S-a nimerit că în martie, la început de pandemie la noi, să primesc mai multe rujuri și balsamuri de buze, pe care, încă le testez. :)) Pentru că la birou nu mă mai duc decât rar, m-am dat cu rujuri și balsamuri de buze doar pe sub mască, atunci când ieșeam din casă, dar și când simțeam nevoia hidratării buzelor.

Printre rujurile și balsamurile de buze primite în martie, s-a regăsit și balsamul de buze Dior Addict Lip Glow, în nuanța Ultra-pink.

Nu sunt la primul ruj Dior folosit, chiar în martie vă povesteam despre cum mi se pare rujul de buze lucios Dior Addict Lacquer Stick Liquified Shine, într-o nuanță de roz fuchsia foarte puternică, numită Diabolo de către brand.

Iar acum, iată, tot despre o nuanță de roz de la Dior vorbim. Doar că nu e ruj, e balsam colorat. Însă, ca să fiu sinceră, de la primele aplicări, am avut impresia că e tot ruj.

Însă hai să vorbim mai în detaliu despre el.

Cum este descris de către brand acest balsam de buze colorat sau… colorant Dior Addict Lip Glow Color Reviver

Balsamul de buze colorat Dior Addict Lip Glow a fost inspirat de tehnicile experților Dior Backstage. Reprezintă primul balsam pentru accentuarea culorii de la Dior, îmbinând confortul unui balsam cu un strop de culoare, pentru un roz personalizat buzelor tale.

Tot farmecul acestui balsam constă în echilibrul perfect dintre machiaj și îngrijire, precum și în celebra tehnologie „Color Reviver”. Formula sa reacționează și se adaptează în funcție de nivelul pH-ului buzelor fiecărei persoane, eliberând ingredientele și pigmentul său si creând o nuanță naturală de roz personalizat.

Balsam de buze Dior Addict Lip Glow Color Reviver - nuanța 008 Ultra-pink_review și păreri cu swatch

Din punctul de vedere al confortului pe care îl conferă, formula sa, îmbogățită cu unt de mango, asigură o hidratare* optimă, timp de 24 de ore.

Începând cu 2009, Dior Addict Lip Glow a devenit balsamul care nu putea lipsi din gențile multor femei. Acest balsam nuanțat frumos e indispensabil, e un „must-have” pentru modelele Dior și a devenit deja un element esențial utilizat de makeup artiștii Dior chiar în culisele defilărilor lor de modă.

Departe însă de lumina reflectoarelor, poate fi utilizat singur, ca balsam universal hidratant sau ca ruj de o culoare naturală ori împreună cu un ruj.

*Pentru efectele Dewy si Holographic, test instrumental, 11 femei.

“The new shades in the Dior Lip Glow collection are a gradation of pinks that suit every skin tone.”

„Dior Lip Glow is a lip balm that goes above and beyond. It has become an essential in women’s beauty routines because it combines skincare and makeup, with an intuitively simple application– no mirror required– for a stunning, refreshing, custom color result.”

(Peter Philips – Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup)

În plus, e minunat acest produs Dior pentru că permite mai multe posibilități de utilizare, iar eu ador produsele tip x in 1:

1. Se aplică pe buze o cantitate generoasă de balsam, ceea ce duce la formarea unei nuanțe naturale de roz, perfect asortate cu tenul.
2. Se folosește singur, ca balsam universal, sau ca bază pentru ruj, caz în care, după aplicare, se îndepărtează surplusul de produs, pentru buze mai netede.

El vine sub forma unui baton subțire, ca de ruj, iar la deschidere, prima impresie pe care mi-a lăsat-o aspectul și textura produsului a fost că e ca un… jeleu, ca o bomboană gumată; pe acolo.

balsam de buze Dior Addict Lip Glow Color Reviver - nuanța 008 Ultra-pink_review și păreri

Cum mi s-a părut mie balsamul de buze colorat Dior Addict Lip Glow Color Reviver

Acum că am aflat și că a pornit inspirat de colecția Dior Backstage, pe care eu o prefer, că e un balsam colorat utilizat în machiajul modelelor în prezentările de modă ale casei Dior, mă simt chiar onorată să-l utilizez.

Bazat pe nuanțele rozului, eu având nuanța Ultra-Pink (008), un roz fresh trandafiriu plăcut, care chiar îmi vine bine, tind să cred că se adaptează de minune la tenul și coloratura mea, după cum promite și brandul cu referire la acest produs. E o nuanță de roz nici discretă, nici stridentă, dar care îmi vine bine și îmi place mult. E ușor de asortat în machiaj.

Balsam de buze Dior Addict Lip Glow Color Reviver - nuanța 008 Ultra-pink_cum arată pe buze

Apoi, ca textură, e chiar un balsam care se simte foarte bine pe buze, oferă o senzație foarte plăcută de confort și de hidratare, pe termen destul de lung și, în plus, mai și colorează foarte plăcut buzele în acel rozaliu.

Totodată, compoziția sa, uleiurile plăcute din el, în special untul de mango, îl fac extraordinar de lucios și de mișto ca textură și pe buze. Pare ca un luciu de buze, destul de glossy, când e aplicat.

Eu îl ador, iar buzele mele simt că au devenit dependente de el. Pentru că le oferă o senzație minunată. Plus că am primit muuuulte laude când îl port. Lumea mi-a spus: „Ce bine îți stă cu rujul ăsta.”

Balsam de buze Dior Addict Lip Glow Color Reviver - nuanța 008 Ultra-pink_review și păreri_cum arată pe buze

Da, chiar îmi stă bine, ca la un ruj / luciu de buze. Doar că e intitulat, înainte de toate, balsam. Însă da, nu e orice balsam. E foarte bun, hidratant și plăcut; repară și buzele uscate, crăpate. Și îmi conferă mereu, overall, o stare de foarte bine.

A devenit produsul meu preferat pentru buze: și pentru îngrijire, ca balsam, și pentru aspect și luciu & culoare, ca makeup.

Ingredientele pe care se bazează balsamul de buze Dior Addict Lip Glow Color Reviver

Las mai jos lista de ingrediente notate de brand pentru nuanța 008 Ultra-Pink* din balsamul de buze Dior Addict Lip Glow, cea pe care o am eu:

#12636/A C10-30 Cholesterol/Lanosterol Esters ? Diisostearyl Malate ? Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 ? Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate ? Synthetic Beeswax ? Polyglyceryl-2 Triisostearate ? Mangifera Indica (Mango) Seed Butter ? Hydrogenated Microcrystalline Wax ? C20-40 Alcohols ? Polyethylene ? Ethylhexyl Palmitate ? Decyloxazolidinone ? Parfum (Fragrance) ? Luffa Cylindrica Seed Oil ? Bht ? Vanillin ? Trimethylolpropane Triisostearate ? Tocopherol ? Benzyl Alcohol ? Propyl Gallate ? [+/- :Ci 12085 (Red 36, Red 36 Lake) ? Ci 15850 (Red 6, Red 7, Red 7 Lake) ? Ci 15985 (Yellow 6, Yellow 6 Lake) ? Ci 19140 (Yellow 5, Yellow 5 Lake) ? Ci 42090 (Blue 1 Lake) ? Ci 45380 (Red 21, Red 21 Lake, Red 22 Lake) ? Ci 45410 (Red 27, Red 27 Lake, Red 28 Lake) ? Ci 73360 (Red 30, Red 30 Lake) ? Ci 77163 (Bismuth Oxychloride) ? Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 (Iron Oxides) ? Ci 77742 (Manganese Violet) ? Ci 77891 (Titanium Dioxide)].

*Această listă de ingrediente poate suferi unele modificări. Consultă ambalajul produsului achiziționat.

Balsam de buze Dior Addict Lip Glow Color Reviver - nuanța 008 Ultra-pink_review

Concluzii după utilizarea balsamului de buze Dior Addict Lip Glow Color Reviver

Într-adevăr, cu balsamul de buze colorat Dior Addict Lip Glow, Dior a combinat de minune componenta de makeup cu cea de îngrijire a pielii / buzelor. Untul de mango din compoziție este fenomenal, chiar îmi simt buzele hidratate și foarte reparate / îngrijite timp foarte îndelungat.

Chiar și culoarea, deși nu e un ruj, la bază, e foarte rezistentă. Îmi place foarte mult cum nuanța Ultra-Pink, pe care am primit-o eu, se adaptează la nuanța tenului meu și la buze, fără să pară stridentă.

E clar că Dior nu se dezice nici cu balsamul de buze Dior Addict Lip Glow. E cu adevărat o… adicție, pentru mine. Chiar mă declar dependentă de el și nu prea îmi vine să mai renunț la el. Îmi place acest balsam de buze Dior muuult mai mult și decât rujul Dior Addict Lacquer Stick Liquified Shine.

Este extraordinar de plăcută aplicarea și posibilitățile de makeup pe care ți le oferă. În timp ce îngrijește foarte bine buzele, le răsfață. Se vede și la exterior că buzele se simt atât de bine.

Clar vi-l recomand și sunt convinsă că, odată ce-l veți utiliza, va fi foarte greu să mai reveniți la alte produse pentru buze, fie ele și dintre cele care promit colorarea.

Tu ai folosit până acum balsamul de buze Dior Addict Lip Glow? Dacă da, cum ți se pare? Scrie-ne în secțiunea de comentarii din josul paginii părerea ta despre produs. Ajută și contează mult pentru noi.