Dacă e un lucru bun cu care am ieșit din pandemie în ceea ce privește îngrijirea noastră, acela este faptul că am pus tot mai mult focus pe noi înșine, pe a ne iubi și mai mult, a ne ocupa de noi și, mai ales, de pielea noastră. Care îndură atâtea, deși n-ai crede.
Iar pentru vara aceasta, când poate ne mai „eliberăm” de purtarea măștii, Artistry ne propune noi reguli de frumusețe a pielii, prin „skincare festival”. 😉

Odată cu schimbarea anotimpului (dar și cu renunțarea, tot mai mult, la piele), este momentul să aducem vara și în rutina noastră de îngrijire.

Căldura, umiditatea, razele UVA și UVB, dar și aerul condiționat schimbă echilibrul epidermei pielii, însă este suficient să ajustăm felul în care ne îngrijim pielea pentru a-i asigura strălucire și vitalitate pentru întreaga vară.

Pare simplu, nu? Păi nici nu ar trebui să fie altfel. Artistry de la Amway ne ajută în această direcție prin „Skincare Estival”. Dacă de festivaluri încă nu se poate pune problema…

Iată ce trebuie să ai în vedere începând de astăzi, ca să te pregătești de sezonul cald adecvat: mai multă protecție, mai multă tonifiere, mai multă energie.

Cele trei deziderate ale sezonului cald se transpun într-un program de îngrijire mai rapid (doar vrem să profităm de orice minut vara asta), dar tot atât de eficient, cu condiția să nu sărim peste etape.

Specialiștii Amway au împărtășit câteva secrete pentru frumusețea de vară, din cap până-n picioare:

Vitamina C de la Artistry

Sezonul fresh-urilor și al cocktailurilor de fructe are nevoie și de un adjuvant extern pentru a-ți ajuta cu adevărat frumusețea.

Asigură-te că îți iei aportul intern de vitamina C din alimentație. Un supliment alimentar masticabil cu vitamina C este cea mai simplă soluție.

Fiecare tabletă de Vitamina C masticabilă conţine 120 mg de concentrat NUTRILITE de cireșe Acerola. Cireșele Acerola, una dintre cele mai bogate surse naturale de vitamina C, sunt cultivate pe plantaţii, pentru producerea de ingrediente, pentru produsele NUTRILITE de la Amway, din întreaga lume.

Adaugă în rutina ta de îngrijire și un serum cu vitamina C.
Tratamentul avansat cu Vitamina C + Acid Hialuronic Artistry Intensive Skincare reduce aspectul liniilor de expresie și, dacă este folosit în mod constant, previne apariția liniilor fine și a ridurilor cauzate de factorii agresivi din mediu.

Masează 4-5 picături de formulă concentrată, astfel obținută, pe pielea proaspăt curățată. Utilizează atât dimineața, cât și seara pentru cele mai bune rezultate. 😉 Chiar tenul tău îți va mulțumi constant.

Tonifierea pielii vara

Pe măsură ce temperaturile cresc, aspectul celulitei se evidențiază, așa-i? Căldura favorizează relaxarea țesuturilor și astfel aspectul de coajă de portocală pare mai vizibil.

În plus, gustările procesate care conțin sare și zahăr rafinat favorizează „lăsarea” pielii și accentuarea celulitei. Bea cel puțin 2 litri de apă pe zi pentru a asigura drenajul limfatic și folosește un tratament tonifiant după fiecare duș.  😉

Loțiunea de corp tonifiantă Artistry Signature Select este ca un “antrenament de sport pentru piele” si ajută la oferirea unui aspect tonifiat picioarelor, abdomenului și brațelor.

Folosit în mod constant, complexul de tonifiere a pielii, care conține ulei de boabe de cafea, cafeină și extract de alge, va ajuta pielea să se simtă și să arate mai tonifiată.

Fă mișcare zilnic!

Nu trebuie să fii fan jogging sau fitness pentru a reveni sau a te menține în formă. Plimbările lungi au un efect benefic asupra metabolismului, mușchilor, dar și articulațiilor, și poți consuma într-o zi de city break, de pildă, chiar mai multe calorii decât la sală.

Targetul este de 10.000 pași pe zi, ușor de atins dacă pleci la shopping sau în descoperirea unei locații turistice. Și dacă simți că metabolismul tău are nevoie de un boost, alege un supliment alimentar natural.

XS Rhodiola Plus conține rhodiola, ceai verde și vitamina C, care contribuie la stabilirea metabolismului energetic normal și la menținerea sănătății psihice.

Produsele sunt vândute exclusiv prin rețeaua de distribuitori Amway. Vizitează www.amway.ro pentru mai multe informații sau pentru a contacta un distribuitor. 😉