Acum e Black Friday la FOREO sau No Excuses Black Friday, după cum l-au numit ei, datorită reducerilor de până la 35%, deci nu mai ai nicio scuză să nu-ți iei dispozitivul potrivit tenului tău.

De data aceasta, nu mai e cazul să ratezi ocazia! Nu mai ai nicio scuză să nu îți iei acel dispozitiv FOREO mult dorit. Mai ales că ai No Excuses Black Friday la FOREO, cu până la 35% reducere la cele mai revoluționare dispozitive de curățare facială și de tratament pentru ten.

Viața ne-a arătat cât de important e să înveți să te adaptezi constant la orice situație. În ultimul an, saloanele de cosmetică au trebuit să fie înlocuite de alte soluții. Pentru că e clar că nu putem renunța la nevoile obișnuite de îngrijire a pielii.

Iar FOREO, prin dispozitivele sale minunate de îngrijire a pielii, ne-a învățat să ne adaptăm și să ne relaxăm, indiferent de situație. Ca la salon sau, mai bine, ca la un spa. La noi acasă.

Încearcă, așadar, să scapi de stres și să renunți la anxietate. Și mai ales încearcă să nu-ți mai găsești scuze. Fii egoist(ă) și începe să te pui pe tine pe primul plan. Meriți asta!

Nu știu dacă ai aflat deja, dar FOREO transformă acest Black Friday într-o experiență luxoasă de autoîngrijire, pentru tine și nevoile tale de relaxare. Prezintă-i pielii tale pulsațiile iconice T-sonic și tehnologia remarcabilă de hiperinfuzie și privește cum aceasta va radia. Este mai ușor ca niciodată!

Deoarece cu instrumente de nivel profesional nu ai cum să nu obții rezultate profesionale. Acum, totul, din confortul propriei case. În plus, de acest Black Friday, cu reducerile anunțate de FOREO, chiar nu mai ai nicio scuză să nu te pui pe prim plan și să-ți faci acel cadou mult amânat. Care să fie oare?

Ce dispozitive profesionale de îngrijire FOREO merită să-ți iei de acest Black Friday No Excuses?

Acest Black Friday îți aduce cea mai largă gamă de produse reduse de până acum la FOREO; există produse reduse pentru fiecare îngrijire a pielii de care ai nevoie. 

Liniile fine își iau la revedere cu modul antiîmbătrânire al dispozitivului LUNA 3 și împreună cu terapia cu lumină LED a lui UFO 2. Acneea și petele dispar atunci când cureți tenul cu soluția de curățare potrivită și dispozitivul preferat din gama FOREO LUNA sau pulsezi lumină pe ele cu ESPADA.  

IRIS înlătură cearcănele, păstrând în același timp zona de sub ochi proaspătă și radiantă. Și nu în ultimul rând, periuțele de dinți FOREO ISSA sunt întotdeauna acolo pentru a te asigura că ai cel mai strălucitor și sănătos zâmbet.

Cu toții avem nevoie disperată de un răsfăț adecvat. De acum înainte, răsfață-te ca un profesionist! Și nu te mai pune pe plan secund. Viața ne arată în fiecare zi că nu e cazul, dimpotrivă. Trebuie să profiți de fiece clipă și ocazie! Ca și acum, cu FOREO Black Friday. 😉

În această perioadă în care este de preferat să rămânem acasă, cumpărăturile online sunt cea mai bună alegere, iar FOREO îți livrează tot ce comanzi de Black Friday, la ușă.

Rămâi conectat de acest Black Friday No Excuses, deoarece pentru prima dată, cea mai nouă generație din gama LUNA & UFO FOREO sunt reduse cu până la 35%. Nu rata ocazia de a cumpăra LUNA 3, UFO 2 și UFO mini 2 la cele mai bune prețuri, direct de pe site-ul oficial FOREO.