Noua campanie Calvin Klein îi include pe Micheal Ward și Vittoria Ceretti.

Comunicat de presă

Calvin Klein prezintă noua colecție Monochromatic Summer și campania care o însoțește, cu actorul Micheal Ward și modelul Vittoria Ceretti.

Ce cuprinde colecția Calvin Klein Monochromatic Summer

Colecția Monochromatic Summer întruchipează minimalismul contemporan specific Calvin Klein printr-o serie de stiluri de îmbrăcăminte și lenjerie intimă concepute în nuanțe coordonate de alb, gândite pentru a fi purtate vara.

Piesele rafinate de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei aduc o nouă energie în designul clasic Calvin Klein, introducând texturi ușoare de vară și siluete relaxate. Noile stiluri de denim alb-deschis prezintă un aspect destins potrivit ca bază într-un outfit lejer, perfectă pentru stilul tonal.

Lenjeria emblematică este realizată din bumbac respirabil și dantelă senzuală nouă în nuanțe deschise, concepute cu energia sezonului. Prin toate stilurile pe care le oferă, colecția încurajează încrederea de sine care provine din relaxarea oferită de materiale ușoare, și o paletă de culori deschise, ce reprezintă ”the ultimate overstated understatement”.

colecție Calvin Klein

Campania Calvin Klein pentru Monochromatic Summer

Campania, filmată de Josh Olins, îi surprinde pe Michael și Vittoria în noua colecție, în timp ce îmbrățișează posibilitățile revigorante ale sezonului de vară.

Campania redă o vară în oraș, juxtapunând paleta albă a colecției și texturile orașului New York. Lumina blândă și stylingul minimalist obținut prin combinarea acelorași nuanțe te fac să simți căldura sezonului, prezentând simplitatea, energia și senzualitatea fiecărui stil.

Colecțiile Calvin Klein sunt disponibile în magazinele Calvin Klein Jeans din București Mall, Băneasa Shopping City, Palas Mall Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj-Napoca, City Park Mall Constanța, Promenda Craiova și în magazinele Calvin Klein Underwear din ParkLake Shopping Center, Băneasa Shopping City.

Credit Campanie:
Regizată și fotografiată de Josh Olins

Credit Editorial: Calvin Klein

Despre Calvin Klein

Calvin Klein este unul dintre cele mai importante branduri de lifestyle & modă la nivel mondial, cu o istorie de idealuri îndrăznețe, nonconformiste. Fondată la New York în 1968, estetica minimalistă și senzuală a mărcii determină abordarea asupra designului și comunicării produselor, creând o pânză care oferă posibilitatea exprimării de sine fără limite.

Mărcile Calvin Klein – CK Calvin Klein, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear și Calvin Klein Performance – sunt conectate prin intenția și scopul de a eleva produsele essentials purtate zilnic la statutul de produse emblematice la nivel global.

Fiecare dintre brandurile Calvin Klein are o identitate și o poziție distinctă, oferind oportunitatea de a comercializa o gamă de produse universal atractive pentru consumatorii locali și internaționali, care au o varietate de nevoi. Produsele sunt susținute de un design responsabil, producție premium și eliminarea tuturor detaliilor inutile. Dorința este să se obțină piese unice și dimensionale care să poată fi purtate oricând și să rămână relevante sezon după sezon. Vânzările retail globale ale produselor Calvin Klein au fost de aproximativ 9.3 miliarde de dolari în 2022.

Calvin Klein continuă să-și consolideze poziția de inovator al platformelor digitale emergente și al campaniilor moderne de marketing.

Online găsești piese Calvin Klein în ofertă la retailerii multibrand ca: