Outfit cu blugi simpli, pulover mulat, cizme inalte si geanta cu imprimeu sarpe.

Vremea asta e tare ciudată, nu-i nici iarnă în toată regula, nici toamnă nu se poate numi, calendaristic vorbind. Se menține într-o continuă perioadă de tranziție, care, ba se apropie de frig, ba de soare și senin. Și noi cum să ne mai îmbrăcăm atunci? Hmmm, cam greu de răspuns. Și totuși, sunt multiple posibilități. Căutând după tot soiul de outfituri și sugestii de îmbrăcăminte pentru astfel de perioade de tranziție, am dat peste unul simplu, ușor de recompus și foarte drăguț. Care merge purtat cam în orice împrejurare, chiar și la serviciu sau la ieșirile în oraș cu prietenii.

123476614089187659914731973365279n

[button url=http://profitshare.ro/l/2277872 icon=arrow-down-3]Cizme înalte din piele naturală maro-închis găsești AICI.[/button]

Să vedem. Ca să îl recompui, ai nevoie de:

Blugi Slim Fit, croială dreaptă, bleumarin, cât mai simpli – piesă de rezistență, de altfel. Fiind, simpli, merg combinați în multe alte ținute, chiar și casual, cu încălțăminte joasă.

Un pulover de culoare alb-gălbui sau ivoriu, mulat pe corp, simplu, mai subțirel, cum e acesta de la Lee Cooper. Peste el, adaugă o eșarfă alb gălbui franjurată. Găsești acest model în multe magazine, fiind simplu.

La acestea, poartă niște cizme înalte din piele naturală de culoare maro-închis, cu tocuri înalte, nici tip cui, dar nici groase. Și ele sunt o piesă de rezistență, fiind superbe și foarte potrivite mai ales tipelor minione și mici de statură. Fiind înalte, merg perfect și, totuși, nu-s greu de purtat, tocul fiind suficient de gros ca să ofere stabilitate. 😉 O geantă din piele naturală, cu imprimeu de șarpe în nuanțe maronii, elegantă, în stil office e aceasta. E foarte atent lucrată și cu detalii fine, aurii, și chiar se potrivește mult chiar și acestei ținute cu blugi. 😉

Ce-mi place la acest outfit este că fiecare piesă de îmbrăcăminte în parte merge recombinată într-o multitudine de alte outfituri și ținute, de la cele mai casual, până la cele mai elegante, de birou. Blugii pot fi purtați atât cu niște geci simple, mai casual, cât și cu jachete de piele sau sacouri. Bluza merge și la fuste, mai ales cu cele cloș, care se poartă mult perioada aceasta. Cizmele, și ele, pot fi purtate și la fuste sau colanți și alte modele de pantaloni, nu neapărat jeanși. De eșarfă și de geantă – nu mai spun; normal că le poți combina la multe alte ținute. 😉 Indiferent de vreme, că-i mai blândă sau mai rece.

Acest outfit merge purtat atât cu o jachetă din piele, cât și cu un palton în croi drept sau A-line ori clopot, în zilele mai reci.

Enjoy! 🙂