Pentru toți bărbați cu barbă: primul aparat de tuns barba cu funcție de aspirare a firelor de păr tunse pentru a menține suprafețele curate din jur în timpul sesiunii de grooming – Rowenta AirForce Precision. Inclusiv ea se va bucura că îl ai! 😉

O fi luna asta dedicată doamnelor, dar hei, asta nu înseamnă că noi, bărbații, nu ar trebui să ne răsfățăm. 🙂 Iar dacă te-a prins bine și pe tine stilul „bărbos”, ai cam avea nevoie de un kit de grooming util, care să te ajute să îți întreții barba cât mai simplu și bine.

Pentru acel look personalizat pentru bărbații cu barbă, am deja o veste bună: Rowenta a lansat un aparat de tuns barba – AirForce Precision TN4800F0, mai exact, care ne promite rezultate wow și aspect de actor de Hollywood sau David Beckham în câțiva pași simpli.

Dar hai să luăm mai în detaliu toate punctele forte cu care se laudă acest nou gadget de beauty pentru bărbați și să vedem dacă și pentru ce merită investiția. 😉

Un aparat de tuns barba cu precizie și care protejează zonele sensibile ale feței: Rowenta AirForce Precision

Rowenta AirForce Precision pare că e înainte de orice un aparat de stilizat barba într-un mod confortabil și fără efort. Și știm cu toții: se poartă mult barba de ani de zile deja, chiar de aici a derivat și noțiunea recentă de… lumbersexual. Dar să nu uităm nici de hipsteri. Însă să o menții „curată”, într-o linie mișto și întreținută, așa cum ai creat-o inițial, e destul de greu.

Prin urmare, salut orice inițiativă de produs în acest sens și mă bucur că a apărut un astfel de aparat de stilizat și tuns barba de la Rowenta, care, așa cum îi spune și denumirea, se bazează pe precizie. Precizie, care e foarte importantă când vorbim de stylingul unei bărbi. 🙂

aparat de tuns barba cu precizie Rowenta AirForce Precision

Ce e mai tare la acest aparat de tuns și stilizat barba Rowenta AirForce Precision e că e destinat inclusiv celor cu piele sensibilă, care se irită ușor. Sistemul Soft Contour al aparatului este special creat pentru zonele delicate ale feței, pentru a le trata special și a nu le irita.

Totodată, aparatul știe să evite erupțiile cutanate pentru a proteja pielea și a nu provoca probleme mai grave atunci când îți aranjezi barba.

Tehnologie exclusivă de aspirare a firelor de păr tăiate, ca să nu mai fii nevoit să cureți suprafețele din baie când îți tunzi barba

Știm cu toții că timpul e foarte important și, când ai barbă, ai nevoie de mai mult timp investit în întreținerea ei. Pentru că trebuie să o aranjezi meticulos, cu răbdare, să-i acorzi vreme. Ei, și aici intervine acest aparat: are lame V-Sharp care oferă o precizie extremă și asigură o tăiere eficientă și rapidă.

Lama ascuţită cu înveliş din titan şi motorul de mare viteză asigură eficienţă dintr-o singură mişcare. Iar cu 20 de lungimi diferite de tăiere şi un reglaj fin cu precizie de 0,5 mm pe care aparatul le oferă, barba ta va arăta întotdeauna perfect. Iar tot pentru conturul precis al bărbii, lamele ascuțite au o dimensiune de 32 mm.

Se pare că Rowenta AirForce Precision mai are un beneficiu care rezolvă o problemă cu care noi, bărbații, ne confruntăm des: cu ajutorul tehnologiei exclusive de aspirare de la Rowenta, până la 90% din firele de păr tăiate vor fi aspirate, iar suprafețele rămân curate. Totul datorită unei turbine de mare viteză, cu 7500 de rotații pe minut – AirForce, după cum îi spune și numele.

Tu ești mulțumit, iar ea (soția, prietena) e și mai fericită că a scăpat de grija dezordinii din baie, generate de tunsul bărbii și bărbieritul nostru, în general, cu multe fire de păr scurte tăiate și împrăștiate în jurul chiuvetei din baie. 😀 Știi despre ce vorbesc, sunt convins. ;)) Acum chiar nu mai e nevoie să cureți suprafețele din baie după fiecare sesiune de tuns barba. 

Bateria sa Lithium Ion are o autonomie mare, astfel că AirForce Precision este întotdeauna pregătit. Aparatul vine și cu un indicator LED al autonomiei bateriei pentru 15min/ 30min/ 45min.

Mai tare e că aparatul Rowenta pentru barbă e și foarte practic, poate fi folosit atât cu fir, cât și fără fir, mișto de luat și în călătorie.

Uite că în sfârșit obții stilul preferat ușor pentru barba ta, fără să mai mergi la salon ca să îți recreeze forma! Și, în plus, nu ai grija firelor tăiate, ba chiar obții mai multe dintr-o lovitură.

Pentru că aparatul de tuns barba Rowenta AirForce Precision e eficient, în doar trei pași simpli: tuns fără curățare, retuș cu ajutorul capetelor speciale, iar la final, transformi aparatul într-un mini aspirator care îndepărtează părul, datorită funcției vacuum.

Ce ți-ai mai putea dori ca bărbat? Mai ales că și ea va fi mulțumită!