Te-ai plictisit de rutina ta în ceea ce privește părul și coafurile pe care le adopți de regulă? Încearcă aceste aplicații de telefon pentru păr care te salvează de la rutină, iar părul tău nu va mai arăta nicicând… banal. 🙂 

Când vine vorba de a te simți bine și confortabil în pielea ta, o coafură grozavă poate face atât de multe!

Când simți că părul tău e „țeapăn”, într-un mod stilat și cool,  asta îți conferă un boost de încredere în sine uriaș și îți furnizează suficientă energie pozitivă ca să faci orice!

Treaba e că, să găsești inspirație pentru păr poate fi uneori foarte greu, mai ales când urmărești să faci ceva diferit față de coafurile pe care orice femeie din jurul tău le adoptă.

Și decât să te uiți prin clasă, grup sau birou după capete de… inspirație, de ce nu mai bine să te îndrepți spre lumea online pentru ceva ajutor în ceea ce privește „departamentul” tău de stil? Mai specific: ai informații prețioase chiar la degetele tale, pe telefon!

Iată mai jos, așadar, o selecție de aplicații de telefon cu sfaturi la îndemână în privința părului, care să te scoată din rutina ta de… stil și coafură! 😀

Hair Makeover – aplicația pentru iPhone care îți permite să testezi pe fizionomia ta toate stilurile de coafuri posibile!

Hair Makeover este o aplicație cu adevărat distractivă și utilă care îți permite să experimentezi noi culori și coafuri în fiecare zi.

Poți utiliza o poză cu tine ca template / model și apoi să cauți prin librăria extinsă de stiluri, ca să vezi care dintre coafuri s-ar potrivi formei și trăsăturilor feței tale.

aplicație hair makeover care îți permite să simulezi tipuri de coafuri și culori potrivite fizionomiei tale

E un mod deloc riscant de a încerca stiluri de coafuri și tunsori sau chiar culori de păr pe care nu le-ai crea în mod normal în viața reală. Dar niciodată nu poți ști, s-ar putea să fii surprinsă și să faci o schimbare majoră!

E utilă chiar și pentru bărbați, permițându-ți să testezi tot felul de tunsori, chiar culori, pentru chipul tău.

Aplicația Hair Makeover poate fi descărcată de pe:

Hair Tutorial – aplicația cu multe tutoriale video în care urmărești tot felul de metode de aranjat părul!

Aceasta e o aplicație perfectă pentru tine dacă ești genul de persoană căreia îi place să urmeze instrucțiuni clare sub forma unor tutoriale video pentru păr și coafuri.

Decât să trebuiască să petreci ore uitându-te pe YouTube pentru aranjarea potrivită a părului, aplicația de IOS Hair Tutorial are într-un singur loc toate video-urile de care ai nevoie pentru părul tău fix într-un singur loc.

Descarcă această aplicație de pe:

Aplicația de mobil Your Perfect Hairstyle

Aceasta e o altă aplicație grozavă de mobil care îți oferă ocazia să alegi coafura cea mai frumoasă și potrivită pentru propria-ți față.

Are disponibile foarte multe lungimi și culori diferite de coafuri și îți va pune la dispoziție ore de distracție ție, dar și oricui ar vrea să găsească ceva inspirație în privința părului și unui stil nou.

Cel mai tare e însă faptul că e o aplicație… gratuită! Descarc-o de aici:

Hair Journal – aplicația care ține jurnalul pentru părul tău

Dacă părul tău ar vorbi, ce ar spune? Uite că acum poate să țină chiar un jurnal al său cu ajutorul aplicației de mobil Hair Journal.

Ai auzit de aplicațiile de monitorizare a perioadei de menstruație, nu-i așa? Ei bine, această aplicație de mobil are cam aceleași setări, dar pentru părul tău, în schimb.

Poți să înregistrezi zilnic acolo rata de creștere a părului, gradul de sănătate în care se prezintă, precum și scopuri precise pentru el, dar și remindere pentru când ai nevoie să programezi o tunsoare periodică.

Poți, de asemenea, să lași review-uri pentru diferite tipuri de produse pentru păr pe care le-ai folosit, ca să ajuți comunitatea. Sau poți să te ajuți tu de review-urile altora pentru un produs de îngrijire a părului pe care ai vrea să îl încerci.

Pe de-a întregul, această aplicație e un instrument grozav și complet pentru a te asigura că părul tău rămâne în cea mai bună formă posibil.

Descarc-o de aici:

  • itunes.apple.com
  • pentru Android, o variantă de aplicație pentru jurnal de păr, asemănătoare cu Hair Journal, este Hairfinity.

Hair Color Booth – vezi simplu și ușor, fără regrete, cum ți-ar sta cu o anume culoare de păr!

Ai simțit vreodată nevoia de a schimba cât mai repede culoarea părului, dar ți-a fost prea greu să o faci în viața reală?

Ei bine, cu aplicația de mobil Hair Color Booth, poți experimenta cât vrei din siguranța oferită de ecranul smartphone-ului tău! Fără riscul că, dacă nu-ți va plăcea rezultatul, vei fi nevoită să îți pui o pungă pe cap sau să te revopsești și să îți distrugi părul.

Încarcă un selfie și mergi spre a căuta mai departe prin mai mult de 50 de nuanțe și culori diferite de păr. Poți chiar să testezi combinații, dacă ești în căutarea unei schimbări chiar mai drastice!

O poți descărca de la:

aplicație de mobil pentru simularea culorii la păr

Pentru tunsori, îți mai sugerez și astfel de simulator virtual de tunsori, pentru când vrei o schimbare de look, dar nu știi sau nu ești decis(ă) că îți va sta bine cu o anume tunsoare/schimbare de culoare chiar.

Tu folosești vreo aplicație mobilă pentru părul tău și pentru inspirație când vine vorba de coafuri și hairstyle? Pe care, dacă da? Spune-ne în comentarii în josul paginii, experiența ta cu aplicații de mobil pentru păr sau sugerează-ne alte aplicații! Părerea ta e foarte importantă și ajută! 🙂