filme la modă atunci și ai să te lămurești rapid, sunt convinsă. Nu trebuie să exagerezi, ci doar să preiei elemente. Oricum, în acea vreme, lucrurile erau destul de simple, totul era lejer și mai natural. Nici machiajul nu era exagerat.

Voi ce trenduri din anii 90 cunoasteti și ce ați vrea să repurtați din acea perioadă? 🙂