Modele de cămașă albă simplă – clasică și modernă. Cum porți cămașa albă în diverse outfituri office, dar și casual.

Cămașa albă este – fară nicio reținere – una dintre piesele vestimentare care nu trebuie să lipsească din dulapul unei femei. Este acea piesă de rezistență care clasicizează și poate salva orice ținută. Este, dacă doriți, colacul de salvare. Și pe lângă că te salvează, îți și creează o aură care, cu siguranță, nu va trece nesesizată.

Cămașa albă, un must have indiferent de sezon

Elegantă sau casual, camașa albă reprezintă un must have vestimentar care poate fi abordat în diferite outfituri și la diferite ocazii. Totul pornește de la forma ei și de la detaliile care o compun, de la accesorizarea ei, sau din contră, preferința pentru a o purta simplu, în splendoarea ei. Putem cu ușurință să o alegem pentru un o plimbare sau pentru o ieșire în oraș, ori în cealaltă extremă, să o includem într-un outfit pentru un eveniment mai pretențios.

camasa alba simpla de la Esprit

[button url=http://profitshare.ro/l/3145116 icon=heart-2]Camasa alba Esprit de mai sus se gaseste AICI.[/button]

De la clasic la modern

Binecunoscutul model al cămășii albe a fost șablon pentru alte croieli vestimentare, care au ca punct de plecare tiparul clasic al acesteia. Camașa albă – cunoscută și camașa preferată în rândul celor care au un serviciu ce impune abordarea unor ținute mai office – a lansat și alte modele de nelipsit din garderobă.
Vorbim, în general, de modele mai casual, care rămân fidele albului imaculat, însă au sisteme de închidere diferite, mâneci mai largi sau pur și simplu se apelează la supradimensionarea acesteia, renunțându-se la forma cambrată cu care am fost obișnuiți.
Vom întâlni, așadar, cămăși albe care își păstrează gulerul tipic, însă renunță la sistemul de închidere cu nasturi și creează un altfel de sistem, mai casual și foarte cool, de exemplu șnururi și ciucuri.

camasi albe clasice sau moderne

[button url=http://profitshare.ro/l/3145339 icon=heart-2]Mai multe modele de camasi albe – clasice sau moderne – gasesti AICI.[/button]

Sunt la mare căutare și cămășile albe cu mâneci largi și de obicei asimetrice, cu guler mandarin sau gulerul clasic. Acestea pot cu ușurință să fie accesorizate cu câte un colier sau nu, rămânând la alegerea fiecăreia.

În situațiile enumerate, clasicul rămâne umbrela ce protejează outfitul, iar noile elemente introduse în designul unei cămăși albe sunt detaliile care fac diferența.

Articol scris de Madi