Ne pregătim pentru cel mai mare eveniment de reduceri al anului – Black Friday. Hai să vedem ce magazine online de haine și încălțăminte merită urmărite în Vinerea Neagră a shoppingului!

Anul acesta Black Friday a fost anunțat de către eMAG pentru data de 13 noiembrie 2020. Așadar, ne mai despart puține momente până la startul cele mai mari campanii de reduceri online organizate de magazinele online din România.

Este de așteptat ca și în acest an magazinele de fashion să se adapteze în jurul acestei date și să organizeze în weekendul respectiv ziua cu cele mai multe reduceri din an. Urmăriți reducerile care se vor anunța pe site-ul nostru FashionReview.ro pentru a descoperi ponturi grozave pentru produse pe care poate altfel nu le-ai cumpăra dacă nu ar fi oferta grozavă de Black Friday.

Deși cele mai așteptate reduceri de Black Friday pentru foarte mulți se centrează în zona gadgeturilor și a electronicelor, foarte mulți români își completează garderoba cu haine și încălțăminte cumpărate la reduceri bune cu ocazia evenimentului online de shopping cu cea mai mare notorietate – Black Friday. De foarte multe ori Black Friday este secretul multora din garderobă.

Black Friday la Fashion Days – 11 noiembrie

Logo Fashion Days

FashionDays și-a format un obicei de a începe evenimentul de shopping în ultimii ani mai devreme decât în vinerea neagră. Chiar și cu mulți ani înainte, FashionDays lansa Black Friday mai devreme în aplicație.

Reducerile cu ocazia evenimentului de Vinerea Neagră vor porni la FashionDays începând de miercuri, 11 noiembrie. Compania spune că reducerile vor fi începând de dimineață.

Este de așteptat ca reducerile de Black Friday să continue până în 13 noiembrie, dar din experiența altor ani ne putem aștepta ca Fashion Days să continue reducerile promoționale tot weekendul.

Primele reduceri anunțate de Fashion Days pentru Black Friday 2020 în România

FashionDays a avut în anii precedenți foarte multe oferte pentru branduri precum Levi’s, Mango, Ted Baker dar și pentru branduri premium precum Guess, Michael Kors șamd.

Pentru comenzi cu succes și cu livrare rapidă la FashionDays vă pot recomanda inclusiv comanda în lockerele eMAG EasyBox.

Urmărește aici reducerile FashionDays

Cumpărături de Black Friday de la FashionDays

Black Friday la Answear

Answear a apărut pe piața românească în 2015 și și-a câștigat o importantă cotă de piață prin realizarea de reduceri personalizate pentru români.

Oferă cumva aceleași produse pe care le vei găsi și în FashionDays. Cert este că dacă nu găsești la unul dintre magazine produsul așteptat la reducere sunt puține alternative pentru brandurile cele mai la modă.

Answear a început să ofere primele reduceri de Black Friday începând de luni, 9 noiembrie 2020, iar această campanie de Vinerea Neagră a Reducerilor din România va continua până în 15 noiembrie.

Vezi aici reducerile Answear

Black Friday la About You

About You a intrat anul trecut pe piața românească și s-a remarcat printr-o promovare foarte agresivă. Magazinul online din Germania, dar care livrează rapid și spre România, oferă produse de la branduri pe care le găsești în mall-urile mari și nu numai.

About You nu a comunicat până la această dată ceva oficial în legătură cu Black Friday, dar cu siguranță și magazinul online nemțesc se va adapta pieței locale și va organiza reduceri în weekendul reducerilor din Vinerea Neagră românească.

About You are o pagină pe site care se intitulează Black Friday.

About You a pornit o campanie de reduceri numită Pre Black Friday în data de 9 noiembrie, care e promovată și la TV. Campania este doar pe 2 zile, deci e posibil ca încă din 11 noiembrie să avem reducerile complete de Black Friday și pe versiunea românească a magazinului online About You.

Black Friday Fashion la eMAG?

Este de așteptat ca vineri dimineață, 13 noiembrie 2020, inclusiv eMAG să vină cu o selecție de articole de Fashion la reduceri consistente în campania de Black Friday. Te poți aștepta în principiu la aceleași branduri ca pe FashionDays, dar posibil cu un accent mai mare pus pe încălțăminte și pe branduri mai sportive precum Asics, Nike sau street precum Converse.

Alte magazine Fashion la care poți cumpăra articole de Black Friday

Printre magazinele pe care le mai poți urmări pentru reduceri consistente de Black Friday am recomanda magazine precum Bonprix, inPuff (mai ales pentru rochii) iar pentru încălțăminte casual Ecco Shoes, dar și epantofi.ro pentru o selecție mai sportivă.

Nu uita nici de reduceri la cosmetice de la magazine precum Sephora, Best Value sau Notino pentru o experiență de shopping de Black Friday ca în mall, din confortul propriului cămin 🙂