Epilatorul Smartlight Braun SE5380 a fost unul dintre cele mai bune aparate de epilat, astfel încât era utilizat și de către bărbați. Nu se mai găsește, dar ai alte epilatoare Braun în ofertă.

Epilatorul smartlight Braun SE5380 a fost creat pentru indepartarea mai eficienta si mai gentila a firelor de par. Acesta poate fi achizitionat acum la pretul redus de aproximativ 250 lei(verifica aici pret actualizat), cu 16% mai ieftin.

Desi ceva mai scump in comparatie cu epilatoarele traditionale, va pot spune ca acest produs nu va va dezamagi.

Smartlight Braun SE5380 este prevazut cu 40 de pensete si de aceea are un rezultat mai eficient si mai rapid care dureaza aproximativ o luna. Firele de par cresc mai lent si mai subtiri.

O alta calitate a acestui produs este sistemul de iluminare care te ajuta sa vezi mai bine, prevenind astfel omiterea celor mai mici fire de par. El are un sistem care ajuta la ridicarea firelor de par, inclusiv a celor lipite pe piele, care te ajuta sa ai un rezultat mult mai eficient, fara sa mai omiti asa de multe fire de par.

40 pensete

Viteza este reglabila, are 2 trepte de viteza. Braun SE5380 nu este la fel de dureros ca unele aparate de epilat, el are o functie speciala pentru masaj care atenuaza durerea, mai ales daca folosesti si manusa racoritoare (care este inclusa).

Acesta vine si cu un capac de epilare ingust. Alte accesorii incluse sunt husa, peria de curatat si o manusa speciala care iti racoreste pielea pregatind-o pentru epilare.

Smartlight Braun SE5380 este mult mai puternic decat alte aparate si rezultatul este unul superior, asadar fiind potrivit si pentru cei care au firele de par mai groase sau chiar si pentru barbati.

Firele sunt smulse in totalitate si pielea se simte mult mai fina si catifelata dupa utilizare. Este compact si usor de utilizat. Pretul este in concordanta cu calitatea produsului si ofera un bun raport calitate/pret.

UPDATE: Epilatorul smartlight Braun SE5380 nu se mai găsește în oferta magazinelor; probabil nu se mai produce, dar găsești, în schimb, o mare varietate de epilatoare Braun în ofertă.