Vă spun din capul locului că nu sunt fan trandafir ca aromă și nici apă tonică nu prea folosesc. Nu știu nici eu de ce. Dar am primit apa tonică Cremeria Kissed by a Rose cu apă de trandafir de Damasc și am zis să îi dau o șansă, să vedem ce poate. Mai jos, a ieșit deja un review serios. 🙂 Sper să vă ajute.

Deși nu i-aș fi dat absolut nicio șansă dacă aș fi văzut acest produs pe raftul de cosmetice al vreunui magazin, ei bine, iată că l-am testat și pot spune că am făcut chiar foarte bine. 😀

Deși e vorba de trandafir de Damasc, puternic ca aromă, în apa tonică Cremeria Kissed by a Rose acesta nu se simte parcă atât de intens și de neplăcut. Și poate de aceea i-am dat și șansa.

Cum mi s-a părut de la prima testare apa tonică Cremeria Kissed by a Rose cu trandafir?

Trecând peste primele impresii și prejudecăți – și cele mai importante pentru mine – privind aroma de trandafir, ca apă tonică (banală apă tonică, aș fi spus, anterior) face o treabă bună, chiar foarte bună.

De la prima încercare, am simțit cum îmi calmează tenul, pe lângă senzația de revigorare și prospețime pe care i-a conferit-o.

Acest trandafir, deși cu o aromă mai puțin plăcută de mine în general, dar destul de subtilă în acest produs, pare că are mare grijă de ten, calmându-l. Și asta e de mare ajutor mai ales vara, când e foarte cald și tenul e agresat de razele soarelui, dar și iarna, când frigul se resimte și pe pielea feței.

cum e apa tonică cu trandafir de Damasc de la Cremeria Kissed by a Rose

Lasă tenul curat și strălucitor în mod natural, după fiecare utilizare. Și e vizibil. Aspectul tern dispare, ca și cum aș fi folosit nu știu ce cremă scumpă. Și e ceea ce mă miră de fiecare dată, căci vorbim de o banală apă tonică.

Ce am învățat de aici: nu subestima absolut niciun produs, până nu-l încerci. În plus, chiar dacă nu-ți place aroma ingredientului de bază (în cazul de față, trandafir), nu neglija totuși produsul: s-ar putea ca tocmai acel ingredient să facă minuni nebănuite.

„Să iubim trandafirii”, deci…

De ce să încerci apa tonică Cremeria Kissed by a Rose cu trandafir?

Îmi dau seama acum că denumirea de apă tonică nu îi conferă acestui produs ceea ce merită; e prea banală pentru ce face, pentru ce poate. Nu e o simplă apă tonică, deși, ca produs în sine, asta este, de fapt.

Noroc că partea metaforică, Kissed by a rose, îi vine mănușă. Tenul arată fericit, senin, super îngrijit.

Mă surprind însă efectele și rezultatele pe care le oferă tenului. Chiar nu îmi vine a crede că e vorba de o banală apă tonică la mijloc. Măcar pentru asta și merită încercată.

Chipul meu, dacă e curățat în prealabil, strălucește după ce îl tamponez cu apă tonică Cremeria. Lucește în mod natural, dar nu „becuiește” ca tenul gras, ci în sens bun, pentru că e un look de curat, proaspăt, ca pielea unui bebe.

De altfel, produsul catifelează pielea, îi conferă elasticitate, hidratând-o din plin. Zici că e un elixir de tinerețe, fără să exagerez. Iar senzația pe care o resimți la nivelul pielii e… speechless. Se simte foarte confortabil și proaspătă pe ten.

Pe ambalaj stă notat așa:

„Acțiune: Această loțiune tonică revigorantă îndepărtează impuritățile și celulele moarte, lăsând tenul luminos și revitalizat.

Bucură-te de beneficiile trandafirului, un ingredient care menține echilibrul optim de hidratare al pielii. Întreține frumusețea pielii, apa de trandafir fiind un eficient agent antioxidant cunoscut pentru proprietățile sale reparatoare.

Aplicare: După curățarea tenului cu laptele demachiant Angel Kiss de la Cremeria, aplică loțiunea tonică pe față și pe gât, folosind o dischetă demachiantă și evitând contactul cu ochii.”

review apă tonică Cremeria Kissed by a rose cu extract de trandafir de Damasc

Eu chiar am primit-o alături de demachiantul sus menționat, din aceeași gamă. Sunt excelente atât împreună, cât și separat însă. Folosește-le cum ai nevoie. Ele își fac la fel de bine treaba.

Pielea chiar arată frumos în mod natural, e senină și strălucește de prospețime. În plus, celulele moarte de la suprafață sunt îndepărtate cu succes, în mod blând, lăsând tenul să lucească de prospețime și curățenie.

Ajută și privind lupta antiacnee. Nu mai spun de cât de fină se simte pielea la atingere…

Se adresează tuturor tipurilor de ten.

Dă-i o șansă și sunt convinsă că nu o să regreți!

Ingredientele din apa tonică Cremeria Kissed by a Rose cu trandafir

Apa tonică Cremeria Kissed by a Rose cu trandafir e un produs în mare parte natural, fără chimicale și prostii care să irite pielea. Și, în fapt, cam așa ar trebui să fie orice apă tonică pentru ten, bazată pe plante. Prin urmare, e hipoalergenică și non-iritantă, perfectă și pentru tenul sensibil sau sensibilizat din cauza anumitor intemperii.

99,9% este concepută din ingrediente naturale, fără componente chimice și sintetice.

Lista sa de ingrediente e așa, scurtă:

aqua, alcohol, apă din floare de Rosa Damascena, citronellol, geraniol

review apă tonică Cremeria Kissed by a rose cu extract de trandafir de Damasc

 

Concluzii pentru apa tonică Cremeria Kissed by a Rose cu trandafir

O apă tonică pe care merită să o încerci. Nu te lua după aparențe, nu o ignora doar pentru că e denumită ca apă tonică, alături de alte banale loțiuni tonice fără efect. Nu o judeca nici pentru că ar avea vreun ingredient care nu te atrage.

Te va surprinde de la prima utilizare. Lasă pielea într-o stare foarte bună, catifelată, fină și vizibil mai bine. Va arăta sănătoasă și strălucitoare în mod natural. Senzația de după utilizare e una foarte plăcută, de lungă durată, și îți vei dori să repeți oricând experiența.

Uneori, îmi vine să îmi clătesc fața cu apa aceasta tonică, dimineața. Tocmai pentru senzația mișto pe care o lasă.

După ce o aplic, îmi vine să îmi mângâi întruna chipul, deși nu e bine. Dar e tocmai datorită aspectului catifelat pe care îl conferă pielii.

Pentru un produs natural aproape în întregime și pentru toate efectele minunate pe care le oferă, apa tonică Cremeria Kissed by a Rose cu trandafir chiar face toți banii. Nici nu costă prea mult, fiind în jur de 15 lei un flacon de 110 ml.

Din păcate, nu am mai văzut produsul atât de des în online, cum era inițial prin mai toate magazinele și categoriile de profil, online, însă găsești o alternativă la fel de bună ca efect în soluția micelară Cremeria  Kissed by a Rose (verifică produsul aici).

Tu ce părere ai despre acest produs? Ai încercat apa tonică Cremeria Kissed by a Rose cu trandafir de Damasc? Sau ai vrea să o încerci? Scrie-mi în secțiunea de comentarii, în josul paginii, opinia ta despre astfel de soluții Cremeria. Orice părere a ta este importantă pentru noi.