Am primit apa de parfum Sì Passione Éclat Eau de Parfum în versiunea mică, de 30 ml, și am zis să vă spun și vouă cum e, cât mai repede, având în vedere că e în ediție limitată. Probabil vara aceasta ce va mai fi pe val, apoi, din sezonul toamnă-iarnă, posibil să avem parte de alte declinări ale celebrului Sì, nu doar al variantei Sì Passione.

Apa de parfum Giorgio Armani Sì Passione Éclat Eau de Parfum este o adăugare din 2022 la iconica gamă de parfumuri Giorgio Armani, Sì. De ce la Sì Passione? Probabil a crescut mult interesul pe această versiune în ultimii ani, mai ales că această variațiune a lui Sì a avut parte de multă publicitate în ultima vreme.

În fine, nu este primul parfum Sì de care mă bucur: acum câțiva ani, îmi încântam simțurile cu versiunea Sì Fiori, și aceea în ediție limitată, dar care am văzut că se mai găsește în unele magazine. Nu știu însă dacă se mai fabrică…

Cum se prezintă apa de parfum Giorgio Armani Sì Passione Éclat Eau de Parfum

Inspirat de puterea gândului motivațional de a-ți arăta, a-ți stăpâni cu mândrie și a-ți asuma identitatea, Sì Passione reflectă feminitatea modernă supremă: îndrăzneață și înflăcărată, cu o dulceață senzuală care evocă imediat pasiune și grație, acum dezvoltată într-o latură mai strălucitoare, așa cum se arată în varianta Éclat.

Compoziția versiunii Giorgio Armani Sì Passione Éclat Eau de Parfum este realizată de Julie Masse, lansată anul acesta, în 2022.

Aroma sa se bazează pe:

  • Note de vârf: coacăze negre și bergamotă energizantă
  • Note de mijloc: trandafiri Centifolia și trandafiri Damascena
  • Note de bază: mosc alb și infuzie de vanilie.

Este un parfum clasificat în categoria Floral Fresh.

Lista sa de ingrediente arată astfel:

ALCOHOL • PARFUM / FRAGRANCE • AQUA / WATER • HYDROXYCITRONELLAL • BENZYL SALICYLATE • LINALOL • ALPHA-ISOMETHYL IONONE • LIMONENE • BENZYL ALCOHOL • CITRONELLAL

! *Este posibil ca lista ingredientelor să se schimbe. Verifică întotdeauna lista de ingrediente de pe ambalajul produsului pe care l-ai achiziționat.

apă de parfum Giorgio Armani Si Passione Eclat Eau de Parfum_review și păreri după folosire

Potrivit listei de ingrediente, este sigur acest parfum dacă ești însărcinată sau alăptezi? Din ce am citit și m-am documentat, ingredientul care ridică probleme în astfel de situații este BENZYL SALICYLATE. Dar cel mai bine e să întrebi medicul dacă e ok să folosești acest parfum pe durata sarcinii sau alăptării.

În mod normal, având în vedere că Giorgio Armani se laudă că ingredienele sunt naturale și provin din surse sustenabile în cea mai mare parte, nu cred că ar trebui să ne facem mari probleme totuși.

Designul roșu viu, tipic Sì Passione, este luxos și elegant, în versiunea Éclat EDP, cu o senzație jucăușă, fiind destul de transparent, reflectând parfumul din interior. Capacul negru al sticlei, inspirat de stilul sculpturilor lui Constantin Brâncuși, completează elegant „ținuta” sticlei, întocmai ca la varianta inițială, Sì Passione.

apă de parfum Giorgio Armani Si Passione Eclat Eau de Parfum_review și păreri

Parfumul păstrează încă asemănarea cu Giorgio Armani Sì Passione, nu doar la nivelul designului sticlei, care nu mai e însă opacă, ci are strălucirea unei pietre de rubin; are aceeași senzație îndrăzneață de fructe și flori.

Cu toate acestea, Passione Éclat are o lejeritate dulce și se concentrează pe inima de trandafir, căreia îi lipsește paciuliul găsit în Passione simplu, folosind în schimb mosc pentru a adăuga profunzime.

Detaliile precum „colierul” de la gâtul sticlei și textele / denumirea și brandul aurii sunt ca niște bijuterii ce aduc touch-ul final. În rest, destul de minimalist designul ambalajului, transmițând încă o dată mesajul de bază: eleganța simplă, feminină, e mereu cea mai bună alegere.

apa de parfum Giorgio Armani Si Passione Eclat Eau de Parfum_cum este_păreri

O rochie roșie și accesorii delicate, fine, aurii, cu puțin negru, te pot pune în valoare fără să mai fie nevoie de altceva, în afară de picăturile de parfum Giorgio Armani Sì Passione Éclat…

Fațetele fructat-florale și dulceața subiacentă au o senzație tradițional feminină și îl simt și eu ca fiind puternic feminin, mai ales pentru doamne mai sobre și elegante.

Giorgio Armani Sì Passione Éclat Eau de Parfum este conceput ca un parfum pentru femei, însă cred că oricine se poate bucura însă de dulceața sa suculentă. Apropo de asta, spunea Ștefania aici că parfumurile nu au gen și niciodată nu au avut. Deci dacă vrei să-l folosești ca bărbat, nu văd de ce nu ai face-o. Ești liber să încerci ce vrei.

apă de parfum Giorgio Armani Si Passione Eclat EDP_review și păreri

Ingredientele naturale din care este creată această nouă versiune de parfum Giorgio Armani Sì Passione sunt din medii durabile și sustenabile.

Bergamota este obținută în mod sustenabil din Italia (Calabria), trandafirul Damascena – din Isparta, numit „Orașul trandafirilor” (Turcia) și trandafir Centifolia din regiunea Grasse, (Franța), iar vanilia provine din Madagascar, susținând programul care ajută comunitățile locale. Toate zonele de unde provin aceste ingrediente enumerate fac parte din programul de responsabilitate socială Armani, „Conscious sourcing”.

Cutia exterioară poate fi reciclată.

apă de parfum Giorgio Armani Si Passione Eclat EDP_review și păreri_ambalaj

Giorgio Armani Sì Passione Éclat Eau de Parfum e disponibil în versiunile de 30 ml, 50 ml și 100 ml.

Giorgio Armani Sì Passione Éclat Eau de Parfum: primele impresii

Încă de la prima mirosire, am simțit că acest parfum e o combinație excelentă între delicatețe și putere, fiind un parfum cu… „tărie”, forță, remarcabil, care se impune. Are și ceva căldură, are și dulceață.

Personal, nu mă dau în vânt foarte tare după el, însă l-aș recomanda mai degrabă doamnelor mai mature decât unei domnișoare.

Ca aromă, prima oară m-a dus cu gândul spre un mai vechi parfum de la Avon, pe care îl știu din adolescență, Passion Dance, care ștu că făcea furori și era un bestseller al celebrei firme americane de cosmetice.

cum este apa de parfum Giorgio Armani Si Passione Eclat Eau de Parfum_review și păreri

Spre deosebire de celelalte parfumuri Sì, Sì Passione Éclat își spune propria sa poveste unică, concentrându-se pe trandafiri și nu pe paciuli.

Îmi place că e fructat și are și citrice.

Bergamota deschide strălucitoare aromele celelalte, alături de nota mai dulce de coacăze negre. Inima parfumului vibrează cu trandafir (nu e tocmai preferatul meu, dar pot trece peste): trandafir centifolia și trandafir de Damasc pentru un miros de roză pudrată și dulceagă, care adaugă o senzație delicată, dulce și proaspătă notelor de mijloc ale parfumului.

Baza continuă senzația de prospețime versus căldură, introducând mosc alb curat, cu o senzualitate bogată și cu vanilie caldă, picantă ușor, sporind senzația inițială de fructe.

După ce se așază, se simte un val de căldură cremoasă, diferite niveluri de dulceață și ascuțime, care se stabilește pentru a lăsa un parfum frumos echilibrat pe piele.

Cum mi s-a părut Giorgio Armani Sì Passione Éclat Eau de Parfum

Sì Passione Éclat începe îndrăzneț înainte de a se așeza, pentru a începe să fie mai delicat. Durează cam 4 ore pe piele, deci nu e cel mai longeviv. Siajul este însă destul de calitativ și puternic, dar nu e printre cele mai durabile parfumuri pe care le am în colecție, asta-i clar.

Nu este un parfum a cărei aromă să-mi placă la nebunie, dar nici nu-mi displace. Este destul de feminin și elegant și l-aș vedea mai mult pe doamne mai mature și elegante.

Îmi place mult pentru că are notele fructate (bergamotă și coacăze, doar că acestea se duc repede, fiind de vârf), eu nefiind însă mare fan al trandafirului (iar acesta are 2 tipuri combinate în notele de mijloc).

cum mi s-a părut apa de parfum Giorgio Armani Si Passione Eclat Eau de Parfum_review și păreri

Senzația pe care o lasă este destul de elegantă, dar și senzuală, motiv pentru care, cum spuneam și mai sus, mă duce cu gândul spre aroma parfumului Avon Passion Dance.

Mie mi-a plăcut, în cea mai mare parte, acest parfum și experiența cu el. Este destul de plăcut, din punctul meu de vedere, dar nu e un preferat.

Îl găsești în ofertă online bună aici:

Tu ai încercat parfumul Giorgio Armani Sì Passione Éclat Eau de Parfum? Dacă da, cum ți se pare? Dacă nu, ai vrea să-l încerci? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii care este părerea ta.