Botine simple, scurte, negre, din piele naturală întoarsă sau simplă, cu toc mediu, ecco shoes.

Uneori, ai nevoie de o ținută casual, indiferent că vorbim de o ieșire obișnuită în oraș sau de o zi simplă la birou, însă știi că foarte greu poți renunța la tocuri ca să poți purta totuși o ținută care să se adapteze cu împrejurările: elegantă, sobră, feminină. Dar cine spune să renunți cu adevărat la tocuri? Poți alege unele foarte simple, dar de înălțime medie și groase. Și cum e toamnă spre iarnă și e destul de frig, niște botine ar fi varianta cea mai fericită pentru niște astfel de tocuri perioada aceasta. Și m-am gândit, cum altfel, decât la unele negre, simple, din piele naturală, care să se potrivească cu mai multe culori, dar și la cât mai multe tipuri de ținute. Am găsit, așadar, niște modele de botine simple, negre, cu toc mediu, din piele naturală, obișnuită sau întoarsă, care se încadrează perfect unor astfel de situații.

Modelul de botine negre simple, cu toc mediu, de la Ecco Shoes vine în două variante: piele simplă naturală sau piele întoarsă naturală – depinde ce preferi. Este vorba de piele nubuc/nubuck (oleită), ușor de întreținut cu produse speciale. În plus, acest model de botine poate fi găsit și în alte variante de culori: gri sau maro. Este cel mai versatil model posibil și dintre cele mai comode, dar care poate fi totuși purtat și la ținute mai elegante, nu doar casual.

botine_dama_piele_intoarsa_nubuc_oleita_ecco_shoes

[button url=http://profitshare.ro/l/2174562 icon=info]Mai multe modele de botine simple, din piele naturală AICI![/button]

Toate aceste botine au o căptușeală realizată din textil, bine capitonată, pentru amortizare și a le spori confortul în purtare. Sunt prevăzute cu bandă elastică pentru a permite piciorului să intre/iasă lejer, dar și pentru a spori confortul în cazul unei circumferințe a piciorului care are nevoie de mai multă ajustare la nivelul botinelor. Există însă și varianta cu fermoare în partea interioară.

Fiind de la un brand recunoscut pentru calitatea încălțămintei și a marochinăriei sale, botinele sunt prevăzute cu un brant din piele care absoarbe umezeala, provenită din transpirația piciorului, menținând astfel un mediu igienic în interior. Talpa din PU este injectată, fiind flexibilă, ușoară și rezistentă la uzură. Tocurile sunt groase, stabile, de înălțime medie – cum spuneam; au 7,5 cm și sunt foarte confortabile.

botine_moderne_dama_ecco_touch_75_b_piele_nubuc_negru (1)

[button url=http://profitshare.ro/l/2174562 icon=info]Botine din piele naturală – mai multe modele AICI![/button]

Dacă vrei și tu niște botine de calitate, negre, simple, din piele naturală, cu toc mediu, care să se potrivească mai multor tipuri de ținute – casual sau elegante, să reziste și să fie totuși comode, poate e timpul să investești în niște botine precum cele pe care ți le-am prezentat mai sus. Sunt puțin mai scumpe decât media, însă acest ceva în plus face totul, fiind net calitative și confortabile, fiind cu adevărat o investiție pe termen lung. dacă iei în calcul toate beneficiile pe care le oferă, ajungi totuși la concluzia că aceste botine, din piele naturală, nu sunt chiar atât de scumpe, raportul calitate-preț fiind excelent, de fapt (verifică aici oferta actuală).