Aparat cosmetic de microdermabraziune Philips VisaCare SC6240/01 pentru ingrijirea profesionala a tenului la tine acasa, cu 2 capete – pentru ten normal si pentru ten sensibil.

Se pare că în ultima vreme aparatele cosmetice au cam luat locul, treptat, saloanelor de cosmetică și înfrumusețare. Acum ceva vreme vă vorbeam despre epilatoarele cu lumină intens pulsată IPL pentru epilare definitivă la tine acasă. Cu vreo doi ani în urmă, apărea aparatul de curățare facială Philips VisaPure, care, între timp a cunoscut alte variante îmbunătățite sau și-a dezvoltat o serie de perii pentru orice tratament sau problemă a tenului.

Practic, tot salonul de cosmetică pare a se fi mutat în câteva mici aparate-minune, care, cu puține economii, poate ajunge în casa oricărei femei. De această dată, Philips pare să revoluționeze piața aparatelor de cosmetică printr-un nou aparat, așa cum o făcea cu VisaPure.  E vorba de aparatul de microdermabraziune Philips VisaCare SC6240/01, care, în prezent, e la un preț destul de mare, dar pe care, din când în când, îl poți găsi la ofertă specială, ca acum, de sărbători sau de Black Friday (verifică aici oferta de preț actualizată la aparatul de microdermabraziune Philips VisaCare SC6240/01). E mai scump deci decât Philips VisaPure, dar, dat fiind ce promite, te cam pune puțin pe gânduri. În sensul bun. 🙂

Ce e dermabraziunea tenului?

Dermabraziunea sau microdermabraziunea tenului constituie un tip de tratament dermato-cosmetic, realizat până acum doar în saloanele de cosmetică profesionale, care constă în refinisarea pielii tenului prin înlăturarea straturilor superioare ale epidermei. Se utilizează, în acest scop, o perie electrică cu microcristale, cu margini nefinisate, abrazive, cu rol în îndepărtarea celulelor moarte, care împiedică dezvoltarea de noi celule ale pielii, conducând la un ten cu aspect tern, uscat, ridat, cu probleme cu acneea și pori înfundați.

O astfel de perie va îndepărta astfel de celule moarte, prin exfoliere profesională, executată cu prin mișcări circulare. Fiind abraziune, procesul poate afecta pielea pe moment, lăsând-o mult mai sensibilă până când pielea cea nouă va crește și se va reface, ca la un bebeluș, tot mai fină și mai curată.

De aceea, e nevoie de produse de îngrijire speciale când aplici tenului un astfel de tratament: trebuie să folosești cosmetice cu factor de protecție solară cât mai ridicat, creme hidratante și produse pentru ten sensibil, întrucât pielea este destul de sensibilă până când se refac celulele noi și țesutul său superior. Însă pielea regenerată în urma microdermabraziunii va lăsa o piele mult mai frumoasă, mai elastică și tonifiată, cu mult mai reîntinerită.

Dermabraziunea se utilizează nu doar la nivelul tenului, ci și al altor părți ale corpului, în special în zonele cu probleme de acnee sau riduri.

Ce efecte are aparatul de microdermabraziune Philips VisaCare SC6240/01?

Aparatul cosmetic de microdermabraziune Philips VisaCare SC6240/01 constituie mijlocul prin care poți realiza acest tratament cosmetic, realizat doar în saloanele de cosmetică profesionale, chiar la tine acasă. Te ajută să obții un ten mai tânăr, mai luminos și mai curat, fără probleme. Dacă îl combini cu Philips VisaPure, vei obține chiar rezultate remarcabile și vei uita și în ce constă o vizită la cosmetică.

Cu acest aparat îți exfoliezi pielea în mod profesionist, scapi cum trebuie de stratul de celule moarte de la nivelul pielii, stimulând reînnoirea celulară și, mai mult decât atât, pielea e vizibil reîntinerită, prin faptul că peria abrazivă a acestui aparat are și o acțiune de dublu lifting / dublă ridicare a stratului superior de piele, prin sistemul Air Lift, netezind-o și eliminând, în timp, aspectul ridat.

Prin masarea pielii, stimulează circulația sângelui, iar tu vei avea un ten mai proaspăt, cu aspect sănătos, și mai îmbujorat în mod natural. În 4-6 săptămâni de utilizare, aparatul promite un ten luminos, mai fin și mai neted ca oricând, ca de bebeluș. Totodată, prin exfolierea profesională pe care o promite, pielea este stimulată la nivel celular, pentru o regenerare optimă.

Sistemul propriu Air Lift al aparatului de microdermabraziune Philips Visa Care este unul revoluționar, după cum promite producătorul: „Masajul cu vid stimulează în mod intens microcirculaţia. Pielea este ridicată şi întinsă delicat, masând straturile mai profunde ale acesteia. Fluxul de sânge se intensifică, aducând oxigen şi substanţe nutritive la suprafaţă. Pentru un aspect revitalizat. VisaCare este conceput pentru o întindere optimă, necesară pentru a stimula producţia de colagen şi elastină. Pentru un aspect mai ferm în 4-6 săptămâni”.

aparat cosmetic de microdermabraziune Philips VisaCare

[button url=http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=d4f678b43&redirect_to=https%253A//www.evomag.ro/ingrijire-personala-epilare-epilatoare/philips-epilator-facial-microdermabraziune-philips-visacare-sc6240-01-1570329.html&st=FR%20microdermabraziune%20Philips%20Visacare target=blank icon=arrow-right-3]Vezi AICI alte detalii[/button]

Pentru ce tip de ten se folosește aparatul de microdermabraziune Philips Visa Care?

Aparatul de microdermabraziune Philips VisaCare este conceput pentru a fi utilizat de către oricine, indiferent de tipul de ten. Este extrem de util tuturor tipurilor de ten, pentru menținerea pielii cât mai sănătoase. Este un dispozitiv delicat, dovedit clinic, așa că se potrivește de minune chiar și unui ten sensibil. Dispozitivul include oricum două capete: unul pentru ten normal și unul pentru ten sensibil și se pot regla pe diferite niveluri ale sensibilității pielii.

Acest aparat este însă cu atât mai potrivit persoanelor cu un ten îmbătrânit, cu riduri, dar și cu probleme cu acneea, pentru că reface țesutul superior al pielii și regenerează la nivel celular. Se găsesc, separat, și capete-rezerve special concepute pentru aparatul Philips Visa Care. Sunt simple vârfuri de schimb care se înfiletează separat la aparatul Philips VisaCare.

aparat de microdermabraziune Philips Visa Care

[button url=http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=d4f678b43&redirect_to=https%253A//www.evomag.ro/ingrijire-personala-epilare-epilatoare/philips-epilator-facial-microdermabraziune-philips-visacare-sc6240-01-1570329.html&st=FR%20microdermabraziune%20Philips%20Visacare target=blank icon=arrow-right-3]Vezi AICI alte detalii[/button]

Cât de des se folosește aparatul Philips VisaCare pentru microdermabraziune și exfoliere la tine acasă?

Pentru a obține rezultate vizibile cât mai repede, nu ai nevoie decât de 5 minute de două ori pe săptămână. Cu un tratament scurt, periodic, vei obține, în 10 minute însumate pe săptămână, tot ce are nevoie tenul tău. Iar el va fi din ce în ce mai fin și mai sănătos, mai luminos și mai proaspăt! Pentru a obține aceleași efecte, la salon, ai pierde mult mai mult timp și ar fi și destul de costisitor, dacă ar fi să aduni costurile ședințelor de dermabraziune și ale altor tratamente.

Aparatul e ușor de manevrat, ergonomic, funcționează fără fir și are nevoie de doar o noapte de încărcare (8 ore) ca să funcționeze timp de trei săptămâni. Îl lași peste noapte la încărcat și apoi îl folosești când ai nevoie.

Un tutorial-review real despre cum funcționează și cum trebuie folosit acest aparat cosmetic, poți vedea mai jos:

[button url=http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=d4f678b43&redirect_to=https%253A//www.evomag.ro/ingrijire-personala-epilare-epilatoare/philips-epilator-facial-microdermabraziune-philips-visacare-sc6240-01-1570329.html&st=FR%20microdermabraziune%20Philips%20Visacare target=blank icon=arrow-right-3]Vezi AICI alte detalii[/button]

Concluzii

Deși pare scump un astfel de aparat la prima vedere, cu el îți vei amortiza rapid investiția. De altfel, investești în sănătatea tenului tău. Dacă ai urma tratamente speciale penyru problemele tenului tău (și nu numai, pentru piele, în general), plus mers periodic la cosmetică, te asigur că ai cheltui constant mult mai mult și nici nu ți-ai rezolva atât de repede problemele.

Așa că, luând în calcul astfel beneficiile, cu acest aparat de microdermabraziune și exfoliere profesională Philips VisaCare ieși, de fapt, în câștig și te alegi și cu un ten mai frumos ca oricând. Mută-ți salonul de cosmetică avansată la tine acasă și nu vei regreta! 🙂