Bijuterii statement la prețuri foarte mici

Am primit zilele trecute bijuterii statement de la Galathea: două coliere și o pereche de cercei eleganți. Toate sunt versatile, merg și la ținute casual, dar și la cele mai elegante, chiar office. Cerceii sunt însă mai eleganți, în sensul că sunt cu strasuri/pietre strălucitoare pe fond auriu, care se potrivesc unui stil mai glamour, dar și la ținute de club.

Am primit coletul foarte rapid. Fiecare colier a fost ambalat separat, în câte o cutie cartonată elegantă. Cerceii au fost împachetați în carton și folie protectoare cu bule, într-o cutie, alături de unul dintre coliere. Mi-a plăcut ambalarea și atenția la detalii. Ambele cutii au venit împachetate, la rândul lor, într-o pungă de cadouri elegantă, neagră, cu logoul Galathea.

colaj-pachet

[button url=http://galathea.ro/index.php?route=common/home icon=star-full]Aici găsești bijuteriile Galathea. [/button]

Colierele sunt foarte drăguțe. Colierul colorat Caprice, cu mărgeluțe de nisip, micuțe, colorate în principal în verde mentă este foarte versatil, putând fi combinat într-o infinitate de ținute. la fel, de la casual la elegante/de club. Inclusiv coloristica lui permite acest lucru. Este și preferatul meu din toate produsele expediate de către Galathea. 🙂 Mai multe variante din acest tip de colier puteți găsi aici.

colier-colorat-verde

Celălalt colier cu frunze, mai lung, pe nume Solis, prezintă multiple pandantive-frunze și lanțuri, e gri metalizat închis și poate fi purtat peste bluze simple, în ținute elegante, dar și office. Culoarea îi permite combinarea cu multe alte culori.

colier lung metalic cu frunze

Cerceii statement glamour sunt, cum spuneam, cu strasuri strălucitoare, eleganți și fancy totodată. Îi poți purta la petreceri, la ieșiri de seară, cu rochii sau ținute elegante, dar și la un outfit sexy de club. Indiferent de alegere, vor aduce personalitate ținutei tale. Strasurile albe îi fac potriviți cu orice culoare, însă auriul le adaugă un plus de eleganță și îi restricționează la ținute mai degrabă în tonuri de culori calde. Și în negru, bineînțeles.

cercei-statement

Prețurile acestor bijuterii sunt excelente. Ca idee, valoarea totală a bijuteriilor descrise mai sus este de vreo 89 lei. Un preț foarte bun, dat fiind faptul că vorbim de 3 piese versatile, care pot fi purtate în mai multe outfituri, indiferent de ținută. Și care îți completează inteligent colecția de bijuterii. În plus, la ei găsiți o mare diversitate de coliere statement, mai ales, dar au și brățări și cercei, la rândul lor foarte interesante. De asemenea, au și coliere simple cu pandantive pe lanțuri simple – unele sunt placate cu argint, altele sunt realizate din argint, la prețuri la fel de bune. 🙂

Recomand Galathea dacă sunteți în căutare de bijuterii simple, dar cu personalitate, versatile și la prețuri bune. 🙂