Draga mea, astăzi, în plin sezon de toamnă, m-am gândit la cum aș putea profita de căldura soarelui, care încă mai predomină. Astăzi, m-am gândit la tine, pentru că sunt sigură de faptul că nu sunt singura care, de multe ori se trezește și se întreabă “Astăzi cu ce să mă îmbrac? Ce-o mai fi la modă toamna asta?”

Tocmai din acest motiv, am decis să vin în întâmpinarea ta cu câteva informații care bifează această sferă a fashionului. Am decis să îți vorbesc despre 4 branduri de rochii care vor domina Instagramul toamna aceasta.

Ești pregătită să afli care sunt acestea?

Ulla Johnson: impact puternic în lumea modei mai ales prin rochiile create

Tu ai auzit de acest brand? Ei bine, dacă răspunsul la această întrebare este negativ, permite-mi să îți vorbesc astăzi despre Ulla Johnson și despre secretele care se ascund în spatele acestui brand.

Să începem cu o mică întrebare. Cine crezi că este Ulla Johnson?  O pasionată. O pasionată de modă și de arta creației. O persoană dedicată domeniului, dar și o personalitate cu un puternic impact în lumea modei. De la pasiune a pornit totul. Ca de fiecare dată.

Astfel că, tot din această pasiune, Ulla Johnson, fiica unor arheologi, născută și crescută în Manhattan, și-a creat propria colecție de haine, punându-și, în cele din urmă, semnătura pe multe dintre hainele purtate de celebrități, și nu numai.

Întâi, însă, totul a fost anonim, ca mai apoi, cu o colecție fondată în anul 2000, imediat după ce a absolvit, Ulla Johnson să atragă, prin creațiile ei, atenția presei certificată în domeniul modei.

Ceea ce poate nu cunoști tu, draga mea, printre mulțimea de detalii despre acest brand, este faptul că Ulla Johnson nu este un brand oarecare, ci este un brand care nu cochetează cu materialele obișnuite din care se realizează hainele.

Pe ce mizează, așadar, și, cel mai important, ce-l definește? Ulla Johnson a optat pentru fibre naturale, dar și pentru finisaje frumoase. Ea a optat pentru formele simple de îmbrăcăminte, nu foarte sofisticate, dar elegante, creând, astfel, o gamă variată de modele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Gilded taffeta and printed poplin dreams #ullajohnson #aw19 ?

O postare distribuită de Ulla Johnson (@ullajohnson) pe


Boeme, romantice, gipsy style, boho și hippie chiar, în mare parte, cu imprimeuri opulente și bogate în materiale, ample, aceste rochii de la  Ulla Johnson sunt minunate pentru toamnă.

Trecând printr-un traseu de dezvoltare, brandul Ulla Johnson a devenit un brand care se remarcă prin imprimeuri personalizate, prin broderii complicate, fin croite, în acest fel câștigând o clientelă fidelă atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

Mai mult decât atât, în anul 2013, Ulla Johnson a introdus și colecția de încălțăminte, conferind în acest fel cumpărătorilor posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de produse.

Așadar, fie că ești adepta genților, rochițelor, cămășilor, bluzelor, pantalonilor sau chiar a încălțămintei de calitate, nu uita că brandul Ulla Johnson poate fi o soluție. O soluție pe care ți-o recomand cu drag. O variantă care, după multe cercetări, s-a dovedit că va domina Instagramul în această toamnă.

Zimmermann pentru rochii sofisticate de toamnă

Fondat în anul 1991 de surorile Nicky și Simone Zimmermann, acest brand se definește prin varietatea de piese vestimentare de lux.

Cum îți sună acest detaliu? Atât experiența în domeniu a celor două surori, cât și experiența pe piața vestimentară, respectiv calitatea produselor oferite, mă determină să am încredere în creațiile pe care aceste minți creatoare de frumos le conturează prin prisma rochiilor.

Esența însă se află în faptul că acest brand a fost creat pentru tine. A fost creat pentru noi. Pentru gusturile sofisticate, pentru persoanele atente la detalii. Zimmermann a fost creat, la fel ca oricare brand, din pasiunea pentru frumos, pentru modă și pentru tot ceea ce vine la pachet cu aceasta.

Zimmermann a fost creat tocmai pentru a-ți pune postura în evidență, oferind o gamă variată de piese vestimentare, care mai de care mai frumoase.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Dress available size small, medium #zimmermanndress

O postare distribuită de lindieplein (@lindieplein9) pe


Este important să știi faptul că ai de unde alege și, mai mult decât atât, cât încă soarele mai zâmbește, vei putea cu lejeritate să te bucuri de încă o rochie. Vei putea prin intermediul acestui brand să mai oferi o șansă verii, chiar dacă, de fapt, toamna este cea care predomină.

Atenția la detalii, dar și lejeritatea pe care rochiile semnate de surorile Zimmermann o poate oferi este demnă de luat în calcul. Ca urmare, tu ai purta rochiile din această colecție?

Dacă alegi să optezi pentru acestea și să le îmbraci, nu uita să faci poze! Sunt mai mult decât curioasă de rezultat!

Loveshackfancy pentru cele mai romantice rochii de toamnă

Înainte de a vorbi puțin și despre acest brand, vreau să te întreb cât de mult îți plac rochiile lungi? Ești adepta lor?

Ei bine, eu sunt înnebunită după ele, la fel cum sunt înnebunită și după rochiile cu modele florale. Și cum ai putea pune mai bine în evidență feminitatea, dacă nu prin intermediul lor?

Dacă și tu te încadrezi în această categorie, vreau să îți spun, fără rețineri, faptul că brandul Loveshackfansy poate fi varianta perfectă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

For the love of florals and headbands! Our new Fall collaboration with @lele_sadoughi is now live ?

O postare distribuită de Loveshackfancy ? (@loveshackfancy) pe

Colecțiile de haine care stau la baza acestui brand se remarcă prin frumusețe, dar și prin acel stil gipsy, care, trebuie să recunoaștem, este extrem de apreciat de multe dintre noi. Astfel, chiar și în plin sezon de toamnă, chiar dacă bronzul nu este unul perfect și cel mult dorit, te poți bucura de o imagine proprie perfectă. O imagine care să scoată în evidență atât silueta, cât și stilul.

Nu trebuie neapărat să optezi pentru rochii scurte pentru a ieși în evidență. Brandul Loveshackfansy îți poate veni în ajutor toamna aceasta, cu atât mai mult cu cât este unul dintre brandurile care domină Instagramul.

Pentru ce rochiță ai ales să optezi?

Self-Portrait – un brand pentru rochii extrem de feminine toamna aceasta

Și nu în ultimul rând, vreau să îți vorbesc despre brandul Self-Portrait, un brand care, de asemenea, va domina Instagramul în această toamnă. Tu ești la curent cu creațiile disponibile pe care acesta le pune la dispoziție?

Gândit în așa fel încât să scoată în evidență feminitatea, Self-Portrait a debutat în anul 2013 prin creații de lux, special croite pentru tine și pentru populația de sex feminin.

Vizând în mare parte sfera rochiilor, Self-Portrait, prin intermediul designerului Han Chong, a ajuns un brand extrem de apreciat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

DUCK EGG TEAR DROP LACE MAXI DRESS exclusive to our online store and Flagship Link in story

O postare distribuită de SELF-PORTRAIT (@mrselfportrait) pe

Prin rochiile de seară pentru care poți opta, dar și prin gama variată de pantofi, prin eleganța care-l definește, dar și prin asocierea de culori vii, Self-Portrait poate domina nu doar partea de social media, ci și garderoba ta.

Indiferent de alegerea pe care o vei face, nu uita să împărtășești cu cei din jurul tău alegerea făcută. Nu uita să-mi comunici ce ai ales. Poate mă inspiri și pe mine și, de ce nu, și pe alții.

Îmi doresc ca aceste informații să-ți fi fost de folos.

Care dintre cele patru branduri crezi că își vor face loc în garderoba ta? Pentru care ai opta? Care dintre ele ți-a atras atenția? Scrie-ne în comentarii, în josul paginii! Părerea ta contează foarte mult pentru noi.