Bluze si camasi cu imprimeuri cu pasari.

Păsările sunt cele mai de admirat ființe! Îmi plac, pentru că, deși sunt firave, au o mare forță de a ajunge, prin zbor, cât mai sus. Sunt atât de plăcute și simpatice! Plutesc atât de frumos în aer și cântă atât de fericite! Știu să se bucure de viață în fiecare zi la modul cel mai simplu. De aceea, fiind o emblemă de curaj și determinare, de frumusețe și delicatețe, aleg, de fiecare dată când am ocazia, să port broșe și alte accesorii în formă de păsări. Dar, mai tare îmi place că sunt pe val, de ceva vreme, bluzele și cămășile cu imprimeuri cu păsări. Și merită toată atenția. Dacă ai ocazia, investește și tu într-o astfel de piesă și te vei simți bine de fiecare dată purtând-o – îți va da ambiție și chef de viață. Merg purtate cam aproape în orice împrejurare, acuma depinde și de „seriozitatea” imprimeului. Dacă trebuie să fii la un eveniment mai sobru, zic să lași o astfel de bluză pe altădată, dar la cursuri și la serviciu, ca să nu mai zic de ieșirile în oraș, o astfel de piesă poate chiar binedispune și pe alții și poate vei avea și mai multă poftă de muncă. 🙂 Unele merg perfect cu fuste cloș și pantaloni scurți din stofă, pentru un aer old-school sau spre vintage.

Fiindcă se tot poartă, nu ne-a fost prea greu să găsim câteva astfel de bluze și cămăși cu imprimeuri cu păsări. Am selectat aici unele dintre ele și vă las să vă alegeți ce vă place, de la unele mai colorate, până la altele mai simple și mai „la locul lor”. Tu știi ce vrei și ce îți place. dar orice ai alege, e imposibil să nu smulgă măcar câteva zâmbete. Așadar, hai cu… păsărelele, zic! 🙂

Cămășuța neagră, cu mâneci scurte, mai largă puțin, cu păsărele colorate, merge purtată la distracție, cu prietenii, atât cu fuste și cu pantaloni, lungi sau scurți, tip jeanși sau obișnuiți. Are o tentă mai retro, funky, stil anii 80-90.

O cămașă albăcu imprimeu cu păsări negre, zburând (seamănă cu rândunici), ceva mai sobră, cu gulere satinate albastre pare o alegere potrivită cam pentru orice tip de outfit te hotărăși să adopți. Aduce o notă de originalitate și la ținutele sobre, de la birou, și la cele mai lejere, de oraș. Merge cu orice piesă în partea de jos (pantaloni, fuste, blugi), iar peste ea poți pune orice, de la geci și jachete mai scurte până la paltoane sau sacouri. E disponibilă acum la un preț foarte bun.

O altă cămașă albă, din material fin, lejer, cu imprimeu cu păsări color, foarte simpatică, de la Atmosphere, poate fi găsită, la un preț foarte mic, în acest outlet online. O variantă de cămașă albă cu păsări zburând, de la Medicine, mult mai sobră, îți permite combinația în cât mai multe ținute office, mai serioase.

O bluziță bleumarin cu imprimeu cu păsărele colorate e și ea o alegere bună pentru o ținută lejeră. De asemenea, tot pe bleumarin, dar cu varianta pe bej, și cu un imprimeu vesel, colorat, cu papagali colorați și ursuleți panda pe niște ramuri de pomi înfloriți, sunt și bluzițele vesele de aici. Culorile îi permit multiple combinații vesele. Și aici găsești niște bluzițe elegante cu imprimeu cu păsări.

 

 

camasi si bluze cu imprimeu pasari