Aparat de Manichiură și Pedichiură cu Perie de Curățare a Tenului cu 9 piese: 6 discuri pentru unghii si calcaie, 3 discuri cu perii de curatare a tenului.

Mă tot uit de ceva vreme după acele tipuri de aparate de pedichiură și manichiură – seturi, mai exact, care conțin mai multe capete cu pile profesionale pentru unghii, călcâie și tot ce mai au nevoie degetele și membrele noastre. Și, totodată, mă bate gândul să îmi iau și o perie de curățare facială, dar încă nu am bani puși deoparte pentru una profi cum e peria de curățare facială Remington Reveal FC1000, de care vă spuneam acum ceva vreme. Cum am ajuns să trec de la un aparat cu mai multe capete pentru manichiură și pedichiură la o perie de curățare facială? 🙂 Ei bine, e din cauza faptului că, de curând, am dat peste un astfel de set care le cuprinde pe ambele: are capetele necesare pentru aranjarea unghiilor și întreținerea picioarelor, dar vine și cu o perie de masat și, dacă se poate spune așa, curățat tenul. Și mai tare este că acest aparat – set de înfrumusețare pentru manichiură și pedichiură 9 in 1 INNOFIT INN-035, cu 9 accesorii (!) are un preț deosebit de bun pentru accesoriile cu care se prezintă (verifică aici oferta de preț actualizată). Spun asta, pentru că, de regulă, la acest preț, ba chiar mai scumpe, găsești aparate de manichiură și pedichiură, chiar cu mai puține capete și nici nu se pune problema să mai vină și cu ceva extra și foarte util, precum o perie facială. De aceea, merită puțină atenție.

Cu acest set de înfrumusețare Innofit ai 3 capete – dintre care o perie propriu-zisă și un burete (îl numesc ei de make up) pentru curățarea tenului, împreună cu produsele speciale pe care le utilizezi în mod obișnuit pentru igiena zilnică a tenului. Pe lângă aceste 3 accesorii, ai vreo 6 alte capete special concepute pentru manichiură și pedichiură: elimină pielea întărită de pe picioare, bătăturile de pe călcâie și nu numai, exfoliază celulele moarte ale pielii, reînnoiește stratul superior al pielii, pilește și lustruiește suprafața unghiilor.

aparat manichiura si pedichiura cu perie de curatare a tenului

Cele 9 piese din care este compus acest set de înfrumusețare complex și multifuncțional sunt:

Burete pentru make-up și curățare facială – pentru a masa și curăța atât fața cât și corpul;

Burete din latex – masează și stimulează metabolismul.

Perie moale de nailon pentru curățarea tenului – îndepărteaza celulele moarte de la suprafața pielii și ajută la regenerarea acesteia.

Disc de lustruit – lustruiește unghiile.

Disc aspru de lustruit – elimină pielea aspră

Disc cu piatră ponce – curăță pielea aspră de pe picioare.

Disc aspru – îndepărtează pielea aspră

Disc de duritate medie – împotriva bătăturilor;

Disc dur fin – pentru pilirea unghiilor.

Deși are în total 9 piese – capete care se atașează la un aparat comun ce funcționează pe bază de 2 baterii de tip AA, setul este destul de mic și de compact și poate fi purtat în orice geantă după tine, pentru a rezolva chiar și cazuri neprevăzute de urgență. 😉 Aparatul în sine (piesa centrală) e micuț și ușor, fiind ergonomic și, astfel, simplu de manevrat.

Pentru ce oferă acest aparat 9 in 1, conceput în principal pentru manichiură și pedichiură, dar care cuprinde și 3 tipuri de perii pentru curățare facială, eu zic că merită atenția și investiția – oricum , trebuie să ai o trusă profi de manichiură și pedichiură acasă și, dacă te mai alegi, pe lângă asta, cu o perie de curățat tenul – cu 3 capete, e mai mult decât grozav! În plus, nu e deloc scump pentru toate acestea! 🙂