Botine simple, moderne, în tendințe, în stil retro, cu toc cui înalt și platforme, cu șireturi și capse metalice din velur ce imită pielea întoarsă.

Într-un ușor stil retro, datorită designului cu șireturi și găici metalice prin care trec șireturile, modelul de botine, cu toc cui înalt și platformă, dar foarte plăcute și versatile, la care m-am oprit pentru a vi-l prezenta astăzi, e acel tip de model care, odată intrat în tendințe, se demodează mai greu și, totodată, poate fi purtat într-o multitudine de ținute moderne și cool. Sunt realizate dintr-un material tip velur de calitate, care imită pielea întoarsă.

Le găsești în mai multe mărimi, dar, atenție, mărimile mici s-au cam epuizat, însă de la 38 la 41 sunt încă în stoc (verifică aici oferta și disponibilitatea pe mărimi la aceste botine). Sunt disponibile în patru variante de culori, monocrome: bleumarin, bej, negru și roșu corai – deci ai de unde alege, ca să se asorteze și la garderoba ta. Personal, îmi plac cele bleumarin și bej, dar toate sunt simpatice și frumoase și merg combinate în foarte multe outfituri: cu pantaloni, chiar și cu blugi, cu fustițe sau rochițe – mai ales cu cele în croială retro, gen cloș, de exemplu. Tocul cui, înalt, de vreo 12 cm, fac aceste botine să arate modern și să se potrivească mai multor piese de îmbrăcăminte, Pielea eco din velur calitativ și agățătoarele metalice de la șireturi le conferă aerul mai vintage și le fac să se potrivească la ținute mai stylish, retro, acum în tendințe tot mai mult. faptul că au platformă le conferă stabilitate și o mai mare siguranță, dat fiind faptul că au tocul înalt și subțire, de tip cui.

botine stil retro cu siret si toc cui

[button url=http://profitshare.ro/l/2156846 icon=window]Botinele în stil retro cu șiret, toc cui și platforme sunt AICI![/button]

Prețul nu e foarte mare, dar nici prea mic, însă pentru că nu sunt din piele și arată atât de bine, părând a fi lucrate cu mare grijă și atenție, eu zic că sunt destul de convenabile totuși (verifică aici oferta de preț actualizată). Dacă erau din piele, dat fiind și modelul modern și versatil, în tendințe, ar fi fost muult mai scumpe. Pentru ce e pe piață în acest moment și pentru cât de drăgălașe și potrivite pentru aproape orice outfit ai alege sunt ele, merită toată atenția, mai ales că vin în 4 variante de culori. Și că le vei mai purta destul de mult timp, fiind simple.