Când te atrag atât de mult review-urile pentru unul dintre cele mai sexy parfumuri pentru femei, după care toți bărbații se topesc, nu te lași până nu-l iei și tu să vezi cum e, dacă e chiar așa… Cam așa a fost a mine cu Viva la Juicy de Juicy Couture. Povestesc mai multe aici. 🙂

Am tot urmărit în ultima vreme recomandările de parfumuri de la Jeremy Fragrance, iar în topul celor mai sexy, pe locul 1 chiar, el plasa cel mai adesea Viva la Juicy – Gold Couture edition de la Juicy Couture.

El spunea că e pentru femeia aceea fatală care asta își dorește: să întoarcă toți capetele după ea. Că e dulce, bombonicios, cu caramel și tot tacâmul. Că îți vine să îl savurezi constant. Că e edible… Cu toate acestea în gând, pentru că l-am reținut din aceste laude, am zis să îl iau și eu, să îl încerc.

Doar că am pierdut un aspect pe drum: am luat Viva la Juicy, dar nu Gold Couture edition, ci varianta de bază, originală. Nu știu dacă e diferență prea mare între ele ca aromă, dar pot spune că e dulce și acesta, îți vine să îl mănânci. Ca pe o prăjitură, bomboană.

Am înțeles că Viva la Juicy se găsește destul de greu în magazinele fizice; so, dacă vrei să îl testezi înainte… mai greu. În rest, e mai degrabă disponibil online. De ediția Gold Couture, nu prea știu ce să zic, că eu am uitat să o iau pe aceea.

parfum Viva la Juicy by Juicy Couture_primele impresii

Primele impresii după testarea apei de parfum Viva la Juicy by Juicy Couture

Știind că e dulce, nu m-a mai surprins atât de tare acest detaliu de bază. Pur și simplu e bombonicios de dulce. E chiar pentru acele fete glamour care vor să întoarcă toate capetele. Îl văd ca pe un parfum sexy rău, de club.

L-am pulverizat pe mâneca bluzei de când l-am primit și a rezistat eroic până a doua zi. E persistent și tare. Cam ca toate parfumurile dulci. Ține, rezistă, numai ție să îți reziste simțurile, pentru că, la un moment dat, tot simțind atât de mult dulce pe tine, parcă te ia puțin cu greață. 😀

Ambalajul e roz bombon cu mult auriu, iar sticla e din același film. Eu am luat varianta de 50 ml. Capacul cu fundă roz și tag cu lanț auriu al brandului – Juicy Couture. Tot capacul e transparent, din plastic și are o formă ce imită diamantul… sau o piatră prețioasă – pe acolo.

Sticla cu parfumul are și ea sigla brandului Juicy Couture înscrisă tot cu auriu, și, tot așa, te trimite la ideea de glam. Oricum, la originalitate punctează bine, deși duce totu spre kitschy.

cum e parfumul Viva la Juicy_Juicy Couture

E „piți” rău ambalajul și cam la fel e și aroma. Nu are cum să nu te impresioneze din prima. Foarte feminin și girlish mai ales.

Notele care definesc parfumul Juicy Couture – Viva la Juicy

Viva la Juicy intră în categoria parfumurilor floral-fructate gurmand. A fost lansat în anul 2008 și de atunci tot face furori. Eu îl trec în categoria parfumurilor Victoria′s Secret, la fel de „bombă” ca ambalaje și arome. Și e tot made in SUA, unde se află printre bestsellere ca parfumuri.

Ca să vezi de ce e așa de bombonicios… e compus din:

  • note de vârf: mandarină și fructe mici sălbatice;
  • note de mijloc: caprifoi, gardenie și iasomie;
  • note de bază: ambră, caramel, pralină, lemn de santal, vanilie. 

Nu prea poți spune care notă predomină, dar e clar că tot amestecul de note de bază, comestibile și dulci, acaparează.

Ca potrivire pe anotimp, l-aș trece pe lista parfumurilor de toamnă-iarnă, fiind mai greoi ca aromă. Dar nici în celelalte anotimpuri nu cred că e nasol.

Las mai jos și o foto cu lista de ingrediente, deși nu știu câtă relevanță are. Fiind un parfum de masă, e un parfum sintetic, deci mă aștept decât la tot felul de ingrediente bombă, nimic natural, cu toată forța lui care te face să îl mănânci…

ingrediente apă de parfum Juicy Couture_Viva la Juicy

Concluzii după primele utilizări ale parfumului Juicy Couture – Viva la Juicy

Deși e foarte dulce și l-ai respinge în primă fază, dacă nu ești mare fan parfumuri dulci, la un moment dat ajungi să te obișnuiești și chiar provoacă dependență: tinzi să îți îndeși nasul după aroma lui acolo unde l-ai pulverizat. Asta din cauza aromei comestibile de praline, caramel, vanilie.

Ajungi în final cu el exact în punctul de unde ai plecat: aprecierea lui ca parfum sexy, atrăgător, care creează dependență și dorință de a-l simți constant, inclusiv tu, care te-ai dat cu el.

review apă de parfum Viva La Juicy_Juicy Couture

Sticluța lui, oricât de „piți” ți-ar părea, e de colecție și merită să o ai și tu acolo.

Una peste alta, Viva la Juicy e clar un parfum pe care ar trebui să îl ai și tu în colecție, la un moment dat. Ca parfum sexy, de fată cuceritoare. Pentru că, oricât de lady ne-am da, fiecare dintre noi își dorește la un moment dat să fie acea femme fatale, după care toți bărbații întorc capetele. 😉