Black Friday la Elefant: cum s-a desfășurat prima mea comandă Elefant de poșetă din piele naturală italienească la reducere și gel de păr bun Got2B Glued Schwarzkopf, la prețuri mici și reduceri mari.

În afară de cărți, de la elefant nu mi-am luat niciodată nimic. Deși îmi tot făceau cu ochiul tot felul de oferte tentante, mai ales când s-au extins de la cărți la alte obiecte, în special pe zona de fashion. Nu știu ce m-a reținut de obicei. Dar acum, de Black Friday 2016, în al doilea val de Black Friday, că atunci am fost pregătită, am zis că e o șansă bună să-mi iau în sfârșit o poșetă din piele naturală, creată în Italia, la care visam de când am observat că Elefant are așa ceva în magazinul său online, într-o mare varietate de modele.

 Elefant Black Friday: Gel de păr Got2B Glued Schwarzkopf la preț mic

Pe lângă o poșetă italienească din piele, am mai luat, la un preț bun, și un gel de păr Got2B Glued Schwarzkopf , care era la o mare reducere și era căutat de mult timp de către persoana care i-a făcut un review bun aici. Deși Florin renunțase să-l mai caute în România, i-am făcut surpriza și i l-am luat de pe Elefant, unde, uitându-mă după una alta, l-am observat imediat în categoria de produse de styling. A fost la vreo 15 lei, dacă nu mă înșel. Oricum, la un preț mult prea bun pe lângă ce găsești de regulă la raioanele de cosmetice din magazine și mai sunt și produse destul de proaste pe acolo, dar la prețuri mari că, deh, …branduri mari.:P

În fine, nu vă spun prea multe despre acest gel de păr, căci, după cum vă spuneam, nu era pentru mine și nu eu l-am testat, iar review-ul poate fi citit oricând pentru mai multe detalii. Acesta adica. Din păcate acum, acest gel de păr nu se mai găsește la Elefant – iar din aceeași gamă, mai este în ofertă doar ceara de păr Got2B Glued Schwarzkopf, totuși la un pre excelent, la mare ofertă, apropiat de cel al gelului de păr Got2B Glued din momentul achiziționării de către mine de Black Friday. În fine, oricum la Elefant sunt oferte destul de des, așa că îți recomand să urmărești constant ce te interesează, căci ai șansa să le iei la super reduceri.

comanda Black Friday la Elefant

[button url=http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=184f69294&redirect_to=http%3A//elefant.ro/&st=art%20BF%20Elefant target=blank icon=heart-2]Vezi mai multe din oferta Elefant.[/button]

Elefant Black Friday: poșetă italienească din piele naturală

Tot de Black Friday la Elefant, că de aici pornisem să vă povestesc, mi-am luat și o poșetă din piele naturală bleumarin, fabricată în Italia, cu lanț solid auriu, simplă și rafinată, cu cataramă metalică aurie cu magnet: o splendoare, pe scurt. Vânasem de foarte mult timp aceste poșete și genți de la Elefant,  mult chiar din Italia. De ce tot menționez de proveniența acestor genți? Pentru că poșetele italienești:

  • sunt o etichetă de laudă a marochinăriei italienești, una de laudă: italienii stau foarte bine la tot ceea ce implică piele: poșete din piele, încălțăminte din piele, mănuși și alte accesorii, chiar și mai ales jachete din piele. Așa că să ai șansa să îți iei o geantă italienească din piele la reducere e o dorință mare împlinită!
  •  sunt simple, dar foarte rafinate și de bun gust;
  • se potrivesc în foarte multe ținute și combinații;
  • sunt calitative, rezistente pe termen lung și, deci, o investiție foarte bună
  • sunt pe gustul oricui, nu se demodează prea curând.
    Aș mai putea să adaug motive, dar vă mai las și pe voi să vă dați seama. Asta dacă nu ați observat deja.
    Așa că, urmărind mereu cu drag astfel de poșete din piele naturală, made in Italy, la reducere și prețuri bune în general, nu m-am putut ține să nu-mi iau una de Black Friday. De fapt, mi-am propus de mult: anul ăsta de Black Friday îmi iau cel puțin o poșetă italienească de-asta de pe Elefant.

comanda elefant black friday

[button url=http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=184f69294&redirect_to=http%3A//elefant.ro/genti-si-accesorii&st=art%20BF%20Elefant target=blank icon=heart-2]Vezi mai multe modele de genți și poșete din piele naturală, italienești, în oferta Elefant.[/button]

Poșeta este foarte bine lucrată, este solidă, se vede și se simte că e realizată din piele naturală, e foarte rafinată și stilată. Se vede că e din Italia după ziarele smotocite și intoduse în interior, pentru a-i păstra forma și a nu se turti pe timpul expediției. 😀 Da, ziarele sunt italienești.

Concluzii după comanda de Black Friday la Elefant

Nu mai știu exact, dar cred că livrarea produselor a durat cam o săptămână și un pic, în condițiile în care de Black Friday cam totul durează și e cu întârzieri. Au venit ambele frumos ambalate, într-o cutie verde specifică Elefant, cu mesajul „Bucuria vine din interior”. 🙂 O cutie drăguță. Foarte nice că au pus totul într-o astfel de cutie cu spațiu suficient în interior, la rândul lor ambalate în folie din plastic cu bule, pentru protecție. În cutie mai era spațiu suficient, dar au ales o ambalare într-o astfel de cutie mai mare, tocmai pentru a nu îndesa conținutul, cel mai probabil.

Cred că poșeta a fost cam puțin peste 160 lei sau pe aici, iar gelul de păr vreo 11 lei maximum. Oricum, nu mai contează, cert e că am făcut astfel doi oameni fericiți: pe mine și pe Florin.

Și e bine că acum știm cam amândoi către ce să ne îndreptăm atenția când avem nevoie de ceva care ne-a plăcut/ne place. Știm cum unde le găsim și, mai ales, când e cel mai bun moment de achiziție: Black Friday, of course! dar nu numai. La Elefant sunt săptămânal prețuri cu reduceri, doar urmărește-le!