In caz ca nu stiti ce cadouri sa faceti de Mos Nicolae, va anunt ca de curand am gasit niste bijuterii foarte frumoase.

Daca doriti sa va impresionati iubita, mama, sora, puteti sa le oferiti bijuterii. Nu prea poti da gres cu ele. Cel mai mult mi-au placut acesti cercei cu inimioare si setul butterfly. Imi plac pentru ca au cristale Swarovski si colierul din set e chiar deosebit, mai rar vazut.

Cercelusii sunt reprezentati de elemente Swarovski, cristal multifatetat, cu taietura in forma de inima si un cristal mic transparent in partea superioara a inimii.  Au o lungime de 1,1 cm o latime de 1cm si o greutate de 3,3 grame.

Setul este  alcatuit din lant cu lungimea de 40 cm (plus 5 cm ajustare) si pandantiv fluture, alcatuit din doua segmente. Un segment are in componenta un cristal Swarovski masiv, de culoare violet, cu taietura asimetrica, prin care lumina patrunde si ii confera o stralucire speciala. Al doilea segment este alcatuit din numeroase cristale mici violet stralucitoare.
Cerceii sunt reprezentati de doua cristale Swarovski. Un cercel este alcatuit dintr-un cristal Swarovski masiv, de culoare violet, cu taietura asimetrica, prin care lumina patrunde si ii confera o stralucire speciala. Al doilea cercel din set este alcatuit din numeroase cristale mici violet stralucitoare.

collage set fluture

Foarte finute, dupa cum puteti vedea. Mi-au mai placut si setul asta si niste cercei in forma de ursulet, pe care-i voi sugera la varu-meu ca tot ii zice prietenei „ursulet” – din dragoste , stiu. 🙂 Are si inel, in caz ca-i vin idei de casatorie 🙂 sau fidelizare ce duce spre casatorie.

Va doresc sa aveti spor; voi reveni cu sugestii de cumparaturi. 🙂