Botine simple romanesti din piele intoarsa naturala la reducere – comandate de pe internet.

Cum vă mai povesteam anterior, anul acesta de Black Friday mi-am făcut de cap cu încălțămintea la reducere. Aveam nevoie de botine de toamnă și de cizme și cum am găsit destule modele la reducere, am zis să profit de ocazie. Și așa m-am ales cu o pereche de botine simple, cu toc mediu, gros, din piele întoarsă naturală maro, de la Mopiel, realizate în România, la un preț foarte bun, în jur de 136 lei, cu tot cu transport. Un chilipir, ce mai. Le-am cumpărat de la Fashion Up unde am observat că încă mai sunt în stoc, însă nu la același preț, ci puțin mai scumpe, dar tot la o ofertă bună (verifică aici prețul actual) și au disponibile mărimi de la 36 la 39. De fapt, asta m-a bucurat și pe mine foarte mult: că au mărimi și pentru picioarele mele mici – 36 adică :P,  că sunt din piele întoarsă naturală, că sunt simple și au toc mediu – plus reducerea semnificativă.

Deși era perioada agitată de Black Friday, coletul a ajuns destul de repede, în săptămâna următoare comenzii plasate vineri noaptea, din 20 spre 21 noiembrie. Au sunat înainte, ca să confirm comanda. Mi-a plăcut că mi-au trimis botinele în cutia lor proprie, ambalate sigur și cu atenție. Așa am observat și că sunt de firmă românească. De când le-am scos din cutie, mi-au plăcut; miroseau a piele și arătau mai bine decât pe site. Apoi, aveam ceva emoții la număr, în sensul că nu știam dacă ar fi mai bine totuși să îmi iau în mărimea 37, ca să le port iarna și cu ciorapi mai groși, dar am rămas totuși la 36, conform tabelului de măsuri indicat și pe site. Am zis că-s totuși niște botine de toamnă și, fiind din piele, se vor mai putea lărgi cu timpul, așa că am rămas la mărimea mea obișnuită. Am făcut bine, căci nu vin fixe, deci permit purtarea și cu ciorapi mai groși. Sunt perfecte pentru toamnă sau în zilele blânde de iarnă, căci în interior sunt căptușite doar cu un material textil subțire.

botine simple cu toc mediu gros din piele intoarsa naturala

[button url=http://profitshare.ro/l/2314420 icon=portfolio]De AICI poți comanda aceste botine simple maro, cu toc gros, din piele naturală![/button]

Nu știu ce piele este, dar e plăcută la atingere, finuță, se comportă bine, se curăță ușor, cu o cărpă moale umedă, iar botinele par atent lucrate. Dacă le iei și la reducere, ca mine chiar merită achiziția, fiind o foarte bună investiție. Sunt foarte comode, cu toc mediu și gros, fără a crea probleme la mers. Chiar am alergat în ele o zi întreagă, căci le-am purtat prima dată într-o zi agitată, în care am avut de alergat, la propriu, dintr-o parte în alta. Și s-au purtat foooarte bine pentru prima purtare. Sunt o variantă casual-elegant foarte bună, chiar dacă sunt tot tocuri. Sunt simple și versatile, putând fi purtate în atâtea combinații și stiluri! Și căutam de atâta timp un asemenea model de botine, simple, cu toc mediu, comode, care să se potrivească cu cât mai multe ținute. Erau la doar… un click distanță. Și au fost să fie ale mele abia acum, cu ocazia acestui Black Friday. Îmi place mult acest model, cu vârf rotunjit, mi se par foarte drăguțe. Și culoarea aceea maro-închis permite combinarea cu multe alte culori.

Sunt foarte bucuroasă că am găsit acest model de botine și că am reușit să mi le iau la preț bun de Black Friday. Versatile și comode, sunt o investiție foarte bună și merită. Livrarea s-a realizat fără probleme, destul de repede, așa că nu am ce să reproșez. E foarte bine chiar! 🙂