Brățări de picior: modele și sugestii de purtare pentru ținute de vară în stil Boho Chic.

Brățările sunt unele dintre cele mai interesante și plăcute accesorii pentru completarea oricărui tip de ținută: de la brățări simple din aur sau argint până la cele elegante cu perle sau pietre prețioase. Dar în vacanță alege o brățară cu farmec aparte, o brățară în stil Boho Chic, mai ales din modelele de brățări de picior.

Modele de brățări de picior pentru ținute de vară

Mai mult chiar, dacă pleci într-o destinație exotică sau cel puțin însorită, aruncă o privire peste modelele de brățări de picior disponibile anul acesta.

Unele brățări de gleznă se întrec în stiluri aparte și arată wow! Sunt minunate pentru ținutele de vacanță de vară dar și pentru un stil boho chic de vară.

Am găsit brățări de picioare din perle, dar și cu strasuri strălucitoare, pentru un aer de zeiță. Unele sunt argintii, în stil egiptean, cu tot felul de modele, lanțuri și elemente decorative în relief. Alte brățări pentru picior se prind prin lanț pe unul din degete pentru a crea un efect ca de sandale tip șlapi.

Și că tot vine vorba, am găsit chiar seturi de câte două brățări de picior, ca să creezi chiar impresia că ai avea sandale în picioare pe nisipul fierbinte. De altfel, aceste seturi de brățări de picior pot accesoriza cu succes orice pereche de șlapi de plajă sau sandale de vară. Nu mai spun de cât de bine completează un look boho chic de plajă. Adaugă o rochiță albă de plajă cu franjuri și dantelă și o pălărie chic și ești cea mai drăgălașă.

bratari de picioare

[button url=http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=d78b0621e&redirect_to=https%3A//www.matar.ro/bratari-glezna/&st=art%20FR%20bratari%20glezna target=blank icon=heart-2]Urmărește mai multe modele de brățări de picior.[/button]

Cum să porți brățările de picioare?

Dar aceste brățări de picior nu arată minunat doar în ținute boho de vacanță, pe plajă sau într-un city break vara, însorit. Ele completează cu succes și o ținută urbană de vară, dar și un outfit de concert sau de festival mai ales.

De asemenea, o brățară de gleznă mai strălucitoare și elegantă, pot decora perfect niște sandale cu toc într-o ținută de seară sau la o petrecere. Sunt perfecte și când te îmbraci pentru club sau la party-urile pe plajă. Sunt sexy, au un farmec aparte, misterios.

Practic, niște brățări de gleznă sunt pentru orice femeie care se respectă, are încredere în ea, e stilată și elegantă în orice împrejurare, fie și pe plajă în timp de caniculă. Ia-ți și tu astfel de brățări de picioare și vei vedea ct de simplu și frumos îți pot defini o ținută, cât de bine vor arăta pe picioarele tale alături de niște sandale simple și estivale.

Eu recunosc că nu am fost niciodată adepta unor astfel de accesorii pentru picioare, dar modelele de brățări de gleznă anul acesta m-am dat pe spate. Sunt absolut superbe și excelente în ținute boho de vacanță, preferatele mele. Schimbă complet orice outfit, conferă încredere în tine și multă originalitate.
Chiar m-au făcut să-mi schimb percepția despre astfel de bijuterii de picioare și nu cred că voi lăsa vacanța de vară să treacă fără să-mi iau măcar una! Mai ales că aceste modele sunt exact pe gustul meu: în stil egiptean, foarte ample și decorative, cu multe lanțuri și elemente din argint tibetan, în simboluri arăbești și egiptene. În plus, prețurile sunt foarte bune, dat fiind faptul că îți transformă complet orice încălțăminte de vară (verifică aici oferta actuală la brățări de picioare).