Porii dilatați și punctele negre sunt adesea o mare problemă a tenului, nu doar a celui cu tendință acneică. Însă noroc că există unelte și aparate potrivite și pentru asta.

Unul dintre aparatele pentru eliminarea punctelor negre care mi-a atras foarte mult atenția este Microderm de la Zoë Ayla. L-am văzut și pe site-uri internaționale (cum e ASOS), dar și pe Amazon.

Și apoi am descoperit că se găsește și la noi și e chiar la un preț foarte bun. Așa că am zis să fac o cercetare, să văd dacă poate ceva sau, chiar și cu un preț mic, ne va face doar să irosim niște bani.

Dar hai mai bine să descoperim împreună care e treaba cu acest aparat care promite să elimine punctele negre, prin microdermabraziune, sau cel puțin asta ne dă de înțeles.

Ce prezintă interes la aparatul pentru eliminarea punctelor negre Microderm Zoë Ayla?

M-a atras faptul că are capete ca niște ventuze – mai multe chiar – ceea ce mi-a indicat din prima că e un produs care se bazează pe vacuum, ca procedeu. Aspiră pur și simplu impuritățile de pe ten. Dar nu pare să se oprească chiar aici.

Desigur, și Microderm Zoë Ayla se înscrie în rândul device-urilor pentru îngrijire facială care încearcă să replice cât mai bine aparatura și procedurile cosmetice de la saloanele de profil. Așa cum sunt și dispozitivele de la FOREO sau, chiar mai bine spus, așa cum e Philips VisaPure sau, mai bine Philips VisaCare, de care pare să se apropie și mai mult și acest aparat.

aparat pentru curățarea porilor și a punctelor negre Microderm Zoë Ayla

Apoi, am văzut că are 4 capete interschimbabile și 3 setări ale intensității. Se adaptează ușor la toate cerințele și problemele tenului.

  • Capătul universal – eficient în eliminarea punctelor negre
  • Capătul de precizie – ideal pentru baza nasului
  • Capătul oval – efect de lifting; atenuează ridurile din jurul ochilor
  • Capătul exfoliant cu particule abrazive; are rol exfoliant și elimină pielea moartă

Mai mult, Microderm de la Zoë Ayla este prevăzut cu LED pentru o vizibilitate și precizie mai bune.

Se încarcă cu un cablu USB, prezent în pachet.

Zoë Ayla’s Microderm: alte detalii

E un aparat micuț, ușor și lejer în manevrare: lungime 19.4 cm/lățime 4.5 cm/înălțime 11.5 cm. Cântărește vreo 200 grame tot pachetul.

Designul e unul științific: partea de care se ține este texturat astfel încât să asigure striații antialunecare, confort și precizie.

Este conceput din plastic în mare parte, ca să fie ușor și să-l poți manevra bine. Materiale: plastic ABS, policarbonat, fier, silicon, cupru.

Aparatul vine și cu o cutie de depozitare pentru a ține toate componentele într-un loc steril, protector, și pentru a putea lua după tine aparatul, în poșetă sau când călătorești, ca să nu întrerupi tratamentul oriunde te-ai afla.

aparat de vacuum și microdermabraziune pentru curățarea punctelor negre Microderm Zoë Ayla

Zoë Ayla Microderm se descrie ca un aparat electric facial care curăță porii și funcționează bine și ca unealtă de microdermabraziune perfect pentru a-ți duce rutina zilnică de înfrumusețare la nivelul următor, prin protejarea și reîntinerirea pielii.

Îndepărtează toată murdăria și impuritățile pielii care cauzează izbucnirile (precum coșuri și puncte negre) și care denaturează tot complexul pielii.

Însă principalul rol al acestui aparat rămâne cel de extragere profesională a punctelor negre printr-un sistem ca de vacuum. Aspiră pur și simplu aceste impurități din piele, dar și stratul de celule moarte, prin microdermabraziune și aspirație.

Apoi, promite să lucreze și la nivelul punctelor albe și al acneei. Pielea rămâne netedă și catifelată, ca de bebeluș.

Astfel, conferă și strălucire și piele catifelată tenului, zi de zi.

Totul se întâmplă ca la un masaj facial, fără probleme sau durere, fără a agresa cumva tenul. Capetele sunt hipoalergenice.

Aparatul se curăță, se spală bine după fiecare utilizare, pentru a preveni înmulțirea bacteriilor și microbilor la nivelul său.

Practic, Zoë Ayla Microderm e un aparat facial pentru curățarea porilor și eliminarea punctelor negre care replică proceduri cosmetice de salon, fără să trebuiască să mai mergi la profesioniști pentru acestea.

Preț aparat pentru curățare și aspirare puncte negre Zoë Ayla’s Microderm

Dacă îl prinzi la reducere, cum e în acest moment când mi-a atras atenția și mie, pentru ce poate oferi, nu doar aspirarea și curățarea tenului de puncte negre, pentru accesoriile destul de multe cu care vine, acest aparat Zoë Ayla’s Microderm chiar merită banii! E puțin peste 100 lei, la reducere (vezi prețul actual).

În mod normal, fără reducere, nu m-aș îndrepta către el, din simplul motiv că, dacă aș mai adăuga o sumă peste prețul său întreg, inițial, pot lua ceva și mai solid și multifuncțional pentru curățarea și microdermabraziunea tenului, de la un brand mult mai renumit.

Tu ce părere ai de acest aparat Microderm Zoë Ayla? L-ai utiliza? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii. Contează mult opinia ta aici.