Blugi evazati. Anul acesta se poarta blugii, jeansii evazati. Revin la moda blugii evazati; nuante si culori de blugi evazati, denim, pantaloni evazati, pantaloni din jeans.

Se pare că s-a dus era blugilor skinny. Cel puțin pe moment. Par să revină în tendințe blugii și pantalonii jeans evazati, odată cu reînsuflețirea modei anilor ‘70. Dar, hai să recunoaștem, acești blugi s-au purtat mai tot timpul, cu urcușuri și coborâșuri, tot intrând și ieșind din tendințe. Sunt curioasă acum cât vor rezista. Ce e bine e că am destule perechi de blugi evazați din sezoanele în care au fost pe val. Și vă recomand și vouă să începeți să-i scoateți de la naftalină și să-i puneți în locul lor pe cei skinny, care devin tot mai „sub-cotați”, deși au fost atât de supraestimați în ultima vreme. 😀 În plus, blugii evazați au și avantajul de a fi mult mai comozi și de a-ți permite să te miști mai lejer.

Dacă nu ai o astfel de pereche de jeansi, neapărat fă-ți rost! Au acel ceva care transformă o piesă clasică de îmbrăcăminte în ceva spectaculos – și da, sunt o piesă clasică de îmbrăcăminte, așa că trebuie să ai o pereche! 😀 Și odată cu blugii evazați, ai și câteva noi variante și opțiuni de outfituri interesante pe care le poți crea. 🙂 Îi poți purta cu bluze cu dungi orizontale, stil nautic, cu bluzițe stil boho chic sau cu cardigane subțirele de orice fel. Chiar și cu cămăși clasice arată spectaculos, la birou. 😉 Te vei simți mai în largul tău decât în orice alt fel de pantaloni. Totodată, va scoate latura mai hippie din tine, în mijlocul orașului. 😉

Am găsit blugi evazați pe mai multe variante de culori/nuanțe: denim albastru-închis, ușor șterși; denim albastru mai deschis; gri-deschis, gri-închis/petrol; bleumarin; bleu, prespălați; gri-închis, albi; negri.

Jeansi moderni blugi evazati  bleu firma Firetrap

Outfit cool cu blugi evazati