Balerini de firmă din cauciuc de calitate Gioseppo, italienești, culoare bleumarin/navy și balerini negri din cauciuc lucios cu fundiță cu imprimeu animal print leopard.

Vă spuneam că am eu o boală de multă vreme: încălțămintea din cauciuc, care s-a concretizat deja de ceva vreme în achiziționarea unor ghete și cizmulițe din acest mirobolant material. 😛 Dar, dincolo de faptul că e foarte util și ușor de curățat, un asemenea material arată  și cool, dacă e de calitate. De ce zic că e util? Păi nu știu dacă deja mai are rost să explic, însă prin bălțile urâte și prin apa de ploaie, cu toatele am vrea să trecem fără să ne udăm și să stăm ude la picioare toată ziua sau să ne stricăm pantofii de piele sau, mă rog, prea simpatici pentru noroi. 😛

Pentru astfel de zile și momente mi-am dorit balerini din cauciuc/silicon. Pentru cât mai e încă suficient de cald încât să fie nevoie să trec la cizme/ghete. Și dacă nu mai e, nu-i nimic, avem de unde alege și ghete din cauciuc. Și am vrut unii simpatici, de calitate, să arate bine, nu să apelez la cizmele acelea ca de muncitor pe șantier.

Balerini din cauciuc Gioseppo

Și tot căutând prin magazine, am găsit într-unul on-line două variante de balerini taaare drăguți dintr-un cauciuc superior, care arată foarte bine și e rezistent. Sunt de la firma italienească Gioseppo și m-am hotărât să-i iau pe ambii că erau mărimea mea, 36 – eu având o mărime așa mică la încălțăminte, e mai dificil (adesea găsesc ce îmi place, după lungi căutări, dar nu dau de mărimea mea, so… 🙁 ). În plus, unii sunt pe negru și așa căutam de mult – am mai găsit, dar fie nu-mi plăcea materialul, fie designul, că deh, o fi el cauciuc, dar nu tre’ să arate chiar așa. Să ne amintim că trebuie să ne protejeze picioarele de atâtea bălți! 🙂 Iar ceilalți m-au convins prin culoarea bleumarin navy (au și talpa interioară cu ceva motive marinărești) și prin faptul că materialul siliconic (ca să nu-i tot zic cauciuc :P, cât de „de firmă” ar fi el) e cel mai calitativ pe care l-am găsit până acum, lucește mai mult și pare ca și pantofii de lac. Ambii arată foarte bine în picioare, după cum poți vedea deja:

Balerini cauciuc negri cu fundițe imprimeu leopard animal print

1483614_666004503444937_27467184_nBalerini cauciuc bleumarin navy de la Gioseppo

1483614_666004503444937_27467184_n

Cei negri sunt simpatici că au fundițe (de fapt, și cei albaștri au fundițe din șnurulețele acelea subțiri), însă fundițele de la balerinii negri sunt mai evidente, fiind cu imprimeu leopard și cu ceva strasuri aurii – pe care, personal, nu prea le agreez. Când mă voi sătura însă de fundițele acelea, le voi da jos și voi folosi niște clipsuri de pantofi – diverse modele, cum sunt cele de aici. Se pot da jos relativ ușor, fără să strici aspectul pantofului, fiindcă sunt lipite practic. Deocamdată le las însă. La cei albaștri, șnurul nu mă deranjează deloc – e finuț și simpatic, prea puțin ostensiv față de funda animal print a celorlalți.

Ambii au niște orificii mici în partea laterală, înspre partea interioară a tălpii, create special pentru a asigura o bună respirație a pielii în interior și pentru o aerisire eficientă a pantofului – mai ales că e din cauciuc.

Cauciucul e maleabil, deși e rezistent (pare un silicon mai gros), se mulează frumos pe picior, nu „bate”, nu freacă, precum altă încălțăminte din cauciuc mai tare, aflată la primele purtări. Picioarele mele se simt excelent în acești balerini, chiar și în interior sunt foarte plăcuți – talpa mea se simte bine. 🙂 Se mulează bine pe picior, așa că poți să te miști în voie în ei, să stai ghemuită chiar – nu apar astfel linii și îndoituri pe pantofi din cauza faptului că se îndoaie, ca la alți pantofi din piele sau alte materiale, unde există acest risc. E un cauciuc lucios (nu e mat!), siliconic, fin și atent lucrat, astfel încât balerinii tăi par din lac sau piele lăcuită. 🙂  Se curăță astfel și mai ușor. Cei albaștri lucesc chiar mai bine și mai frumos decât cei negri. Eu m-am îndrăgostit tare de ambele perechi – într-atât încât aștept zilele mai ploioase sau răcoroase ca să îi scot în lume! 😛 Bine, nici chiar așa, căci cine iubește vremea urâtă totuși? 😛

Balerini Gioseppo din cauciuc navy bleumarin

http://profitshare.ro/l/891494

De unde poți să-ți iei balerini din cauciuc de calitate?

Eu v-am zis, am căutat ceva după acești balerini. Și până la urmă erau doar la un… click distanță. Am dat de ei întâmplător aici. Spun întâmplător, pentru că magazinul on-line cu pricina nu prea vând… cauciucuri. 😛 Ei vând mai mult încălțăminte din piele naturală sau, mă rog, de la firme mai renumite. Dar cum ăștia sunt „de firmă”… Așa am dat de ei, mi s-a pus iar pata și i-am luat.

A fost o decizie foarte bună. Asta pentru că am fost plăcut surprinsă de modul în care au livrat: de la timp, până la ambalare. Am făcut comanda vineri seara, iar sâmbătă pe la vreo 11 și ceva m-au sunat să confirm. Nu am putut răspunde și mi-au trimis un mail să îi sun în intervalele în care funcționează call-centerul lor, ca să confirm, în caz că îi mai vreau. Am sunat luni că sâmbătă era deja târziu când m-am deșteptat eu, iar duminica nu lucrează cu publicul. Luni dimineață s-au purtat foarte frumos la telefon, mi-a răspuns un operator, a verificat datele, mi-a zis când vor expedia coletul (a doua zi), când vor ajunge la mine balerinii. Au verificat astfel, încă o dată, și disponibilitatea mărimilor. Ce să spun, m-a impresionat și că au call center și că au verificat toate detaliile până să expedieze. Dar nah, e firesc, având în vedere că ei au și magazin offline, deci sunt destul de extinși. Bine, asta nu înseamnă neapărat că dacă ai extindere, ești și serios. 🙂 Dar ei au fost! Miercuri a venit coletul la ușă, într-o stare perfectă. Vreau să spun că sunt printre singurii care mi-au livrat pantofii în cutiile lor originale, cu certificat de garanție și instrucțiuni de curățare în interior (discutabil ce garanție poți avea însă la niște cauciucuri 😛 ), cu factură, semn că nu se dezic, că sunt serioși și chiar vând ce scrie pe site și sunt de brand bun produsele.

Așadar, îi recomand cu toată încrederea, sunt un foarte bun exemplu pentru cum ar trebui să funcționeze cumpărăturile on-line și, mai ales, pentru timpul scurt în care livrează. În plus, chiar vând produse de calitate. Sunt extrem de mulțumită de acești balerini, mai ales că mi-am satisfăcut damblaua cu… încălțămintea din cauciuc. 😛

Balerini din cauciuc de la Gioseppo

http://profitshare.ro/l/891494

Prețul unor balerini din cauciuc de calitate

Da, firma italienească Gioseppo chiar face încălțăminte de calitate, indiferent că e… cauciuc sau alt material. V-o spun eu pe cuvânt acum! Și îi recomand! Iar prețul nu diferă cu mult de alte branduri mai cunoscute. De fapt, eu i-am luat și la reducere: cei negri au fost în jur de 90 lei (până în prețul acesta), iar cei albaștri până în 60 lei, deci… Și cât i-am căutat! 😛 Balerinii negri din cauciuc cu fundiță animal print leopard îi puteți lua de aici, iar balerinii Gioseppo albastru navy sunt aici.

 

Balerini italienești Gioseppo din cauciuc

cumpara-vezi-detaliiSper să vă placă și vouă balerinii mei, iar experiența mea cu achiziționatul lor să vă ajute și pe voi să apelați cu încredere la magazine on-line precum cel de care tocmai v-am povestit. Mai ales atunci când căutați ceva anume, ca mine. 😛 Iar dacă aveți damblaua mea cu încălțămintea din cauciuc, cu siguranță vă va fi de folos acest articol! 🙂