Cei mai frumoși balerini cu care să întâmpini toamna și să fii în tendințe, pentru ținute vesele și personalizate.

Vine toamna. Din păcate. spun din păcate, pentru că nu prea mă încântă ploile și vremea mohorâtă. Și nici frigul care se instalează ușor -ușor toamna. Dar să sperăm că nu își va intra toamna în drepturi deodată, că va fi mai blândă.

Cu toate astea, poți face aceste zile mai mohorâte și mai gri sau în culori pământii, să pară mai vesele, mai pline de voie bună. Alege niște balerini în modele frumoase, deosebite, pentru acest început de toamnă, până nu se instalează frigul. Am găsit cele mai frumoase modele de balerini pentru început de toamnă: cu fundițe, cu panglici, tip poante de balerină, cu perle, cu șnururi tip opinci, tip mocasini, în culori vesele. Toți sunt adorabili și sunt perfecți pentru trecerea de la vară la toamnă.

Iată selecția mea de balerini frumoși și adorabili pentru toamna aceasta, cel puțin pentru începutul ei! Te vor surprinde prin detalii drăguțe și design simpatic.

Balerini cu vârf ascuțit și mai multe rânduri de funde

Disponibili pe roșu și negru și cu fundițe decorative, aceste modele de balerini cu vârf ascuțit și fundițe în trei rânduri sunt foarte drăgălași și potriviți pentru noul sezon. Ți-i recomand la ținute simple, pentru ca ei să aducă plusul de personalitate și originalitate.

Dacă la birou ai dreptul la ținute mai permisive, nu foarte formale, poți purta acești balerini cu vârf ascuțit și în ținute office, fără probleme. Oricum, vârful ascuțit e reprezentativ pentru stilul office. Iar balerinii roșii se combină perfect cu o cămașă albă și asortați cu un ruj roșu perfect pe buze. Classy și totuși deosebit prin inedit!

balerini cu funde si varf ascutit

[button url=//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=8e6000c80&redirect_to=https%3A//zappatos.ro/balerini/balerini-olly-red.html&st=balerini%20cei%20mai%20frumosi%20art target=blank icon=heart-2]Ia-i de AICI![/button]

Balerini cu panglici tip pontoane de balet

Ei în sine. balerinii, sunt oricum inspirați de pontoane și încălțăminte specială pentru balet. De acolo au fost de fapt aduși și în garderoba uzuală, zilnică. De aici și denumirea. Însă anul acesta par să fi fost mai la modă ca oricând în modele cât mai apropiate de pontoanele de balet. Vedem tot mai des balerini cu panglici lungi care se prind de jur împrejurul gambei. Adesea sunt realizați chiar din material satinat ca să ducă tot mai mult înspre ideea de pontoane. Sau din catifea fină.

Sau mai pot avea, pe lângă panglicile care se leagă pe pulpa inferioară, niște curele sau ținte. Sau decoruri cu perle. Ori alte decoruri combinate. În orice caz, arată foarte interesant și drăgălaș. Ca să nu mai vorbim de faptul că îți permite să dai frâu liber imaginației pentru multiple ținute și combinații

balerini cu panglici tip pontoane

[button url=//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=8e6000c80&redirect_to=https%3A//zappatos.ro/balerini/&st=cei%20mai%20frumosi%20balerini target=blank icon=heart-2]Vezi si alte modele de balerini.[/button]

Balerini cu șnururi tip opinci

Cred că preferații mei sunt de departe acei balerini cu șnururi care amintesc de opincile țărănești. Doar că sunt cu vârf ascuțit adesea. Amintesc de vremuri trecute, de portul popular. De asemenea, decorurile cu șnururi care se strâng până în jurul gleznei și ceva mai sus, amintesc de sandalele tip gladiator.

Astfel de balerini cu șnururi tip opinci sunt ideali la ținute boho chic. Sau la ținute office mai originale, dat fiind faptul că au vârf ascuțit, mai formal și elegant. Balerinii cu șnururi tip opinci sunt disponibili în mai multe modele și culori, ceea ce face imposibil să nu găsești un model potrivit și frumos pentru tine.

balerini cu snururi tip opinci

[button url=//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=8e6000c80&redirect_to=https%3A//zappatos.ro/balerini/&st=cei%20mai%20frumosi%20balerini target=blank icon=heart-2]Mai multe modele [/button]

Balerini colorați

În pasteluri sau în culori tari, cu vârf rotund ori cu vârf ascuțit, balerinii în culori tari sau în nuanțe pastelate, nu contează – sunt cei care îți înveselesc zilele, mai ales în noul sezon. Adesea sunt plini de farmec și datorită detaliilor precum fundele, perlele, strasurile și alte panglici drăgălașe.

Poartă-i cu jeanși, în ținute casual sau pentru a înveseli o ținută mai simplă, unicolorată. Vor aduce dinamism și personalitate. Chiar sunt ideali pentru ținute unice și originale. Îi găsești în varianta lăcuită sau din catifea ori chiar cauciuc sau alte materiale – pânză sau material satinat, ușor lucios.

balerini colorati

[button url=//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=8e6000c80&redirect_to=https%3A//zappatos.ro/balerini/&st=cei%20mai%20frumosi%20balerini target=blank icon=heart-2]Vezi și alte modele de balerini.[/button]