Black Friday 2015 cu reduceri la parfumuri de firma si cosmetice de lux.

Poate le-ai tot mirosit prin duty-free-urile din aeroporturi, dar niciodată nu ai avut suficienți bani rămași din vacanță sau nu ai vrut să periclitezi banii de buzunar din vacanța ce urma, pentru niște… parfumuri, deși în duty-free-urile din aeroporturi e, de regulă, prețul bun pentru ele. Da, de parfumuri vorbesc. Fiecare avem câte o listă de parfumuri preferate: pentru mulți dintre noi, aromele preferate nu se rezumă doar la un singur parfum. Mie îmi plac foarte multe și depinde, totodată, și de stilul și personalitatea fiecăruia, dar, mai ales, de starea de spirit din acea zi. Așa că, ce să zic, orice ocazie de a-ți completa colecția de parfumuri sau de a-ți achiziționa o sticluță din parfumul tău preferat, la preț foarte bun, la reducere mare chiar, nu trebuie ratată.

De aceea, mă bucură să văd că anul acesta se anunță reduceri mari și la parfumuri de Black Friday 2015. Ca să-ți faci o idee, îți spun că, după cum mi-a șoptit mie o vrăbiuță, un parfum de 30 de ml de la Dolce & Gabbana va avea un preț de doar 129.90 lei!! Deci asta da ocazie… sau Burberry – apă de parfum la 139.90 lei. Oricum, unul dintre cele mai mari magazine online de produse de lux, anunță mari reduceri de Black Friday 2015 și la alte game de parfumuri, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, la reduceri de 20%-25%. Și nu numai la parfumuri, ci inclusiv și la cosmetice de la firme renumite sau genți de la case de modă celebre.

Reducerile încep să apară din acest weekend, ca o încălzire la Black Friday de vineri, 20 noiembrie, care va dura tot weekendul, și se pot prelungi și câteva zile după Black Friday. De aceea, cel mai bine e să îți faci un wishlist cu ce ai nevoie sau ai vrea să ai din sectorul parfumuri și produse sau cosmetice de lux. Ca să vin în ajutorul tău, am făcut o listă cu cele mai cunoscute magazine online de parfumuri și cosmetice sau de alte produse de lux (sau care pun la dispoziție și astfel de categorii de produse), care vor aplica oferte în perioada următoare. Fii pe fază!

logo-sole logo
elefant_logo logo