Ne apropiem cu pasi repezi de ziua cu cele mai mari reduceri din an practicate de magazinele online – Black Friday. In 2017 magazinele online din Romania vor tine ziua cu cele mai mari reduceri din an in data de 17 noiembrie 2017. Si pana acum au intrat in hora reducerilor si magazinele de ceasuri, asadar daca planuiesti sa iti cumperi un ceas sau sa adaugi la colectia ta inca un ceas care sa se potriveasca personalitatii tale, am gasit pentru tine cateva magazine online care vor oferi ceasuri la reducere de Black Friday 2015. Este o oportunitate pentru a cauta din timp modelul favorit, va sugerez crearea unui wishlist si apoi de Black Friday sa verificati daca aceste ceasuri sunt in oferta magazinelor care vand aceste produse.

Unul dintre aceste magazine este CautCeas.ro care deja si-a adaptat logo-ul pe negru din clasicul rosu probabil in asteptarea acestui eveniment. CautCeas.ro practica deseori reduceri la produse insa este de asteptat ca in 17 noiembrie 2017 sa avem reduceri si mai mari decat cele obisnuite ale magazinului.

Un ceas barbatesc din oferta magazinului online care mi-a atras atentia este modelul Detomaso Colorato Chrono XXL, un ceas care poate fi asortat la o gama variata de haine si stiluri vestimentare. Ceasul vine cu o bratare de silicon astfel ca este foarte comod de purtat si aproape insesizabil ca efort, personal nu am fost fanul ceasurilor foarte grele.
Mecanismul ceasului este de provenienta japoneza iar diametrul carcasei ceasului este de 48 milimetri.

ceas detomaso chrono xxl

[button url=http://profitshare.ro/l/2183953 target=blank size=12 icon=time]Vezi mai multe detalii despre ceas[/button]

Pe langa ceasurile clasice din care sunt sigur ca toata lumea are cel putin un model, in ultima perioada ati sesizat ca au aparut si foarte multe ceasuri asa numit inteligente. Cred ca nu a scaput nimanui stirea lansarii ceasului compatibil cu Apple iPhone – Apple Watch. Acesta vine intr-o multime de modele si deja l-am vazut purtat de multa lume care poseda un telefon mobil iPhone. Preturi foarte bune pentru Apple Watch vei regasi aici. Este foarte probabil ca si aceste ceasuri sa fie in Romania pentru prima data la oferta de Black Friday.

Pe langa CautCeas.ro cu siguranta oferte de ceasuri vor fi si la magazinul online Elefant.ro, care in ultima perioada si-a diversificat foarte mult gama de produse iar ceasurile am sesizat ca sunt una dintre cele mai populare categorii ale clientilor de pe unul dintre principalele mall-uri online din Romania.

elefant_logo

Vezi oferta Elefant.ro!

Un magazin online renumit pentru comercializarea de ceasuri si la care am vazut multe ceasuri de dama interesante este TopCeas.ro. Ceasurile de aici am vazut ca sunt ceva mai scumpe insa sunt modele de firma precum Michael Kors, Calvin Klein sau chiar Emporio Armane sau Zeppelin.