Anul acesta, după succesul din anii trecuți, cu vânzări care au atins recordul, dar și cu reduceri care au uimit pe toată lumea, au luat decizia mai toate magazinele online (și nu numai) să adopte ideea de Black Friday. Mai că se întrec toți în reduceri. Ai Black Friday la haine și încălțăminte, ai Black Friday și la produse cosmetice și aparatură de îngrijire personală și, mai nou, ai reduceri de Black Friday și la accesorii handmade: bijuterii (cercei, coliere, brățări, inele), accesorii de păr (bentițe, agrafe, cordeluțe), broșe, ceasuri etc.

Joli Bijou este primul magazin online din România cu produse realizate manual, bijuterii și accesorii diverse handmade. Anul acesta este și primul an în care ales să intre în hora reducerilor de Black Friday, oferind nu doar o zi de reduceri semnificative, ci chiar o săptămână întreagă. La Joli Bijou, Black Friday se desfășoară în perioada 22-29 noiembrie 2013.

Ai reduceri masive, cuprinse între 20 % și până la chiar 50 % la accesorii handmade drăguțe, delicate, pe care le găsești aici. De exemplu, găsești la ei cercei simpatici și cu 4.20 lei sau brățări cu puțin peste 10 lei. În plus, sunt reduse o gamă variată de accesorii, inclusiv cele fashion tip Statement, foarte interesante și acum la mare căutare. De exemplu, mie îmi place foarte mult această broșă tip accesoriu decorativ floral, compus din mai multe flori delicate și suave, cusut 100 % manual, piesă cu piesă, petală cu petală.

Joli Bijou Accesoriu floral brosa multipla tip Embellishment Make a Statement!
Joli Bijou Accesoriu floral brosa multipla tip Embellishment Make a Statement!

Urmăriți Joli Bijou, căci are reduceri mari în această perioadă, Black Friday se desfășoară pe o durată de o săptămână și promite oferte tentante și de sărbători, plus o diversificare a produselor realizate 100% manual.