Bluze cu mânecă lungă cu desene pisici, triouri cu imprimeuri pisici, topuri maieu cu imagini cu pisicute, bluze cu maneca lunga tip rolling casual sport, bluze cu maneca lunga sport cu pisicute si mesaje simpatice, bluze si tricouri casual imprimeuri cu pisici.

Pisicuțele sunt drăgălașe, simpatice, pline de tandrețe și frumusețe. Sun stilate și jucăușe totodată. Așa că, dacă ești o iubitoare de pisici, niște bluze sau tricouri/topuri cu imprimeuri cu pisici nu au cum să nu-ți placă, indiferent de model. Tot urmărind magazinele de haine on-line, am găsit unele bluze cu imprimeuri cu desene cu pisicuțe sau fotografii cu pisici care mi-au luat ochii bine de tot și m-au făcut să le îndrăgesc din prima. Ți le prezint și ție mai jos, poate te inspiră câteva să le adaugi colecției tale de haine drăguțe. Îți vor înveseli cu siguranță orice outfit! 😉

Bluze și tricouri cu desene cu Pisicuțe

O bluziță albă cu mâneci lungi  casual sport tip rolling, cu o pisică desenată, pufoasă, cu pălărie de paie, ochelari de soare și colier de flori tip Hawai îți va înveseli un outfit de ieșit în oraș sau de relaxare. Sau ce zici de un roling alb și cu glugă, cu imaginea unei pisici cu perucă și ochelari? Sunt aici.

bluza alba maneci lungi tip rolling cu pisica hawaii

Alte bluze casual-sport, cu mâneci lungi, gri-deschis sau negru, cu desen negru cu pisică aristocrată stil anii 20 sunt și cele de aici, din material cu bumbac de calitate. Și mai tare este că vine și în mărimi mari, gen XXL. Pentru zilele încă reci, un pulover bej cu un cap de pisicuță, dacă ești iubitoare de pisici, te va destresa instant.

bluza-casual pisica

pulover bej cap pisica neagra

Cu capete de pisicuțe desenate și cu vorba lor specifică „Miau” imprimată în mai multe limbi, tricoul „pisicesc” de mai jos e foarte funny și numai bun pentru o zi de relaxare în weekend. Alb cu roz în degrade și o pisicuță conturată pe el, cu ochișori mari albaștri, și un astfel de tricou este o alegere simpaică pentru orice iubitoare de pisici. Dar n-ai cum să reziști nici în fața unui tricou cu o pisică conturată care îți șoptește „You…”. Sau un tricou roz pal care are conturate cu negru trăsăturile chipului unei pisicuțe și pe care scrie „Cats are forever”.

Un top-maieu alb cu pisicuțe desenate și cu interjecția „Meow”, cu o fundiță la spate, este o altă variantă simpatică pentru zilele caniculare petrecute cu prietenii sau la relaxare.Pe toate acestea le poți găsi aici.

tricou cu capete de pisicute desenate si miau in mai multe limbi

tricou in degrade cu pisica desenata
tricou desen chip pisica si mesaj „cats are forever”
maieu alb funda la spate si desene cu contur pisici mesaj „meow”

Un alt tricou tare dulce cu o imagine cu o pisicuță cu tutu de balerină e o idee simpatică de outfit numai bun pentru iubitoarele de pisici – e disponibil aici, pe alb sau albastru. Un tricou cu mânecă lungă, casual, de culoare bej, cu fața unei pisicuțe imprimată pe negru, e perfect pentru ziele sau serile mai răcoroase de vară. L-am găsit aici.

tricou pisica balerina cu tutu

bluza maneca lunga cap pisica
Bluze și tricouri cu imagini cu pisici

O bluziță tip rolling negru cu guler rotund și imprimeu cu imaginea unui pisic portocaliu e ideală pentru plimbările cu prietenii, zielele de shopping sau de alergat pe afară. E dulce tare imaginea pisicuțului, fiind imprimată pe întreaga dimensiune a bluzei. 🙂 O găsești aici. Un alt rolling negru, cu mutre de pisici care se strâmbă, găsești aici. Bluze rolling cu glugă, mâneci lungi, pe alb și pe gri, imprimate cu imagini cu pisici dulci sunt și aici.

O altă bluză tip pulover tricotat roșu de data aceasta, cu imaginea unui pisic negru cu alb peste este cea de aici.

bluzita tip rolling cu imagine pisic portocaliu

pulover rosu tricotat cu pisica neagra cu alb

bluza tip rolling negru maneci lungi cu pisici

Un tricou alb superb, cu o imagine cu chipul unei pisici gri cu cafeniu, tigrată, cu ochi albaștri, este cea mai bună alegere pentru zilele lejere, de înveselit cu prietenii. Adevărul că nu are cum să nu dea pe spate orice iubitoare de pisici. L-am găsit aici. Tot în același stil, cu o imagine cu pisic adorabil este și tricoul acesta.

tricou imagine cu pisica gri cu ochi albastri

tricou pisic cu fundita

Bun, cât de dulce e o pisică imprimată pe un tricou? 😀 Dar cât de dulci pot fi 3 pisicuțe pe același tricou? 🙂 Păi uite așa:

tricou alb cu spate negru cu imprimeu trei pisicute

Tricoul cu fata alba si spate negru, cu imprimeu cu trei pisicute si un joc de cuvinte simpatic: City Zen Cats New York Brooklyn poate fi găsit aici.

Tot alb cu spate negru, cu imaginea unui pisicuț pufos cu ochi albastri, imprimată alături de un mesaj drăguț în limba franceză „Chaton: bébé très joueur très calin”, s-ar putea să te încânte la fel de mult. Și tricoul alb cu imaginea unui pisic cu ochelari și cravată de aici te va încânta, cu siguranță.

tricou pisicut gri pufos cu ochi albastri si mesaj simpatictricou pisic cu ochelari si cravata

Alb, cu imagine alb-negru imprimată cu un pisic în hamac și un mesaj „Pas de matin!”, un alt tricou cu pisici care s-ar putea să te încânte.

tricou alb imprimeu pisic alb negru in hamac

Dacă îți plac și cățelușii și pisicii și nu te poți decide asupra unui singur animăluț, poți alege un tricou alb cu spate negru, cu imprimeu cu imaginea unui catelus alaturi de o pisicuta, ambii foarte drăgălași.

tricou imprimeu imagine catelus si pisicuta