Apa si importanta ei in ingrijirea tenului, cosmetice apa termala.

De ceva vreme am început o serie de articole despre îngrijirea tenului de la A la Z. Data trecută, vă vorbeam despre cât de importantă e gheața în tratarea unor inflamații ale pielii, precum coșurile mai dureroase și încăpățânate. Astăzi continuăm cu litera H, și anume vorbim despre H2O sau, după ceea ce e cunoscută în popor drept apă și, mai mult, despre importanța ei în îngrijirea tenului sau în tratarea problemelor pielii noastre.

Cred că ai auzit și tu deja de sute de ori și este cum nu se poate mai adevărat: consumul de apă este extrem de util, mai ales că favorizează eliminarea toxinelor din organism. Dacă bei în fiecare zi 6 pahare mari de apă vei observa că pielea ta va fi mai proaspătă și mai sănătoasă. Aceasta face parte integrantă din „tratamentul” pentru un ten curat și catifelat.

Așadar, consumă cât de multă apă poți, nu doar pentru sănătatea pielii tale, ca să o ajuți să lupte cu problemele tenului, dar să se mențină și sănătoasă, ci și pentru organismul tău, în general, pentru refacerea celulară și fluidizarea sangvină. Apa e esența vieții. 🙂 Nu degeaba au apărut pe piață tot mai multe produse de îngrijire a tenului pe bază de apă – și sunt dintre cele mai indicate, fiind naturale și utile – în special, produse dermatocosmetice pe bază de apă termală. De pildă, brandul românesc de produse cosmetice și de îngrijire a tenului Ivatherm realizează cosmetice pe bază de apă termală de la Băile Herculane. Și sunt destul de renumite deja în întreaga lume. Așa că… hai cu apa! 😀